reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to Macio budzi sie w nocy, czasami jest to o 3 a czasami juz o 5 , a idzie spac o 19. Ząbków u nas nie widać :p
A ja dzisiaj podam spac mi sie chce i brzuch mnie boli :(

reklama
no witajcie ja mialam troche przerwe z powodu choroby zreszta jeszcze ja mam :-[ alee coz doszedl jeszcze katar wrrr cos strasznego toska moja jeszcze gorzej teraz kasz;le po nocach spi jak by miala robaki w pupie spi i placze niewiem so jej jest???
nadrobila ale kochane nie moge z wami posiedziec bo mam bubcia z mama bo u mordziulki wymieniaja okna wiec sa u mnie na przechowaniu i potem na spacerek zajrze popoludniem tylko czy ktoras bedzie bo dzis pikna pogoda tylko na spacerki no to moze do wieczorka
MILEGO DZIONKA I LUZNYCH KUPEK :D

więc tak jeśli karmisz piersią to przeanalizuj co jesz-dziecko je to co ty...może za mało jesz owoców i warzyw; albo ostatnio zjadłaś dużo zapierających-ryz gotrowana marchew?ajak wszystko normalnie jadłaś to moze trzeba jej diete rozszerzyć- tak piszą w "Twoje dziecko"
ale dziecko ma zaparcia jak kupki są twarde i płsacze jak robi- jak robi po prostu rzadko tzn że pokarm dobrze trwawi i nie ma co wydalać-i wszystko oki

my po spacerku-płakał i karmilam na dworze ;D teraz też nie moze zasnąc chyba znoiwu wyjde bo jak pojde do lekarza ???
u nas pieknie jest
buziaczki

Wypiłam sobie kawusie i w końcu trafiłam do zywych ;D ;D ;D

Co do kupek to lekarz mi sie kazał nie przejmowac jak druga robi luzna to nie ma problemu ;D

Macio znowu przytył, waży juz 8100g a pomyslec ze kiedys miał 2550, jak te dzieci szybko rosną :( ;)

z 2250 skoczyl w ciagu 4 miesiecy do 8100??????? o matko niezly wynik.....moj to szczupaczek 7530 w wieku 6 miesiecy :) waga wyjsciowa 3430

Kunda nono niezły wynik, ja też mojego dzisiaj zwazę ;D miał ostatnio 5400 :) zobaczymy zobaczymy

Shady w ciagu 6 miesiacy ;D bo dzisiaj własnie mija pół roku odkad jest na swiecie ;D

reklama
Do góry