reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja się troszke pochwale:-DKarolek zaczyna mówic po ludzkiemu.Fakt,że tylko jak ma dzień ale:tak::tak:Ostatnio na spcerku usłyszłą szczekającego psa to zaczął pokazywać na niego i mówić "Piesek".Jak zobaczył fotke małych Sikoreczek zaraz "Dzieci".No i jak biegnie do piasku tez "Dzieci" woła.Wczora złapał tel i nawija "Tata, tata, gdzie, jest gdzie"No super!!!

mamy piątek, mamy i właśnie zdało by się jakieś PPD, ale nie jestem do końca przekonana:baffled: Może jutro, bo dziś to chyba po buty dla młodych pojadę:tak:
Bodzia ty mnie nie denerwuj:growl: Dawaj te scrapki a nie focha zarzucasz:sorry2: Ja tak na nie czekam:-D
myslalam ze pwoiesz......nie nie Meg dzis sroda...siadaj i polej cos ;-) no to kolezanki ja ide niebawem...;-)

jestem na etapie oduczania małego drożyzny i jego emolium zamieniłam na Bambi też alergi nie dostaje a oszczędność jakieś 20 zl na płynie,drugie tyle na szamponie i dwa razy ryle na balsamie do ciała.Może w przyszłym miesiącu coś sobie kupię za te oszczędności;-);-) Dobijają mnie co miesiąc te wizyty w aptece po prostu a jak mu nie szkodzą to można prawda?

Właśnie się dowiedziałam ze moja nowa tunika farbuje:baffled: Adrianek ma różowe skarpetki i dlamatyńczyki na koszulce:zawstydzona/y:
Meg to że jest piąteczek nie znaczy że nie możesz zasiąśc i polac:tak::laugh2:

BODZINKA- widziałam na blogu scrapki cudne ja niestety nie raz próbowałam ale nie daje rady:wściekła/y::no:ostatnio kompa prawie zachlasnełam z tej zlosci

jestem na etapie oduczania małego drożyzny i jego emolium zamieniłam na Bambi też alergi nie dostaje a oszczędność jakieś 20 zl na płynie,drugie tyle na szamponie i dwa razy ryle na balsamie do ciała.Może w przyszłym miesiącu coś sobie kupię za te oszczędności;-);-) Dobijają mnie co miesiąc te wizyty w aptece po prostu a jak mu nie szkodzą to można prawda?
pewnie że można! Jak małemu nic nie jest to zamień na tańsze:tak: Moja mała też na bambino chowana i jest oki;-)

reklama
Ja się troszke pochwale:-DKarolek zaczyna mówic po ludzkiemu.Fakt,że tylko jak ma dzień ale:tak::tak:Ostatnio na spcerku usłyszłą szczekającego psa to zaczął pokazywać na niego i mówić "Piesek".Jak zobaczył fotke małych Sikoreczek zaraz "Dzieci".No i jak biegnie do piasku tez "Dzieci" woła.Wczora złapał tel i nawija "Tata, tata, gdzie, jest gdzie"No super!!!
Bodzia gratulasy!!! :-)

Właśnie się dowiedziałam ze moja nowa tunika farbuje:baffled: Adrianek ma różowe skarpetki i dlamatyńczyki na koszulce:zawstydzona/y:
Meg to że jest piąteczek nie znaczy że nie możesz zasiąśc i polac:tak::laugh2:
no i to mi sie pdoba :-) kawke? herbatke? ;-):-p:-p:-D:-D

Do góry