reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sikorka Madziuchna jest prześliczna, a ja myślałam ze ona siusiu robi;-)

Agatka wypiłaś już całą moją kawę?Może Ci ciut zostało co?

twoja juz wypilam troche mnie postawila na nogie wiec, zrobie ci nowa
images
prosze bardzo

ej nie pijcie bo nas faktycznie pozamykaja:baffled::-D zostawcie to sobie na wieczor wtedy mniej ludzi patrzy;-)

Moje dziecko doprowadza mnie do szału!:crazy: zamiast grzecznuitko spac co bym tez mogla kimnac to dobrze sie bawi w pokoju. A za niecałą godz spowrotem do pracy:baffled: zatukę malca...:wściekła/y:

Bodziu dla ciebie a do tego rum;-)
Och dzięki

Pinka- wchodz i drzwi zamkij o Bodzi zimno...no i co tam dobrego masz na rozgrzanie? ;-)

Sikorka....co ta Madzia robi? ciekawosc nas zzera i kto wygral glowna nagrode? ;-)
Zimno bo Lolo zasnął na rękach odłożyć się nie da a ja nawet herbatki nie umiem zrobic buuuu

a jeśłi chodzi o obiad to mam cały gar pomidorówy więc jak masz ochote to wpadaj jeszcze jest Stasiowa kalafiorowa:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Podziel się:tak::tak:

PPd ma ...bidna:sorry2::sorry2:z rana kawusię walnęła i tyle ją widziały;-);-)
Sikorkova - Madziucha jest bombowa:-D:-D
Bodzia słoneczko Ci ślę
36_1_68.gif
Dzięki
No zadna nie krzyczała,że scrapy chce oglądac..To Wam nie pokarze:-p:-p:-p

Super odpowiedzi:-D Chciała zrobic krzesełko z garnka i była bardzo zdziwiona że tam wpadła:szok:
A u mnie chyba dziś obiadu nie będzie:dry: właśnie sie Madzia obudziła i na ręce, no i oczywiście śpi dalej:baffled:
No, a jak ma być obiad jak Madzia garnek okupuje :-D
Ide tego mojego Potwora uspać, bo muszę iść kąpu kąpu :tak:. Muszę przecież być czysta, świeża i pachnąca w szkole :-D. I znowu mój małż będzie podejrzliwy co ja się tak szykuję jak do szkoły jadę :laugh2:

reklama
Do góry