dawaj...zmywara sie nudzi ;-)Udało mi się odłożyc małą lecę zupę wstawic. O garach to mogę pomarzyc Zmywa która to podrzucę
reklama
dobra daj to może się zmuszę do swoichUdało mi się odłożyc małą lecę zupę wstawic. O garach to mogę pomarzyc Zmywa która to podrzucę
chciałyscie cos na rozgrzewkę to prosze wiem ze macie do takich bajerów specjalny watek ale to puszcze wam tu bo tu czesciej jestescie
kartkiflash.pl \ Paskudkowe \ Wybierzmy się na piknik ;-)
ddzieki za ciacho i winko miodzio i znów obiadu nie zjem.......
sikoreczka79
Fanka BB :)
no ba! A widział kto żeby my tak nie kulturalnie? Matki dzieciomAch znow ma dzis napad...echhh to cholerstwo. Nie da sie nawet tego leczyc ;-)
psssstttt Anula nie kracz!!! dziewczyny...ale z kulturka..no nie? ;-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
bieeedna wiewiórkachciałyscie cos na rozgrzewkę to prosze wiem ze macie do takich bajerów specjalny watek ale to puszcze wam tu bo tu czesciej jestescie
Agatka_BB
IX Lachon BB
Sikorka Madziuchna jest prześliczna, a ja myślałam ze ona siusiu robi;-)
twoja juz wypilam troche mnie postawila na nogie wiec, zrobie ci nowa
prosze bardzo
ej nie pijcie bo nas faktycznie pozamykaja zostawcie to sobie na wieczor wtedy mniej ludzi patrzy;-)
Moje dziecko doprowadza mnie do szału! zamiast grzecznuitko spac co bym tez mogla kimnac to dobrze sie bawi w pokoju. A za niecałą godz spowrotem do pracy zatukę malca...
Agatka wypiłaś już całą moją kawę?Może Ci ciut zostało co?
twoja juz wypilam troche mnie postawila na nogie wiec, zrobie ci nowa
ej nie pijcie bo nas faktycznie pozamykaja zostawcie to sobie na wieczor wtedy mniej ludzi patrzy;-)
Moje dziecko doprowadza mnie do szału! zamiast grzecznuitko spac co bym tez mogla kimnac to dobrze sie bawi w pokoju. A za niecałą godz spowrotem do pracy zatukę malca...
Och dzięki
Zimno bo Lolo zasnął na rękach odłożyć się nie da a ja nawet herbatki nie umiem zrobic buuuuPinka- wchodz i drzwi zamkij o Bodzi zimno...no i co tam dobrego masz na rozgrzanie? ;-)
Sikorka....co ta Madzia robi? ciekawosc nas zzera i kto wygral glowna nagrode? ;-)
Podziel sięa jeśłi chodzi o obiad to mam cały gar pomidorówy więc jak masz ochote to wpadaj jeszcze jest Stasiowa kalafiorowa
DziękiPPd ma ...bidnaz rana kawusię walnęła i tyle ją widziały;-);-)
Sikorkova - Madziucha jest bombowa
Bodzia słoneczko Ci ślę
No zadna nie krzyczała,że scrapy chce oglądac..To Wam nie pokarze
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, a jak ma być obiad jak Madzia garnek okupujeSuper odpowiedzi Chciała zrobic krzesełko z garnka i była bardzo zdziwiona że tam wpadła
A u mnie chyba dziś obiadu nie będzie właśnie sie Madzia obudziła i na ręce, no i oczywiście śpi dalej
Ide tego mojego Potwora uspać, bo muszę iść kąpu kąpu . Muszę przecież być czysta, świeża i pachnąca w szkole . I znowu mój małż będzie podejrzliwy co ja się tak szykuję jak do szkoły jadę
reklama
Podziel się: