reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej!!!
pobudka była o 3.30 i po jedzonku kupka i się tak rozbudził, że nie spał do 5.30 ::) padam na pysk :(
zaraz kumpela wpada na kawkę to może postawi mnie na nogi :)
pozdrowionka ze słonecznego Malborka :)

reklama
doberek dziewczyny ja dopiero wstałam :pmaly dalej spi,niooo u mnie dzis tez cieplutko wczoraj bylismy nad morzem a dzis wypad zrobimy na starowke kolorowa kredka u naszych dzieci to nie pomaga :(

Izabelka no ja miałam pobudke o 2.00 bo juz była kupka (a raczej bobki)pozniej wstał o 7.00 i jeszcze spi

Izabelka no 12 maja bedzie miał 6m-cy ;D,i tak sie zastanawiam czy to moze byc tez od SKAZY BIAŁKOWEJ bo niestety mały ma :-[

A ty powracający wiecznie temat kupki :D ...no bo oczym przeważnie mamusie gadaja ;)
A ja musze pochwalić swojego małego rozbujnika....to ostatnio nie bło chyba winko na sen bo dzisjaj znowu spła jak aniołek...od 20 do 8.30 :)
i tylko dwa razy o 3 i 6 obudził sie na jedzonko...oby tak dalej ;D
Miłych wiosennych spacerków..... i ........ lużnych kupek :laugh: ;)

hej dziewczyny......qrcze co zescie sie uparly ze dziecko musi codziennie kupe robic.....moj mial okres czasu kiedy robil 1 na 3-4 dni i bylo ok, bo obserwowalam czy sie nie meczy, czy nie ma twardego brzuszka itd. przeciez dorosly tez nie zawsze codziennie robi kupe.....teraz dla odmiany Alan potrafi zrobic 4 kupy i tez jest ok.....na brak kupy najlepszy sok z jablek, jesli nie pomaga znaczy ze nie ma co z dziecka wyciskac ;)

Alanek ma juz za soba wszystkie szczepienia...na nastepne dopiero idziemy jak skonczy 13 miesiecy :)
gratulacje dla Macia :)

reklama
Mija Noeś starzeje się poprostu i dlatego więcej śpi - Maja śpi mi od 21 do 8 rano bez budzenia już. Ale za to w dzień meksyk - ząbki jej wychodzą :mad: :mad: :mad:

Do góry