reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też musze posprzedawać ciuszki. Mam tego mega ilości. Juz sprawdzałam na allegro że w zestawach tak wychodzi 10-12zł za sztukę( zależy od jakości i marki ubranek). Mam nadzieję, że sprzedam tak by kupić od kogoś taka pake na 90-100cm dla Karolki tak już na jeszień, bo na razie chodzi w 74-80.
A i foczke musze sprzedać-nieużywaną, jakos nie miałam do niej zaufania.

Wrócilysmy ze spacerku, pogoda taka sobie, ale szkoda siedzieć w domu, teraz zabieram się za obiadek, dziś risotto ;D ale mam ochotę!!!!!!!!

o faktycznie ja foke tez mam .U nas natomiast sprawdziła sie w 100% bardzo fajna sprawa ta foka kompielowa.teraz Jan jest zaduzy i woli chlapać sie bez ::) ...czasami brakuje mi reki

:) zaczynam kolekcjonować, mam 1 sztuke  ;D nigdy nie pzrywiązywałam wagi do taki pierdół, ale teraz to się zmieni :)
Monika a co to za foczka?

ja chcialam kupic taka foczke ale za cholere Alan sie w nia nie miescil, a mowia ze do 70 cm jest.....Alan mial 65 jak sie w nia nie miescil...teraz kapie sie w doroslej wannie i caly radosny bo latwiej wode rozchlapywac ;D ;D ;D

Hej!
Ja własnie wróciłam z poczty i wysłałam jedna pake z ubrankami. Ubranka chodza tak sobie, małe sprzedaja sie słabo ale zawsze. Mi sie udało sprzedac w wiekszych zestawach. Sprzedaje tez moje ciuchy. Zreszta zawsze lepiej sprzedac nizby miały lezec i zawadzac.

Kunda no wlasnie......lepiej sprzedac niz wyrzucic albo oddac za darmo komus a pozniej dostac w tylek za dobroc...na szczescie mnie to nie spotkalo, ale dobra bylam w innys sposob i mam juz tego dosyc.......jutro moj maz jedzie z mlodym na dzialke wiec ja w tym czasie zrobie przeglad szafy i posprzedaje na Allegro co sie da....cholera jasna tylko nie umiem tam wystawic towaru....brrrr za trudne dla mnie buuuuuuuuuu

reklama
Izabelka wklej zdjątko i sie pochwal ja też lubie takie bibelotki :)

Shady jak sie naucze wystawiać to Ci pomoge

eg16Dzieki nie wiedziałam

Do góry