reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja dzis mylałam ze mojego zamorduje po 5 rano jakis kolega do mojego dzwonił, obudził mnie i Macia bo mojego tel nie budza :( Juz mu zapowiedziałam zeby zakomunikował ze ma małe dziecko i o tak nieprzyzwoitych porach sie nie dzwoni

Macio lezy na brzuszku i trenuje zdejmowanie skarpetek. Jak on to robi ze skarpetki sa wszedzie tylko nie na stopach Maciusia :D

Pycha sto lat dla Majeczki, nie co dzień konczy sie poł roczku ;D ;D ;D

reklama
A mój robal od wczoraj uskutecznia strajk głodowy!! Nic nie je, trzyma w buzi jedzenie a potem nim pluje - od wczoraj nic nie zjadła. Dzis sniadanko wyrzuciłam do kosza, był ryk, nie chce przełykać tylko rosnie jej w buzi. Juz nie wiem jak mam ją karmić a przecież jest na antybiotykach więc musi mieć coś w tym upartym brzuchu!!!!!!!!!!! :mad:

Dzieki za wszystkie rady apropo Noe ..pójde z nim jeszcze do pedjatry...bo dzisiejsza noc tez była zielona ::) oczy mi sie zamykaja a rozbujnik zadowolony ::) :laugh: ja on to robi ze po takiej nocy jest wesołym młodym człowiekiem....

Jak pogoda u was bo u nas pochmórno ...mam nadzieje ze sie nie rozpada
Dzis robie czystki w ciuchach i sprzedam na alegro ,spróbuje tez ceramike wystawic..tylko nie wiem jak to sie robi ;D musze sie nauczyc...macie jakies podpowiedzi..wystawiałyscie cos na alegro ?

Kurcze dziewczyny właśnie Noe zrobił mega kupke ale nie pachniała tak jak zwykle kwaśnym mleczkiem , miała nieprzyjemny cięzki zapach :-[
Była koloru musztardy.....no i była konsystencji śmietany..to znaczy takie żadkie zawsze robi,tylko może ja oczymś nie wiem i żyje w nieswiadomości konsystencji kupki ::)

Ja sama w domu zostalam- wyslalam chlopakow na spacer

Powinnam sprzatac ale nie mam nastroju!!!

Buuuuuuuu kiedy pogoda sie poprawi i mi nastruj razem z nia???

Mija spoko wyluzuj z ta kupka .Jak zrobił taka gigant to znaczy że oczyścił sobie jelitka i jest gicio :) Jakby nierobił albo by była mega twarda to mozesz sie martwic .Co do allegro to qrcze bym ci to zrobiła ale tutaj niemam jak < jestem u tesciów i niezadługo moge siedziec na kompie męza brata bo on to zapalony informatyk i jak długo niesiedzi przed monitorem to umiera ::) > sprzedaz jest bardzo prosta .Wykonuj tylko to co jest napisane i juz .

aha .....i najlepiej ciuszki sprzedawaj w paczce czyli w zestawach < jest taki dział w ubrankach dzieciecych na dole > taniej zapłacisz za wystawienie aukcjii a i wiecej możesz dostac za taka mega pake :) > i jak robisz zdiecia to pamietaj ze możesz umiescic tylko 3 na aukcjii .Wiec podobieraj ciuszki tak fajnie w komplety i pstrykaj :)

Lady dieki ..ubranka Noe orobiłam w małe zestawiki no i opyle jakieś swoje stare nie noszone, najbardziej chce spróbować ceramike wystawić choć mi szkoda na alegro, może jueszcze z tą ceramiką napisze do wylęgarni ..zobaczymy
Czytałam że jest jakiś program do teorzenia fajniejszych stron niż są ogólnie dostepne...
Będe miała chwile wolnego dzisjaj to pokombinuje ;D
A tak wogóle sprzedaja się rzeczy ?

Mija i zmniejsz zdjęcia z przedmiotem do wystawienia tak żeby miało mniej niż 50kb bo inaczej naliczą Ci dodatkową opłatę.
Ja wyprzedaję głównie książki i płyty z ciuchami jeszcze nie próbowałam, a wartoby było bo w końcu leży tego mnóstwo po Adasiu.

reklama
hejka
my po spacerku- super  :D  :D nawet cieplo jest i sloneczko na chwilke wychodzi :) maly spi jeszcze w wozku :) bedzie zadowolony bo wyspany  ;D
dostalam super naszyjnik z kolczykami od meza z drewna :)
idę zaraz obiad robić :) dzisiaj serwuję "frykadelki po cygańsku" ciekawe czy wyjdą  ;D
pozdrowionka

Do góry