reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje czyściutkie:tak: Spac nie zyczą sobie:baffled: Wszamali winogrona. W biedronce kuiłam ale pychotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-p
Bodzia z tego co mówisz to nie ciekawie:no: Oby to tylko naciągnięte było:eek:

Nie nie spuchła, nie złamana..Podejrzewam,że naciągnełam ścięgno albo mięsien..Do tego pogotowie chirurgiczne jest w innej dzielnicy, z Karolem nie mamy co zrobic a ja sie sama nawet do taxi nie dokuśtykam...Nie mówiąc o tym,żebym za nia uśmiechem pewnie zapłacila;-);-)Boooooli

Bodzi już jadę po ciebie.... i zawioze cie nawet do innego miasta;-) bidulko przytulam mocno.....

Widzę zę wy dziis nie drinkujecie... to zapodalam sobie ajerkoniak i czuje si etak jakos dziwinie......:laugh2::confused2::laugh2: ja mam djutro ciezki dzien.... zaczynam nowy etap współpracy z firmą z która juz dzialamy, wiec zaczyna sie harkore..... bede miala mniej czasu na bb ale nie pozbedziecie si emnie....przykro mi ;-)

Bodzinka :-:)-( niech nie boli :no::no: misiaka mam dla ciebie ;-):tak::tak::-)

Załączniki

• mis.gif
    mis.gif
    78,3 KB · Wyświetleń: 44
Ania tron śliczny a książe jak widac zadowolony:tak::-D
Agatka dobrze że nas nadal będziesz nękac:laugh2:;-)
Madziucha śpi Adrian coś buczał ale chyba zaśnie a M stoi przed tv:baffled: Woda mi się grzeje chyba pójdę kąpusianko
prycho.gif
M coś się przymila ale nie wiem czy mam na niego dziś natchnienie:eek:

Nie mam sily nadrabiac tego co napisalyscie.
Bodzinka Ty gnaj czym predzej do szpitala, bo nie ma zartow z takim czyms. MOja mam dawno temu niefortunnie sie przewrocila na dworze jak wracala z imprezy, bolala ja noga jak cholera ale poszla spac i rano na pogotowie bo juz umierala z bolu no i skonczylo sie gipsem od kostki do uda. Nie bylo zlamania, wiec nie chce cie straszyc.

M dostal propozycje awansu...
Mieszkanie we wroclawiu, wieksza pensja...

Mam zdecydowac... co dalej z nami... inaczej on sie wynosi...

:|:confused2::crazy::baffled::nerd::eek::szok:

reklama
Do góry