no z wypadku koffana ;-);-)Jakie fotki????
reklama
Nie ma fotek...Boszeeee jak boli:---eek:no z wypadku koffana ;-);-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Moje czyściutkie Spac nie zyczą sobie Wszamali winogrona. W biedronce kuiłam ale pychotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bodzia z tego co mówisz to nie ciekawie Oby to tylko naciągnięte było
Bodzia z tego co mówisz to nie ciekawie Oby to tylko naciągnięte było
Agatka_BB
IX Lachon BB
Nie nie spuchła, nie złamana..Podejrzewam,że naciągnełam ścięgno albo mięsien..Do tego pogotowie chirurgiczne jest w innej dzielnicy, z Karolem nie mamy co zrobic a ja sie sama nawet do taxi nie dokuśtykam...Nie mówiąc o tym,żebym za nia uśmiechem pewnie zapłacila;-);-)Boooooli
Bodzi już jadę po ciebie.... i zawioze cie nawet do innego miasta;-) bidulko przytulam mocno.....
Widzę zę wy dziis nie drinkujecie... to zapodalam sobie ajerkoniak i czuje si etak jakos dziwinie...... ja mam djutro ciezki dzien.... zaczynam nowy etap współpracy z firmą z która juz dzialamy, wiec zaczyna sie harkore..... bede miala mniej czasu na bb ale nie pozbedziecie si emnie....przykro mi ;-)
ania138
miłość w trzech wymiarach
oto tron mojego królewicza
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ania tron śliczny a książe jak widac zadowolony
Agatka dobrze że nas nadal będziesz nękac;-)
Madziucha śpi Adrian coś buczał ale chyba zaśnie a M stoi przed tv Woda mi się grzeje chyba pójdę kąpusianko
M coś się przymila ale nie wiem czy mam na niego dziś natchnienie
Agatka dobrze że nas nadal będziesz nękac;-)
Madziucha śpi Adrian coś buczał ale chyba zaśnie a M stoi przed tv Woda mi się grzeje chyba pójdę kąpusianko
Nie mam sily nadrabiac tego co napisalyscie.
Bodzinka Ty gnaj czym predzej do szpitala, bo nie ma zartow z takim czyms. MOja mam dawno temu niefortunnie sie przewrocila na dworze jak wracala z imprezy, bolala ja noga jak cholera ale poszla spac i rano na pogotowie bo juz umierala z bolu no i skonczylo sie gipsem od kostki do uda. Nie bylo zlamania, wiec nie chce cie straszyc.
Bodzinka Ty gnaj czym predzej do szpitala, bo nie ma zartow z takim czyms. MOja mam dawno temu niefortunnie sie przewrocila na dworze jak wracala z imprezy, bolala ja noga jak cholera ale poszla spac i rano na pogotowie bo juz umierala z bolu no i skonczylo sie gipsem od kostki do uda. Nie bylo zlamania, wiec nie chce cie straszyc.
reklama
Podziel się: