reklama
Marta1981
Rodzyneczka
My spospali sobie.Jul pierwszy raz kupkę do nocia zrobił.
Małagosiunia21
Witam
Witajcie kochane:-)
Bodzia to oszczędzaj się teraz:-) Wiadomo łatwo powiedziec a gożej wykonać bo jak nie dźwigać dziecka...
Madźka co za dym miałaś???
Fotki wszystkie superek:-) Ja nie wiem jak Wy to robicie:-)
U nas majstry bojler mątują także syf jak cholera... Znów będe musiała sprzątać cholerka no:-(
michas ma już swój rowerek a oto on:
Bodzia to oszczędzaj się teraz:-) Wiadomo łatwo powiedziec a gożej wykonać bo jak nie dźwigać dziecka...
Madźka co za dym miałaś???
Fotki wszystkie superek:-) Ja nie wiem jak Wy to robicie:-)
U nas majstry bojler mątują także syf jak cholera... Znów będe musiała sprzątać cholerka no:-(
michas ma już swój rowerek a oto on:
Brawo szybko załapał o co kaman:-)My spospali sobie.Jul pierwszy raz kupkę do nocia zrobił.
U nas dzisiaj piękna pogoda, 0 stopni , ostre słońce i śnieg którego w nocy całkiem, całkiem napadało. Mam wątpliwości, jakie teraz święta są w sobotę.Nawet złapałam powera od rana , przez to słonko Bodzia Ty tam grzecznie z tą nóżką siedź i się oszczędzaj Sorki, że wczorajszą ipressskę opuściłam ale spięłam się z mężem i jakoś sił i ochoty nie miałam na towarzystwo. Zresztą i tak podły nastrój mnie oblazł. Faceci są jednak podgatunkiem, który beż dymu raz na jakiś czas to funkcjonować poprawnie przestajestyki im się przepalają. Aa szkoda słów Lecę śniadać:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Rowerek super.
Madźka,no chodź,już skończyłyśmy z Bodzią.;-)
Madźka,no chodź,już skończyłyśmy z Bodzią.;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Komu śniegu,bo daje i to szczodrze
No siedzę przecież tylko mi w brzuchu jeździ muszę coś zjeść A za śnieg dziękuję , mamy swój...Madźka,no chodź,już skończyłyśmy z Bodzią.;-)
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Herbaty nie rób,bo dopiero parzyłam,taką dla dwojga;-)No siedzę przecież tylko mi w brzuchu jeździ muszę coś zjeść A za śnieg dziękuję , mamy swój...
Podziel się: