reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

M dostal propozycje awansu...
Mieszkanie we wroclawiu, wieksza pensja...

Mam zdecydowac... co dalej z nami... inaczej on sie wynosi...

:|:confused2::crazy::baffled::nerd::eek::szok:
ty masz zdecydować?? :eek::eek::eek:Kobieto co to za facet??? Decyzje życiowe podejmuje sie wspólnie. Kosensus ( to pewnie trudne dla niego słowo) ale dobrze jakby się z nim zapoznał. Cara, przemyśl sobie wszystko 40 razy i jeszcze raz od nowa zanim coś mu odpowiesz

reklama
Ania, fajne krzesełko a synek rozparty jak księciunio faktycznie:tak:;-):-) Też niedługo będziemy się rozglądać za siedziskiem do jedzenia więc możesz naskrobać jak Ci się sprawuje to coneco.

Aluśka - jak ja nie lubię wymiotować, bidulko bidulko.
Aluśka bidulko :-( gorzkiej herbaty sobie siorbnij.
taaaa, jak chodzi o picie to od razu, że ja:eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D. Dzisiaj Aluśka częstowała ale chyba jej zaszkodziło:-:)-(
Madźka wypiłam herbatkę i lepiej się już czuję chociaż nadal mam dziwne uczucie w żołądku:-( ale mam nadzieję że już jutro wszystko będzie w porządku :tak: ....kurde nic oprócz zupy którą zrobiła teściowa nie jadłam więc może ona mi zaszkodziła:crazy: ...

Dziewczyny wygłupiałam się z M i poleciałam na plecy.Noga mi się podwineła ale nie dośc,że pod plecy to jeszcze na bok prawie o 90 stopni.Boli jak cholera, chodzic nie moge ból taki,że aż wyje....
Bodzinka oj to nie dobrze, że aż tak boli :-( niech Ci M zrobi jakieś okład żeby złagodzić ból i żeby opuchlizna zeszła :nerd: A juto do lekarza....

0158340356.jpg
Scrapik świeczny a Karolek słodziutki :-):-D

ania138 uroczy królewicz :-D:-D:-D

Madźka wypiłam herbatkę i lepiej się już czuję chociaż nadal mam dziwne uczucie w żołądku:-( ale mam nadzieję że już jutro wszystko będzie w porządku :tak: ....kurde nic oprócz zupy którą zrobiła teściowa nie jadłam więc może ona mi zaszkodziła:crazy: ...
może teściówka oprócz tych ziemniaków coś do zupki ekstar dorzuciła:eek:

reklama
Hejjjjjjj
Bodzi już jadę po ciebie.... i zawioze cie nawet do innego miasta;-) bidulko przytulam mocno.....
Dzięki kochana.Buziaki.Zadzwoniłam po karetke..Złaską ale przyjechali...Bosze ile się nasłuchałam:baffled::baffled::baffled:

Nie mam sily nadrabiac tego co napisalyscie.
Bodzinka Ty gnaj czym predzej do szpitala, bo nie ma zartow z takim czyms. MOja mam dawno temu niefortunnie sie przewrocila na dworze jak wracala z imprezy, bolala ja noga jak cholera ale poszla spac i rano na pogotowie bo juz umierala z bolu no i skonczylo sie gipsem od kostki do uda. Nie bylo zlamania, wiec nie chce cie straszyc.
Byłam a nocy na pogotowiu, M został z Lolem, wróciłam taksi...Takie marnotrastwo kasy:-p:-p
Kości całe, teoretycznie, bo skrecone kolano i pęknięta łękotka, albo mocno obita,Mam siedziec albo lezeć, nie chodzić, nie dzwigac dziecka:eek::eek::baffled::baffled:Ciekawe jak to zrobie.....

Ja jestem jakby co:tak: po dymie z mężem więc mam mnósssstwoooo czasu :angry::angry::angry::angry:
Co sie stało?????????

Do góry