ty masz zdecydować?? Kobieto co to za facet??? Decyzje życiowe podejmuje sie wspólnie. Kosensus ( to pewnie trudne dla niego słowo) ale dobrze jakby się z nim zapoznał. Cara, przemyśl sobie wszystko 40 razy i jeszcze raz od nowa zanim coś mu odpowieszM dostal propozycje awansu...
Mieszkanie we wroclawiu, wieksza pensja...
Mam zdecydowac... co dalej z nami... inaczej on sie wynosi...
:|
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Madżka masz na rozlużnienie
sikoreczka79
Dorzucam jeszcze coś na poprawę nastroju;-)
Aluśka - jak ja nie lubię wymiotować, bidulko bidulko.
Aluśka bidulko :-( gorzkiej herbaty sobie siorbnij.
Madźka wypiłam herbatkę i lepiej się już czuję chociaż nadal mam dziwne uczucie w żołądku:-( ale mam nadzieję że już jutro wszystko będzie w porządku ....kurde nic oprócz zupy którą zrobiła teściowa nie jadłam więc może ona mi zaszkodziła ...taaaa, jak chodzi o picie to od razu, że ja. Dzisiaj Aluśka częstowała ale chyba jej zaszkodziło:--(
Bodzinka oj to nie dobrze, że aż tak boli :-( niech Ci M zrobi jakieś okład żeby złagodzić ból i żeby opuchlizna zeszła A juto do lekarza....Dziewczyny wygłupiałam się z M i poleciałam na plecy.Noga mi się podwineła ale nie dośc,że pod plecy to jeszcze na bok prawie o 90 stopni.Boli jak cholera, chodzic nie moge ból taki,że aż wyje....
Scrapik świeczny a Karolek słodziutki :-)
ania138 uroczy królewiczoto tron mojego królewicza
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
sikoreczka79
może teściówka oprócz tych ziemniaków coś do zupki ekstar dorzuciłaMadźka wypiłam herbatkę i lepiej się już czuję chociaż nadal mam dziwne uczucie w żołądku:-( ale mam nadzieję że już jutro wszystko będzie w porządku ....kurde nic oprócz zupy którą zrobiła teściowa nie jadłam więc może ona mi zaszkodziła ...
sikoreczka79
Maaaaaaaaaaaaddddddddddżżżżżżżżżżżżżżżżkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa
gdzie ty? Bo będę krzyczec
gdzie ty? Bo będę krzyczec
...pewnie masz rację..może teściówka oprócz tych ziemniaków coś do zupki ekstar dorzuciła
sikoreczka79
reklama
Hejjjjjjj
Kości całe, teoretycznie, bo skrecone kolano i pęknięta łękotka, albo mocno obita,Mam siedziec albo lezeć, nie chodzić, nie dzwigac dzieckaCiekawe jak to zrobie.....
Dzięki kochana.Buziaki.Zadzwoniłam po karetke..Złaską ale przyjechali...Bosze ile się nasłuchałamBodzi już jadę po ciebie.... i zawioze cie nawet do innego miasta;-) bidulko przytulam mocno.....
Byłam a nocy na pogotowiu, M został z Lolem, wróciłam taksi...Takie marnotrastwo kasyNie mam sily nadrabiac tego co napisalyscie.
Bodzinka Ty gnaj czym predzej do szpitala, bo nie ma zartow z takim czyms. MOja mam dawno temu niefortunnie sie przewrocila na dworze jak wracala z imprezy, bolala ja noga jak cholera ale poszla spac i rano na pogotowie bo juz umierala z bolu no i skonczylo sie gipsem od kostki do uda. Nie bylo zlamania, wiec nie chce cie straszyc.
Kości całe, teoretycznie, bo skrecone kolano i pęknięta łękotka, albo mocno obita,Mam siedziec albo lezeć, nie chodzić, nie dzwigac dzieckaCiekawe jak to zrobie.....
Co sie stało?????????Ja jestem jakby co po dymie z mężem więc mam mnósssstwoooo czasu
Podziel się: