reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorowo.
Matko dziewczyny wyobraźcie sobie,że Kubuś siedział ze mną na fotelu i bawił się samochodami i obydwoje usnęliśmy:szok::szok:. Tylko,że Natalka mnie ruszyła i Kube przełożyłam i śpi,a ja już nie. Ciekawe co on będzie w nocy robil:baffled:.

Podczytałam trochę co u was,żeby być na bieżąco,ale z wami się nie da poprostu pędzicie jak szalone;-):laugh2:. Na szampana to i ja się łapię,która tam rozdawała ...Madźka zostało ci cosik??:-p

Bodzia głupią koleżanką sie nie przejmuj, olej babę:tak:

reklama
Aluśka bidulko :-( gorzkiej herbaty sobie siorbnij.
Jasmina no mój synek tez do perfekcji opanował zabawę kołdrą, troczkami od poduszki, podkoszulkiem własnym, paczką chusteczek nawilżanych i ....ochraniaczem na łóżeczko:-D:-D

Siemano lachony:-D Wróciłam i udało mi się coś zakupic:tak: Madzia dostanie małą lalę z nocnikiem, butelką, kubeczkiem, miseczką i łyżeczką;-) Ful wypas bedziemy miały co robic:laugh2: I do tego kupiłam drewniane puzle ze zwierzątkami:-) Dla Adrianka mam grę z długopisem i dokupiłam mu w biedronce pistolet z bańkami:tak: No i kupiłam dla siostrzenicy taką słodką malutką lalę z zamkniętymi oczkami:happy: Jeszcze muszę dla dwóch dzieciów drobnostki jakieś kupic. No i mam problem z chłopaczkiem cuż można kupic 7latkowi za około 15 złotych:baffled: Na szczęście ta starsza zaraziła się ode mnie zbieractwem i kupię aniołka to się ucieszy:tak:
Zjedliśmy zapiekańca no i Madzia glebę zaliczyła. Wstaje mi w krzesełku i choc mówię, proszę tłumaczę to uparciuch wstaje. Spadła, uderzyła brodą w stół a tyłem głowy w podłogę:baffled: Zamontowałam spowrotem szelki. Niech się drze ile chce ja nie mam zamiaru jej z podłoż zbierac:angry:

taaaa, jak chodzi o picie to od razu, że ja:eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D. Dzisiaj Aluśka częstowała ale chyba jej zaszkodziło:-:)-(
upsssss......;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:ostatnio ty częstowałaś to mi się pomyliło:sorry:

Siemano lachony:-D Wróciłam i udało mi się coś zakupic:tak: Madzia dostanie małą lalę z nocnikiem, butelką, kubeczkiem, miseczką i łyżeczką;-) Ful wypas bedziemy miały co robic:laugh2: I do tego kupiłam drewniane puzle ze zwierzątkami:-) Dla Adrianka mam grę z długopisem i dokupiłam mu w biedronce pistolet z bańkami:tak: No i kupiłam dla siostrzenicy taką słodką malutką lalę z zamkniętymi oczkami:happy: Jeszcze muszę dla dwóch dzieciów drobnostki jakieś kupic. No i mam problem z chłopaczkiem cuż można kupic 7latkowi za około 15 złotych:baffled: Na szczęście ta starsza zaraziła się ode mnie zbieractwem i kupię aniołka to się ucieszy:tak:
Zjedliśmy zapiekańca no i Madzia glebę zaliczyła. Wstaje mi w krzesełku i choc mówię, proszę tłumaczę to uparciuch wstaje. Spadła, uderzyła brodą w stół a tyłem głowy w podłogę:baffled: Zamontowałam spowrotem szelki. Niech się drze ile chce ja nie mam zamiaru jej z podłoż zbierac:angry:
Super zakupy udane, a dla Madzi buziak w bródkę i główkę:tak:

No i się napisałam z wami Kuba już się złości bo sie obudził i muszę lecieć do niego. To do jutra. Miłego wieczorku:-)

reklama
Do góry