reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aha: fajniste avartki prezentujecie:tak: Naprawdę świetne:-D
Ja wysyłałam siostrze rosołki i wegetę do Norwegii i zapłaciłam 60 złotych:szok: Jeszcze na poczcie ważyłam paczkę i żeby nie przekroczyło to musiałam rosołki z kartonika wyciągac :laugh2: Ale babcie z rachunkami miały miny:eek: A siostra mi potem mówiła że paczka dotarła otwierana i wegata była ponacinana:baffled: No tak w końcu siostrzyczce amfę posłałam:nerd::-p
:-):-):-):-)No wiesz co amfa;-);-);-)

Na poprawienie humoru kupiłam Jaśmince misia i ona teraz karmi go piersią:tak:
Cudnie to musi wyglądać.

Cara wsystkiego naj dal Adasia a m. powiedz żeby dał se spokój ze sznurem mamy walec może my go zaprosić.
Moje małe chore i marudne za to stare uczynne i uprzejme
z opieki chyba zapomnieli przelewu zrobić bo konto puste.
Bodzia jak po szczepieniu?
Pare stronek wcześniej pisałam...Ale O.K.Nie płakał:tak::tak:
Jasmina Dawidkowi 100 całusów na 8 miesięcznice:-D:-D

miss_you_bear.gif
Dziewczyny wygłupiałam się z M i poleciałam na plecy.Noga mi się podwineła ale nie dośc,że pod plecy to jeszcze na bok prawie o 90 stopni.Boli jak cholera, chodzic nie moge ból taki,że aż wyje....

reklama
Nie nie spuchła, nie złamana..Podejrzewam,że naciągnełam ścięgno albo mięsien..Do tego pogotowie chirurgiczne jest w innej dzielnicy, z Karolem nie mamy co zrobic a ja sie sama nawet do taxi nie dokuśtykam...Nie mówiąc o tym,żebym za nia uśmiechem pewnie zapłacila;-);-)Boooooli

Dziewczyny wygłupiałam się z M i poleciałam na plecy.Noga mi się podwineła ale nie dośc,że pod plecy to jeszcze na bok prawie o 90 stopni.Boli jak cholera, chodzic nie moge ból taki,że aż wyje....
Bodzia :szok::szok::szok::szok: fotki kochana fotki:-D:-D dobrze,żeś se nic nie zrobiła. Ty z tym swoim mężem to jak nie stół w kuchni to wygłupy jakieś:eek::-D:-D:-D oj Bodzia Bodzia:-D:-D:-D;-);-);-)

No własnie chyba sobie coś zrobiłam...Noga coraz bardziej boli, chodzic nie moge, zgiąc jej, stanąc, mięśnie mnie bolą, taki rwący przerazliwy ból....Do tego zaczyna puchnąć...
Jakie fotki????

reklama
Do góry