reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i się rozlało:-:)-(a Szymka bawół ogarnął na tę pogodę. Normalnie ruszyć mi się nie da tylko by na rękach spał albo cyca wołał:baffled::baffled:

No właśnie, u Oliwki w pokoju są jasne panele i rewelacja, nawet jak się tydzień czasu nie odkurza i nie myje to i tak nie widać :-p.
No, ale spaceros odpada, bo jeszcze by nam łby pourywało albo wywiało nie wiadomo gdzie ;-)
Ja mam wszedzie jasne panele i zadowolona jestem, tymbardziej ze mam psa:happy2::happy2:
A pogoda taka sama strach wyjsc z domu takie wiatrzysko okropne:wściekła/y::wściekła/y:

Cześć Kobitki :-)

Byliśmy dzisiaj na spacerku ale tylko pół godzinki ponieważ Amanda dała taki koncert że szok :szok::szok::szok: a wszystko przez to że nie lubi leżeć jak nie śpi tylko cały czas chce być na rączkach:no::baffled::baffled: ( opierdzieliłam już teściową za noszenie jej :baffled: ) :-(......do tego jeszcze ta pogoda .....masakra..:baffled:

Cześć Kobitki :-)

Byliśmy dzisiaj na spacerku ale tylko pół godzinki ponieważ Amanda dała taki koncert że szok :szok::szok::szok: a wszystko przez to że nie lubi leżeć jak nie śpi tylko cały czas chce być na rączkach:no::baffled::baffled:
Aluśka, a może mała się wkurza bo nic nie widzi:confused::confused: Miałam dokładnie to samo z Szymkiem. budził się i wył okrutnie dopóki się go nie wzięło i nie podniosło do góry, zeby mógł wszystko obserwować.Teraz jak zrobiło się słonecznie i ciepło wsadziłam go do spacerówki i dymy na spacerze się skończyły - bo nawet jak się obudzi to jest tyle rzeczy do zobaczenia, że ogląda w skupieniu :tak::tak:. Ale dzisiaj to masakra po prostu. znowu wyje :baffled::angry:

Ja obiadek przygotowałam i teraz zabieram się za ćwiczenia:-) Obym nie padła bo jeszcze aerobik dziś:-) Tzrymajcie kciuki kochane:-) I nie pioszcie tyle bo poprostu nie jestem w stanie nadrobić:-) Do jutra bo dziśjuż raczej nie zwitam:-) Buziaki:-*

Cześć dziewczyny;-)
u was to jak zawsze jest mnóstwo do czytania
:szok::-D
ja tylko na chwilkę wpadła :-p
mam problem z Dawidkiem.
zrobił się mu guzek z tyłu główki obok wezłów szyinych:-:)-(
jest mały i porusza się,raczej go nie boli.:-:)-(
Byliśmy z tym u lekarza powiedział że mogło go zawiać i temu sie to zrobiło,ale powiedział też że może być to coś o nazwie na W (nie pamiętam nazwy)
jutro idziemy na badania:ob morfologia i wymaz.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.

Aluśka-
pamietam takie koncerty bardzo dobrze...heheh nic sie nie martw z wiekiem minie:tak:
Sikoreczko
u nas padał grad-zrobiło się bardzo ciemno i już się bałam zę wichura jakaś przyjdzie:-:)-(

Buziaki

reklama
Już ustalone,jutro wracam na noc do domu a w sobotę nocuję u znajomych:tak:,bo ciężko by mi było zwlec się z wyrka o 5:30:no::wściekła/y::angry:.Starsze poszli po zakupy,teściówka jutro do Jula przyjeżdża.Staremu zasmakowały racuchy,więc dzisaij na kolację powtórka:-D.

Do góry