reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pipsztyk miał spać a tu mi znowu w szufladzie buszuje:tak::-D.Jutro mam na 12 zjazd do 20-ej:szok: i nie wiem czy nie będę nocować w Lublinie(jak Mirek pozwoli:tak:).Z drugiej strony to w sobotę mam na 10:30 więc sama nie wiem:baffled:.Ale za to niedziela jest THE BEST - na 8:30 do 11-ej:tak: i tylko jedne zajęcia.w sumie to mam teraz tylko 3 przedmioty i seminarium dyplomowe a kiedy mam pisać pracę jak ja tu z Wami koffaniutkie:baffled::confused:?Żartuję,dopiero zbieram materiały;-):-).
I chciałam ogłosić,że będę kończyć Uniwersytet Przyrodniczy a nie Akademię Rolniczą,bo Kaczor podpisał ustawę o zmianie rangi i nazwyuczelni:cool2:.

reklama
Dziewczynki a u nas koszmar za oknem! Najpierw deszcz leciał, potem grad, a teraz śnieg:baffled: Do tego wichura:dry::dry: A ja za chwilkę muszę po Adrianka leciec i to z Madzią:hmm:

:szok::szok::-):-)suuperancko, a do jakiej pracki zbierasz materiały:confused::confused:moze cos gremialnie wspomożemy;-)
Dawniej uprawiane pszenice(orkisz,samppsza,płaskórka)

Dziewczynki a u nas koszmar za oknem! Najpierw deszcz leciał, potem grad, a teraz śnieg:baffled: Do tego wichura:dry::dry: A ja za chwilkę muszę po Adrianka leciec i to z Madzią:hmm:
A u mnie słonko i trochę wieje,ale słucham SMAK I ZAPACH POMARAŃCZY Tadeusza Woźniaka i mi wiosennie.:tak::-D

No właśnie, u Oliwki w pokoju są jasne panele i rewelacja, nawet jak się tydzień czasu nie odkurza i nie myje to i tak nie widać :-p. A z tymi ciemnymi daliśmy ciała na całej linii :zawstydzona/y:. Tak samo jak z płytkami w kuchni (są tylko pod meblami i kawałek przed meblami) - jasne płytki i jasne fugi, no debilizm 3-go stopnia :baffled:. No, ale jak robiliśmy remont to zamiast myśleć o tym, czy to wszystko będzie łatwe do utrzymania w czystości, to patrzyliśmy na to, żeby ładnie wyglądało. No i wyglądało ładnie - przez pierwszych kilka dni ;-), a teraz się trzeba nieźle namachać, żeby było jako tako.
Oliwka posłusznie po zjedzeniu obiadku zasnęła, a mamusia trochę sprzątnęła, teraz pobawi się w Corelu, a później trzeba zasiąść jednak do nauki.
U nas pogoda taka se. Wieje okrutnie, ale nawet co jakiś czas słoneczko wygląda zza chmurek. No, ale spaceros odpada, bo jeszcze by nam łby pourywało albo wywiało nie wiadomo gdzie ;-)

Och Jasminko dziękuję Ci za grad:-D No całe szczęści już przeszło i słońce świeci:baffled: Można zwariowac z taką pogodą:sorry2: My za chwilkę wychodzimy tylko nie wiem czy Madzię od zabawy oderwę. Wzięła moje pudełeczko z pierścionkami i je wysypuje na sukienkę a potem zakłada na paluszki i po malutku wkłada spowrotem do pudełeczka:-) A jakie skupienie przy tym:huh:
Zmykam koffaniutkie.:tak:

reklama
Do góry