reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maly jak padl o 15 tak ladnie spal z moja mama ;)

Ja z tata sie horrorowalismy :p>..

Obejrzelismy MGŁE :-) dooooobry film :-)

reklama
A my mamy malutkie rodzinne święto dziś:-):-)Dwa lata temu zrobiłam tst ciążowy.POZYTYWNY:-):-)
No i teściowa ma urodziny....Mus jechać..Chciałam nie jechac ale nie umiem tak:dry::dry:
Bodzinka ładne święto:-) wszystkiego najlepszego :tak::-) Scrapiki śliczniutkie jak zawsze :-D:-)

Jejejeejeje

Mlody mama mowi :D... i to jak najety :D.... :tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2:
Cara gratulacje :-)

I wiecie co - w życiu, przenigdy, choćby Wam płacili za to - nie kładźcie nigdzie ciemnych paneli :no:. My mądre głowy mamy w salonie i kuchni - porażka. Bo co z tego że ładnie wyglądało, teraz jest tragicznie, widać każdą ryskę, każdy okruszek, odkurzać trzeba by było kilka razy dziennie, żeby jako tako wyglądały i myć też parę razy dziennie :dry:. Ohyda. Nie cierpię tych paneli i jak się kiedyś wścieknę to je pozrywam :wściekła/y::wściekła/y:
dobrze wiedzieć na przyszłość:tak:

Kutwa wiecie co ja zrobilam,,pieke murzynka i wstawilam go do piekarninika,,a potem patrze białka ubite czekaja,aby dorzucic do ciasta,,ja pikole wyciagnelam z piekarnika i dodalam,wymieszałam,,nie wiem co to za ciastow yjdzie,,,,ale mam łeb,,jak sklep tlyko polek brakkk
Ewcia jak się murzynek udał :-):-):-):-)
I chciałam ogłosić,że będę kończyć Uniwersytet Przyrodniczy a nie Akademię Rolniczą,bo Kaczor podpisał ustawę o zmianie rangi i nazwyuczelni:cool2:.
Marta super.... tak o wiele lepiej brzmi:-):-D

Aluśka, a może mała się wkurza bo nic nie widzi:confused::confused: Miałam dokładnie to samo z Szymkiem. budził się i wył okrutnie dopóki się go nie wzięło i nie podniosło do góry, zeby mógł wszystko obserwować.Teraz jak zrobiło się słonecznie i ciepło wsadziłam go do spacerówki i dymy na spacerze się skończyły - bo nawet jak się obudzi to jest tyle rzeczy do zobaczenia, że ogląda w skupieniu :tak::tak:. Ale dzisiaj to masakra po prostu. znowu wyje :baffled::angry:
Madźka masz pewnie rację:tak: ale według mnie na spacerówkę jest dla niej jeszcze za wcześnie(nie chce jej sadzać do póki sama nie zacznie) ...i taka pogoda wiatrzysta :baffled: ...kurce ...:-:)baffled:
Cześć dziewczyny;-)
u was to jak zawsze jest mnóstwo do czytania
:szok::-D
ja tylko na chwilkę wpadła :-p
mam problem z Dawidkiem.
zrobił się mu guzek z tyłu główki obok wezłów szyinych:-:)-(
jest mały i porusza się,raczej go nie boli.:-:)-(
Byliśmy z tym u lekarza powiedział że mogło go zawiać i temu sie to zrobiło,ale powiedział też że może być to coś o nazwie na W (nie pamiętam nazwy)
jutro idziemy na badania:ob morfologia i wymaz.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.

Aluśka-pamietam takie koncerty bardzo dobrze...heheh nic sie nie martw z wiekiem minie:tak:
czarna biedny Dawidek :-( oby wyniki badań wyszły w porządku i mu to jak najszybciej przeszło:tak::tak::tak:

....mam taką nadzieję :tak:.... a w jakim wieku przechodzi "koncertowanie":sorry2:

Madźka masz pewnie rację:tak: ale według mnie na spacerówkę jest dla niej jeszcze za wcześnie(nie chce jej sadzać do póki sama nie zacznie) ...i taka pogoda wiatrzysta :baffled: ...kurce ...:-:)baffled:
Aluśka mój mały jeszcze nie siedzi:no::no:ale spacerówka nam się do półleżenia rozkłada, więc Szymek leży w zasadzie, bardziej niż w foteliku samochodowym:tak:

reklama
Do góry