reklama
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
U mnie dzisiaj obiadokolacja, bo M. pozno wroci, Natalka zasnela ok 17, to pewnie potanczy do 23
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Ja z tata sie horrorowalismy >..
Obejrzelismy MGŁE :-) dooooobry film :-)[/quote]
Ja sie nie horroruje bo potem nie moge spac
Obejrzelismy MGŁE :-) dooooobry film :-)[/quote]
Bodzinka ładne święto:-) wszystkiego najlepszego :-) Scrapiki śliczniutkie jak zawsze :-)A my mamy malutkie rodzinne święto dziś:-):-)Dwa lata temu zrobiłam tst ciążowy.POZYTYWNY:-):-)
No i teściowa ma urodziny....Mus jechać..Chciałam nie jechac ale nie umiem tak
Cara gratulacje :-)Jejejeejeje
Mlody mama mowi ... i to jak najety .... :-):-):-);-);-);-)
dobrze wiedzieć na przyszłośćI wiecie co - w życiu, przenigdy, choćby Wam płacili za to - nie kładźcie nigdzie ciemnych paneli . My mądre głowy mamy w salonie i kuchni - porażka. Bo co z tego że ładnie wyglądało, teraz jest tragicznie, widać każdą ryskę, każdy okruszek, odkurzać trzeba by było kilka razy dziennie, żeby jako tako wyglądały i myć też parę razy dziennie . Ohyda. Nie cierpię tych paneli i jak się kiedyś wścieknę to je pozrywam
Ewcia jak się murzynek udał :-):-):-):-)Kutwa wiecie co ja zrobilam,,pieke murzynka i wstawilam go do piekarninika,,a potem patrze białka ubite czekaja,aby dorzucic do ciasta,,ja pikole wyciagnelam z piekarnika i dodalam,wymieszałam,,nie wiem co to za ciastow yjdzie,,,,ale mam łeb,,jak sklep tlyko polek brakkk
Marta super.... tak o wiele lepiej brzmi:-)I chciałam ogłosić,że będę kończyć Uniwersytet Przyrodniczy a nie Akademię Rolniczą,bo Kaczor podpisał ustawę o zmianie rangi i nazwyuczelni.
Madźka masz pewnie rację ale według mnie na spacerówkę jest dla niej jeszcze za wcześnie(nie chce jej sadzać do póki sama nie zacznie) ...i taka pogoda wiatrzysta ...kurce ...:-baffled:Aluśka, a może mała się wkurza bo nic nie widzi Miałam dokładnie to samo z Szymkiem. budził się i wył okrutnie dopóki się go nie wzięło i nie podniosło do góry, zeby mógł wszystko obserwować.Teraz jak zrobiło się słonecznie i ciepło wsadziłam go do spacerówki i dymy na spacerze się skończyły - bo nawet jak się obudzi to jest tyle rzeczy do zobaczenia, że ogląda w skupieniu . Ale dzisiaj to masakra po prostu. znowu wyje
czarna biedny Dawidek :-( oby wyniki badań wyszły w porządku i mu to jak najszybciej przeszłoCześć dziewczyny;-)
u was to jak zawsze jest mnóstwo do czytania
ja tylko na chwilkę wpadła
mam problem z Dawidkiem.
zrobił się mu guzek z tyłu główki obok wezłów szyinych:--(
jest mały i porusza się,raczej go nie boli.:--(
Byliśmy z tym u lekarza powiedział że mogło go zawiać i temu sie to zrobiło,ale powiedział też że może być to coś o nazwie na W (nie pamiętam nazwy)
jutro idziemy na badaniab morfologia i wymaz.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.
Aluśka-pamietam takie koncerty bardzo dobrze...heheh nic sie nie martw z wiekiem minie
....mam taką nadzieję .... a w jakim wieku przechodzi "koncertowanie"
Aluśka mój mały jeszcze nie siedziale spacerówka nam się do półleżenia rozkłada, więc Szymek leży w zasadzie, bardziej niż w foteliku samochodowymMadźka masz pewnie rację ale według mnie na spacerówkę jest dla niej jeszcze za wcześnie(nie chce jej sadzać do póki sama nie zacznie) ...i taka pogoda wiatrzysta ...kurce ...:-baffled:
Marta1981
Rodzyneczka
Teraz to pusto i głucho a w nocy znowu zaczną drinkować;-).Przyznać się,która orzekła mi racuchy,bo zbrakło mimąki i za rzadkie ciasto mi wyszło i się rozlazły po patelni:-(.
Ja z tata sie horrorowalismy >..
Obejrzelismy MGŁE :-) dooooobry film :-)
ja to uwielbiam horrory
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Szczególnie przy wzmacniaczu jakim;-).
Podziel się: