reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
po gąsiorze koffana to ci zjazd weekendowy minie nie wiadomo kiedy :-D;-) mój tato też piwniczkę wykopał i samogona pędzi i naleweczkę z pigwy szykuje:dry::dry:

Ja to z wiśni nalewkę robię,wrzucać:confused:?
Bosszze,Jul padł :tak::-D
19.gif

dziwne pytania zadajesz :oo::oo::-D:-Dzapodawaj;-) Szczęściaro, że Ci padło jedno Małe, mój dzisiaj wspina się na szczyty marudności :-:)-(

Ja już po wizytacji. Spoko było, ale jestem zmęczona.
Przez to, że przez 3 dni nie grzali w kalafiorach, to Grześ kataru dostał.:wściekła/y::wściekła/y::-(

Cześć dziewczyny;-)
u was to jak zawsze jest mnóstwo do czytania:szok::-D
ja tylko na chwilkę wpadła :-p
mam problem z Dawidkiem.
zrobił się mu guzek z tyłu główki obok wezłów szyinych:-:)-(
jest mały i porusza się,raczej go nie boli.:-:)-(
Byliśmy z tym u lekarza powiedział że mogło go zawiać i temu sie to zrobiło,ale powiedział też że może być to coś o nazwie na W (nie pamiętam nazwy)
jutro idziemy na badania:ob morfologia i wymaz.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.
Biedaczko, nic się nie martw trzymam kciuki, żeby było dobrze. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego.Buziaki dla Dawidka i duuużo zdrówka. Trzymajcie się. :*

Lecę, o Grzesio się przebudził i płacze.:baffled:

Oj, co tak malutko dzisiaj piszecie :-D??
Zrobiłam w końcu porządek z zabawkami Oliwki, nawet nie wiedziałam, że tyle się tego nazbierało :szok:. No, ale połowa poszła w odstawkę :tak:, od razu się luźniej zrobiło w pokoju :-).
No i niestety, nic się nie uczyłam :-(, chyba jutro zrobię sobie pobudkę o świcie, czyli jakoś tak o 6 rano i powkuwam...Nie lubię historii, a tak mi się układa, że non stop mam z nią do czynienia. I jak sobie teraz pomyślę, że maturę z histy zdawałam to aż się w głowę pukam :sorry2:.
A to mój nowy fotomontażyk:

Myśmy wrócili.Impreza nawet udana dopóki szwagier nie przylazł.Nie lubie go:no:Panoszy się jak panisko bo pracuje i zarabia 3 tyś.No dwa miesiące..A cviągle gada,że my skąpce bo tyle kasy mamy a żałujemy, taksówkami nie jezdzimy, do kina nie chodzimy.No ile, qxxxa mać:angry::angry::angry:1300 zł miesięcznie to tak dużo na 3 osoby z małym dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y:A co go moje zaskórniaki obxchodzą, za coś na wesele się musimy ubrać:angry::angry:Żal dupe ścisak bo my mamy mieszkanko wychuchane, dziecko ubrane, sami tez aon w domu syf bo woli pic:angry::angry::angry:Ufff wyżaliłam sie już mi lepiej. Do tego autobu sostro zachamował i jakiś małolat poleciał na wózek aż mi się w oczach ze strachu zaćmiło..
Czarna będzie dobrze.Nie ma innej opcji.

reklama
Do góry