reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Mam Sangrię urodzinową i pół gąsiorka domowej roboty;-):-)no ba!! idę właśnie hippa walnąć...życzysz
A sobie Karmi strzel,to więcej mleczka będzie.
Marta1981
Rodzyneczka
Ja to z wiśni nalewkę robię,wrzucać?
Bosszze,Jul padł
Bosszze,Jul padł
Ja już po wizytacji. Spoko było, ale jestem zmęczona.
Przez to, że przez 3 dni nie grzali w kalafiorach, to Grześ kataru dostał.:-(
Lecę, o Grzesio się przebudził i płacze.
Przez to, że przez 3 dni nie grzali w kalafiorach, to Grześ kataru dostał.:-(
Biedaczko, nic się nie martw trzymam kciuki, żeby było dobrze. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego.Buziaki dla Dawidka i duuużo zdrówka. Trzymajcie się. :*Cześć dziewczyny;-)
u was to jak zawsze jest mnóstwo do czytania
ja tylko na chwilkę wpadła
mam problem z Dawidkiem.
zrobił się mu guzek z tyłu główki obok wezłów szyinych:--(
jest mały i porusza się,raczej go nie boli.:--(
Byliśmy z tym u lekarza powiedział że mogło go zawiać i temu sie to zrobiło,ale powiedział też że może być to coś o nazwie na W (nie pamiętam nazwy)
jutro idziemy na badaniab morfologia i wymaz.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.
Lecę, o Grzesio się przebudził i płacze.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Oj, co tak malutko dzisiaj piszecie ??
Zrobiłam w końcu porządek z zabawkami Oliwki, nawet nie wiedziałam, że tyle się tego nazbierało . No, ale połowa poszła w odstawkę , od razu się luźniej zrobiło w pokoju :-).
No i niestety, nic się nie uczyłam :-(, chyba jutro zrobię sobie pobudkę o świcie, czyli jakoś tak o 6 rano i powkuwam...Nie lubię historii, a tak mi się układa, że non stop mam z nią do czynienia. I jak sobie teraz pomyślę, że maturę z histy zdawałam to aż się w głowę pukam .
A to mój nowy fotomontażyk:
Zrobiłam w końcu porządek z zabawkami Oliwki, nawet nie wiedziałam, że tyle się tego nazbierało . No, ale połowa poszła w odstawkę , od razu się luźniej zrobiło w pokoju :-).
No i niestety, nic się nie uczyłam :-(, chyba jutro zrobię sobie pobudkę o świcie, czyli jakoś tak o 6 rano i powkuwam...Nie lubię historii, a tak mi się układa, że non stop mam z nią do czynienia. I jak sobie teraz pomyślę, że maturę z histy zdawałam to aż się w głowę pukam .
A to mój nowy fotomontażyk:
Marta1981
Rodzyneczka
Myśmy wrócili.Impreza nawet udana dopóki szwagier nie przylazł.Nie lubie goPanoszy się jak panisko bo pracuje i zarabia 3 tyś.No dwa miesiące..A cviągle gada,że my skąpce bo tyle kasy mamy a żałujemy, taksówkami nie jezdzimy, do kina nie chodzimy.No ile, qxxxa mać1300 zł miesięcznie to tak dużo na 3 osoby z małym dzieckiemA co go moje zaskórniaki obxchodzą, za coś na wesele się musimy ubraćŻal dupe ścisak bo my mamy mieszkanko wychuchane, dziecko ubrane, sami tez aon w domu syf bo woli picUfff wyżaliłam sie już mi lepiej. Do tego autobu sostro zachamował i jakiś małolat poleciał na wózek aż mi się w oczach ze strachu zaćmiło..
Czarna będzie dobrze.Nie ma innej opcji.
Czarna będzie dobrze.Nie ma innej opcji.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Bodzia,walcem Go było postraszyć;-).Nie przejmuj się,taki ktoś nie zasługuje,żeby nim sobie dupę zawracać.To od Olka bylło
Podziel się: