reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurczę, muszę odkurzyć i umyć podłogę :wściekła/y:, a nie chce mi się, że :szok:. I też lubię to zdanie: Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ;-)

I wiecie co - w życiu, przenigdy, choćby Wam płacili za to - nie kładźcie nigdzie ciemnych paneli :no:. My mądre głowy mamy w salonie i kuchni - porażka. Bo co z tego że ładnie wyglądało, teraz jest tragicznie, widać każdą ryskę, każdy okruszek, odkurzać trzeba by było kilka razy dziennie, żeby jako tako wyglądały i myć też parę razy dziennie :dry:. Ohyda. Nie cierpię tych paneli i jak się kiedyś wścieknę to je pozrywam :wściekła/y::wściekła/y:
Ja mam jasną mozaikę i wystarczy mopem z Pronto przetrzeć.

Notariusz obskoczony,studia zapłacone,ale tylko 1 rata,bo gdyby nie ten pierwszy to by całość wyszła,a tak 100 więcej muszę zapłacić(mój płacił:tak::-))

reklama
Moj spij juz, usnelo mi si e znim ale sie przepudzilam i wstalam.Zjadłąm zupke teraz pije kawke i zajadm sie czekolada:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y: musze torche popracowac, ale tak mi si enie chce:no:. U mnie cos zaczyna si echmurzyc mniej głowa boil wiec pewnie znowu bedzie lało.....:angry:na moje umyte dwa okna:wściekła/y:

Młody wstał, zaraz jemy i jedziemy do tesciowej.Ja tu ambicjonalnie chciałam sie z nim pobawić a on uknął do swojego pokoju i bawi się sam.
O takie cós zrobiłam jak utknełam z nim na kolanach przed kompem.

cześć dziewczyny
Uffff ja już po inspekcji... i to nie jednej :tak:. Najpierw przyszła córka właściciela z panią z gazowni która zaczęła od rozkręcania kominka w saloniku. Kurz zaczął fruwać po całym pokoju, zamiast poprosić o mokrą szmatę żeby to wytrzeć to ona pędzelkiem dawaj zmiata ten kurz na wszystkie strony.... Ojjjjj! Dałam jej mokrą ściereczkę a ona patrzy na mnie jak na łosia co ja do niej z tą ścierką? Powiedziałam że moje dziecko ma astmę i czy mogłaby ścierać ten kurz na wilgotno...
Później wpadła pani z agencji nieruchomości sprawdziła czy nie mamy tej chałupki zdemolowanej. Zajrzaławszędzie do pokoi i nawet sprawdziła czy prysznica nie urwaliśmy :-D. Jak poszła to elektryk zapukał....
No ale już poszli i chyba będzie spokój

Kawał o mleku normalnie mnie powalił :-D:-D:-D:-D:-D

No widzisz Jasmina bez sto lat się obyło i pawia na dywan też nie było :tak:;-). Fajnie że juz masz nalot z głowy. Dzieciarnia może dalej rozrabiać :-D;-)

reklama
Do góry