reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kutwa wiecie co ja zrobilam,,pieke murzynka i wstawilam go do piekarninika,,a potem patrze białka ubite czekaja,aby dorzucic do ciasta,,ja pikole wyciagnelam z piekarnika i dodalam,wymieszałam,,nie wiem co to za ciastow yjdzie,,,,ale mam łeb,,jak sklep tlyko polek brakkk

:szok::szok::-D:-D Ewcia , po prostu nowatorski murzynek będzie - mulacik;-);-)

reklama
Kutwa wiecie co ja zrobilam,,pieke murzynka i wstawilam go do piekarninika,,a potem patrze białka ubite czekaja,aby dorzucic do ciasta,,ja pikole wyciagnelam z piekarnika i dodalam,wymieszałam,,nie wiem co to za ciastow yjdzie,,,,ale mam łeb,,jak sklep tlyko polek brakkk
:szok::szok:Daj znac jak wyszedł;-);-)

Moje cudowne dziecko skapnelo si eze szafa byla uchylona... Wywalił wszystkie ciuchy z polek mojej mamy... ;)

A nie mowilam ze cos zbroi? :-)

Ewcia ja pitolę, Ty nie pij już więcej ;-):tak::-D

Sikoreczka widze, że Madzia zaczyna pokazywać kto w domu rządzi ;-) :tak: co do babć wypatrujących i komentujących, co to się dziecku robi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja już nie wyrabiam i zawsze opieprz dostają odemnie takie wszystko wiedzące babeczki. Niech się lepiej sobą zajmą i swoim dzieciom rad udzielają :wściekła/y:

Cara brawo dla synka, że tak sie rozgadał :tak:

inna ja mam ciemne panele praktycznie w całej chałupie i nie narzekam :-) może zależy jaką fakturę mają :baffled:

Dobra ..... żegnam drogie panie. Wybywam dziś z domku, wróce dopiero jutro :tak: pojawię się pewnie późnym wieczorkiem.

Proszę za dużo nie klikać, bo jak kolejny raz nie nadrobię.... to już z całą pewnościa pod walec pójdę :-(;-)

Buziaki ślę!

w razie czego powiesz, że prądu nie było i piekarnik był nieczynny i kupisz coś w cukierni :blink:
jasneeeeee
Ewcia ja pitolę, Ty nie pij już więcej ;-):tak::-D
:baffled:
:-p:sorry2::sorry2:

Dobra ..... żegnam drogie panie. Wybywam dziś z domku, wróce dopiero jutro :tak: pojawię się pewnie późnym wieczorkiem.

Proszę za dużo nie klikać, bo jak kolejny raz nie nadrobię.... to już z całą pewnościa pod walec pójdę :-(;-)

Buziaki ślę!
spoko dasz radee,,do juterka
milego pobytu

zmykam sie poloztc,,bp baniak mnie bolii cossssss

reklama
Ewcia, połóż się, połóż, bo może dzisiaj wieczorem następną imprezkę zrobimy :-D, więc wypadałoby się zregenrować ;-)
Sewa, my mamy takie ło ustrojstwo:

i uwierz, że jest tragedia :baffled:. Widać dosłownie wszystko, ja rano poodkurzam, umyję podłogę, a po południu już jest zasyfiona :dry:.
Moje dziecko się domaga żarełka, więc idę ją nakarmić. Może zaśnie :confused:

Do góry