sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry miłym paniom!:-) Pospaliśmy dziś do 7.30 Mały już w przedszkolu, zakupki zrobione. Madzia na nogach dreptała i nie chciała mi wyjśc ze sklepu Zrobiła taką awanturę że aż się babcie zatrzymywały i patrzyły czy jej co złego nie robię I tak muszę po południu leciec do innego sklepiku, bo nie kupiłam żadnych prezentów
Bodzia gratuluję rocznicy Scrapki supcio:-)
Muszę zmykac, bo Madzik śpiąca i wrzeszcząca
mój też ma swój zestaw i próby nakłonienia go do czegoś innego nam nie wychodzą. Jego zestaw to: płatki z mlekiem, chlebek z czekoladą ew dżemem lub miodem. Może też byc serek topiony lub żółty i czasami parówka lub jajko na miękko. Nic innego nie chce i jak mu próbuję dac to woli zjeśc chleb z masłem. Już mnie to trochę wkurzaBodzia sliczne,masz smykałke do tego super...
Mam pyt co dajecie dzieicom an snaidnaie,moj to niejadek i ja jjuz nie wiem co mu d awac???
on je jajecznice,bułki,chlebek,nalesniki,makaron,no i parowki,,i tyle jego sniadann
no co za niechciało cię do nas wpuścic Ale wczoraj faktycznie coś muliło, bo chwilami też mi się wieszał. Nic straconego, następnym razem umówimy się w większym gronie i popijemy do ranaDzień dobry.:-)
a ja mam już ciepłą wodę w karanie i ciepłek kaloryferki.:-) Rano wzięłam gorący prysznic -ale luksus.
A ja wczoraj czytałam wszystko na bierząco, ale nie mogłam się udzielić, bo mi się stronka z "odpowiedz" wysypywała. Chyba po prostu nie chciałyście mnie wpuścić na impressskę.:-(;-)
Ale za to nie miałam za dużo do nadrabiania.
bardzo dobry poczęstunek Odpoczywaj kochaniutka:-)Dziekuje za pamiec niestety ti juz urodzinki 30 te !!!! Stara dupa jestem Dziekuje za zyczonka:-) i uciekam ......a na dworzu mam wiatrzysko straszne i do tego jestem nie wyspana bo moje dziecko o 3 nad ranem zrobilo sobie dwu godzinna przerwe w spaniu
A to dla was mam tu tort
Koktajle owocowe
zapraszamy, zapraszamyimprezka widze udana, musze kiedyś wskoczyc do was na taka balange. Wczoraj bylam u was kolo 22.30 ale padłąm i nie doczytalam do konca juz........teraz moge zalowac ze sie nie zebralam na impreze
trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!Dzień dobry!
Bodzia - wszystkiego dobrego z okazji tak fajnej rocznicy! )
Dziś też będzie mnie mało, dalej mam sprzątanie, okno do mycia, zasłony do prasowania... a o 17 dodatkowo mam test z hiszpańskiego trzymajcie, prosze, kciuki, bo przez ten remont nie miałam kiedy się nauczyć.
ech kiedy ta moja tak sobie pośpi Nie ma zamiaru przesypiac całej noci i budzi się na cycowanie!dzień doberek wszystkim :-) dobrze ze mnie w środku nocy przywiało i nie musiałam tych wszystkich stronic nadrabiać bo brzuch by mnie ze śmiechu bolał
U nas dzisiaj fantastyczna nocka młody pociągnął do 7.30 bez wstawania, przebudzania i marudzenia . Wypoczęta jestem az kości chrupią:-):-). A co do dzieciowych sniadanek to mój Szymek piersiówkę preferuje - dużo i do pełna ;-)
no toż Oliwka cię rozpieszcza Moje to nigdy tak długo nie spały Trzymam kciuki za poprawkęWitam miłe panie :-)
Ale pospałam . Dopiero pół godziny temu wstałam . Ale jak Oliwka pozwala aż tak długo śpiochać, to trzeba korzystać :-)
Poprawkę mam z historii myśli pedagogicznej . Masakra.
A wiecie co, moje bejbi na śniadanie butla pełna mleka , kanapki nie, kaszka nie, parówki nie, jajecznica nie. Musi być mleczko i koniec. I dopiero jak mleczko wypije to może jeść dalej coś innego. Bo wiecie, moje dziecko zazwyczaj jada raz dziennie - rano zaczyna a wieczorem kończy
Muszę coś zjeść, bo mnie skręca z głodu . Zaraz wracam
ja mam to samoA tak w ogóle, to chyba powinnam się już odpiąć od kompa i zająć się czymś ale tak mi się nie chce Oj żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce ;-) byłoby super
GRATULASKIJejejeejeje
Mlody mama mowi ... i to jak najety .... :-):-):-);-);-);-)
Bodzia gratuluję rocznicy Scrapki supcio:-)
Muszę zmykac, bo Madzik śpiąca i wrzeszcząca