reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie jedzenie jest samą przyjemnością, z czego bardzo się ciesze. Mały zje wszytko co mu podam nie ma rzeczy której nie lubi. Wiadomo czasem nie ma na coś ochoty i wtedy prosi o coś innego ale rzadko się to zdarza:happy2:
Teraz biore Igorka i idziemy okno jedno umyć....

A tak w ogóle, to chyba powinnam się już odpiąć od kompa i zająć się czymś :baffled: ale tak mi się nie chce :no: Oj żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce ;-) byłoby super :tak:

Madźka no milo miło:-) Jak długo od wczoraj rana:-) Była awaria systemu hihihi ale miałam nerwy normalnie szok:-)
Inna życzwe miłego poprawiania i obyś zaliczyła:-)
Do mnie siostra za jakieś 20 min przyjedzie także musiałam trochę chatkie ogarnąć:-) Już mam posprzątane więc czekamy na gości:-)
Dziś aerobik jedna godzinka i pilates druga godzinka będę zblazowana jak wrócę wieczorem:-( I jeszcze 6 Wajdera musze dziś odpykać:-( 10 powturzeń pierwszy raz ciekawe jak to mi pójdzie.... Aż się boję:-) Ale już 11 dzień moich ćwiczeń :-) No nic spadam bo głodna jestem... Do potem:-)

reklama
Cara, to super. Ja od mojej córci 'mama' pewnie usłyszę jak będzie mieć z 18 lat :sorry2:.
Zjadłam, brzusio napełniony, zabrałam się przy okazji za obiadek, rzadko kiedy chce mi się cokolwiek robić, ale mam smaka na ryż z warzywami i kiełbaską ;-). No i mąż przy okazji skorzysta :-D.
Kurczę, muszę odkurzyć i umyć podłogę :wściekła/y:, a nie chce mi się, że :szok:. I też lubię to zdanie: Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ;-)

I wiecie co - w życiu, przenigdy, choćby Wam płacili za to - nie kładźcie nigdzie ciemnych paneli :no:. My mądre głowy mamy w salonie i kuchni - porażka. Bo co z tego że ładnie wyglądało, teraz jest tragicznie, widać każdą ryskę, każdy okruszek, odkurzać trzeba by było kilka razy dziennie, żeby jako tako wyglądały i myć też parę razy dziennie :dry:. Ohyda. Nie cierpię tych paneli i jak się kiedyś wścieknę to je pozrywam :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry