Trzymam kciukasy żeby poszło do przodu ja miałam swego czasu do czynienia z historia myśli społecznej i na samo wspomnienie mam dygotPoprawkę mam z historii myśli pedagogicznej . Masakra.
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
U mnie jedzenie jest samą przyjemnością, z czego bardzo się ciesze. Mały zje wszytko co mu podam nie ma rzeczy której nie lubi. Wiadomo czasem nie ma na coś ochoty i wtedy prosi o coś innego ale rzadko się to zdarza
Teraz biore Igorka i idziemy okno jedno umyć....
Teraz biore Igorka i idziemy okno jedno umyć....
Małagosiunia21
Witam
Madźka no milo miło:-) Jak długo od wczoraj rana:-) Była awaria systemu hihihi ale miałam nerwy normalnie szok:-)
Inna życzwe miłego poprawiania i obyś zaliczyła:-)
Do mnie siostra za jakieś 20 min przyjedzie także musiałam trochę chatkie ogarnąć:-) Już mam posprzątane więc czekamy na gości:-)
Dziś aerobik jedna godzinka i pilates druga godzinka będę zblazowana jak wrócę wieczorem:-( I jeszcze 6 Wajdera musze dziś odpykać:-( 10 powturzeń pierwszy raz ciekawe jak to mi pójdzie.... Aż się boję:-) Ale już 11 dzień moich ćwiczeń :-) No nic spadam bo głodna jestem... Do potem:-)
Inna życzwe miłego poprawiania i obyś zaliczyła:-)
Do mnie siostra za jakieś 20 min przyjedzie także musiałam trochę chatkie ogarnąć:-) Już mam posprzątane więc czekamy na gości:-)
Dziś aerobik jedna godzinka i pilates druga godzinka będę zblazowana jak wrócę wieczorem:-( I jeszcze 6 Wajdera musze dziś odpykać:-( 10 powturzeń pierwszy raz ciekawe jak to mi pójdzie.... Aż się boję:-) Ale już 11 dzień moich ćwiczeń :-) No nic spadam bo głodna jestem... Do potem:-)
E
Ewcia81
Gość
super,gratkiiJejejeejeje
Mlody mama mowi ... i to jak najety .... :-):-):-);-);-);-)
inna powodzeniaaaa
robie murzynka i pezloze kremem,,,
E
Ewcia81
Gość
malagosiaa super,ze tak cwiczysz powodzenia,,a chudniesz cos,,widzisz po sobie? wytrwalosci zyczeee
SUPER:-):-):-)Jejejeejeje
Mlody mama mowi ... i to jak najety .... :-):-):-);-);-);-)
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Cara, to super. Ja od mojej córci 'mama' pewnie usłyszę jak będzie mieć z 18 lat .
Zjadłam, brzusio napełniony, zabrałam się przy okazji za obiadek, rzadko kiedy chce mi się cokolwiek robić, ale mam smaka na ryż z warzywami i kiełbaską ;-). No i mąż przy okazji skorzysta .
Kurczę, muszę odkurzyć i umyć podłogę , a nie chce mi się, że . I też lubię to zdanie: Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ;-)
I wiecie co - w życiu, przenigdy, choćby Wam płacili za to - nie kładźcie nigdzie ciemnych paneli . My mądre głowy mamy w salonie i kuchni - porażka. Bo co z tego że ładnie wyglądało, teraz jest tragicznie, widać każdą ryskę, każdy okruszek, odkurzać trzeba by było kilka razy dziennie, żeby jako tako wyglądały i myć też parę razy dziennie . Ohyda. Nie cierpię tych paneli i jak się kiedyś wścieknę to je pozrywam
Zjadłam, brzusio napełniony, zabrałam się przy okazji za obiadek, rzadko kiedy chce mi się cokolwiek robić, ale mam smaka na ryż z warzywami i kiełbaską ;-). No i mąż przy okazji skorzysta .
Kurczę, muszę odkurzyć i umyć podłogę , a nie chce mi się, że . I też lubię to zdanie: Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ;-)
I wiecie co - w życiu, przenigdy, choćby Wam płacili za to - nie kładźcie nigdzie ciemnych paneli . My mądre głowy mamy w salonie i kuchni - porażka. Bo co z tego że ładnie wyglądało, teraz jest tragicznie, widać każdą ryskę, każdy okruszek, odkurzać trzeba by było kilka razy dziennie, żeby jako tako wyglądały i myć też parę razy dziennie . Ohyda. Nie cierpię tych paneli i jak się kiedyś wścieknę to je pozrywam
Podziel się: