reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Inna Ty to mówisz?
pomyśl o tych co rano będą chciały nadrobić;-)

................................. no comments:baffled::-D 21 stron:baffled::no:;-)

kurcze ja nie mam mopa,,,a moze byc deska do krojenia,,,malo miejsca ale jedna nod\ga staneeee..albo decha klozetowa,,,miejsce siedzącee:-D:-D:-D

posikałą się:-D:-D:-D:-D:-D

Siedzi facet i moczy genitalia w mleku przy okazji czule szepcząc:
- Pij mleko. Będziesz wielki...

hahahahhaahaa

Iwonko z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szcześcia, grzecznych córeczek i usłużnego męża.;-)Spełnienia marzeń. No i szybkiego,bezbolesnego porodu (ale to w maju:tak:).:-)
kwiaty030.gif

dołanczam sie do pieknych zyczen

Dzien dobry

imprezka widze udana, musze kiedyś wskoczyc do was na taka balange. Wczoraj bylam u was kolo 22.30 ale padłąm i nie doczytalam do konca juz........teraz moge zalowac ze sie nie zebralam na impreze:dry:

Dzień dobry!

Bodzia - wszystkiego dobrego z okazji tak fajnej rocznicy! :))

Dziś też będzie mnie mało, dalej mam sprzątanie, okno do mycia, zasłony do prasowania... a o 17 dodatkowo mam test z hiszpańskiego :dry: trzymajcie, prosze, kciuki, bo przez ten remont nie miałam kiedy się nauczyć. :sorry2:

Hej:-)
wybaczcie ale 40 stron nie adrobię choćbym chciała:szok::szok: A wczoraj miałam awarię neta:-( Myślałam że szału dostanę:angry::wściekła/y::wściekła/y:
No ale dziś udało się włączyć:-)
Iwonka zdrówka kobieto z okazji tych 30 urodzinek:-) Powodzenia w życiu i pociechy z dzieci:-) I wszystkiego co sobie tylko wymarzysz!!!!!!!!
U nas dziś spokój i cisza:-) Wojtas własnie zjadł deserek:-) A Michał śniadanie wcina ( czytaj petit-beurre) Wczoraj z racji tego że neta nie miałam to se chate posprzątałam i urządziłam sobie kąpiel jak dzieciaki spały:-) Wypróbowałam mojego nowego scruba do ciała:-) super :-) I maseczkę sobie oszyszczającą zrobiłam:-) Też nową:-) Fajnie było:-) Ale na dłuższą skalę bez neta bym oszalała!!!!!!! Uzależnienie hihi
Miłego dnia życze kobitki:-)

dzień doberek wszystkim :tak::-) dobrze ze mnie w środku nocy przywiało i nie musiałam tych wszystkich stronic nadrabiać bo brzuch by mnie ze śmiechu bolał:-D:-D

U nas dzisiaj fantastyczna nocka młody pociągnął do 7.30 bez wstawania, przebudzania i marudzenia :szok::-D. Wypoczęta jestem az kości chrupią:-):-). A co do dzieciowych sniadanek to mój Szymek piersiówkę preferuje - dużo i do pełna ;-):-D:-D

Iwonka - wszystkiego najlepsiejszego, sto lat, sto lat :-D:tak:
Bodzia ja też obchodzę takie rocznice;-):tak:7 lutego :-D najlepszego:-p
Małagosiunia cześć dawno cię nie czytałam :-):tak:

Witam miłe panie :-)
Ale pospałam :szok:. Dopiero pół godziny temu wstałam :shocked2:. Ale jak Oliwka pozwala aż tak długo śpiochać, to trzeba korzystać :-)
Poprawkę mam z historii myśli pedagogicznej :baffled:. Masakra.
A wiecie co, moje bejbi na śniadanie butla pełna mleka :sorry2:, kanapki nie, kaszka nie, parówki nie, jajecznica nie. Musi być mleczko i koniec. I dopiero jak mleczko wypije to może jeść dalej coś innego. Bo wiecie, moje dziecko zazwyczaj jada raz dziennie - rano zaczyna a wieczorem kończy :-D
Muszę coś zjeść, bo mnie skręca z głodu :sorry2:. Zaraz wracam :tak:

reklama
Mlody wlasnie sie dorwal do ciastek owsianych :-/... rozerwal opakowanie, jedno ciastko rozkruszyl (i po co ja wczoraj sprzatalam na blysk?)
a drugie zjadl... reszta ocalała ...

Do góry