reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!
Rety :szok: co Wy dziewczyny spać nie możecie ;-) tyle w nocy nastukać stronek :-D:-D:-D:-D;-)

Dobrze, że nie muszę tego czytać :tak::-)

sewa supermamuśka z Ciebie że tak ładnie Jędrusia wychowałaś :tak: Podziwiam Cię :tak:

Nie nooooo bez przesady, też potrafię wyjść z siebie i stanąć obok :tak::tak::tak: a Jędrek, też czasmi rogi pokazuje, ale ogólnie to mam grzeczne dziecko. A dziś dowiedziałam się od mojego syna, że jestem najlepszą mamą na świecie :tak: aż mi się łezka zakręciła:tak:

Bodzinka fajne scrapki, no i super rocznica

Marta miłego wydawania kasy. Na pocieszenie mogę Ci powiedieć, że jak ja zakładałam księgę wieczystą płaciłam jeszcze 1500 zł, teraz połowa mniej to luzik :tak:

Ewcia jakie ciacho siostrze pieczesz?

reklama
Mój kaszki nie tknie:-:)-(Serek, albo kisielek,a lbo kanapeczka i nie zwasze zje..Czasem płatki na mleku ale więcej ląduja na podłodze..No i uwielbia parówki ale z tym nie przesadzamy.

Ewcia Jędrek na śniadanie jada: parówki, kanapki z jajkiem, naleśniki, kanapki z dżemem i kakao........ jakiś serek.
Moje dziecko lubi zjeść. Nie zjada tego dużo, ale różne rzeczy lubi.

Mój kaszki nie tknie:-:)-(Serek, albo kisielek,a lbo kanapeczka i nie zwasze zje..Czasem płatki na mleku ale więcej ląduja na podłodze..No i uwielbia parówki ale z tym nie przesadzamy.

Moj parowki nie chce gryzsc pomieli w buzi ii pluje :-/...

o kanapeczce nie wspomne :-/...

Zawsze musi byc kaszka na gesto , i polana np desrekiem :-/

Dzień dobry.:-)
a ja mam już ciepłą wodę w karanie i ciepłek kaloryferki.:-) Rano wzięłam gorący prysznic -ale luksus.:tak:
A ja wczoraj czytałam wszystko na bierząco, ale nie mogłam się udzielić, bo mi się stronka z "odpowiedz" wysypywała.:baffled: Chyba po prostu nie chciałyście mnie wpuścić na impressskę.:no::-(;-):confused:
Ale za to nie miałam za dużo do nadrabiania.

a m. spał do dzisiaj i rano wstał do małego pierwszy raz w życiu a przed chwilą zrobił pyszne śniadanko
To chyba w ramach przeprosin za wczoraj. Boi się walcowania.:-D

Iwonko z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szcześcia, grzecznych córeczek i usłużnego męża.;-)Spełnienia marzeń. No i szybkiego,bezbolesnego porodu (ale to w maju:tak:).:-)
kwiaty030.gif

Dziekuje za pamiec niestety ti juz urodzinki 30 te :szok:!!!! Stara dupa jestem :sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DDziekuje za zyczonka:-) i uciekam ......a na dworzu mam wiatrzysko straszne i do tego jestem nie wyspana bo moje dziecko o 3 nad ranem zrobilo sobie dwu godzinna przerwe w spaniu:angry:

A to dla was mam tu tort
5.jpg

Koktajle owocowe
phpThumb.php
phpThumb.php

96502381b.png
z1898392X.jpg

Maciek po przebudzeniu rano wciąga kaszkę. A potem różnie -czasem płatki z mlekiem,dzisiaj parówka. Nieraz też suchy chlebek (najlepiej piętkę)-bo jak zrobię kanapkę, to nawet nie spróbuje. Nie wiem co mam zrobić, żeby spróbował.:confused: Groźby, prośby i przekupstwa nie pomagają.:no:

A ja dziś mam wyzytację teściów. Tym razem przyjeżdżają z kyzynem Maciusia.

Dzień dobry!
no wlasnie nie wiem...:baffled:,,, a tym bardziej,ze nie mam jaj i margaryny,,moze ktoras zna ciasto bez tych produktów...bo nie chce mi sie isc do sklepu..

no to widze,,ze to co my,,moj taki tez maly niejadek...:sorry2:

reklama
Dzień dobry!
no wlasnie nie wiem...:baffled:,,, a tym bardziej,ze nie mam jaj i margaryny,,moze ktoras zna ciasto bez tych produktów...bo nie chce mi sie isc do sklepu..

no to widze,,ze to co my,,moj taki tez maly niejadek...:sorry2:

Do góry