JAk mały 2 lata skończy odstawiam tablety, troche odczekam i do dzieła, także gdzieś na początku 2009...Taki jest plan ale zobaczymy, może nie wytrzymam tak długo???Boje się wcześnij po tej cc:--(no to smigaj,,milego wyjazdu...
no to na co czekacie,,zacznijcie sie strarac,,
a takw ogole to kiedy amcie zamiar zaczac??/
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Już mnie wyganiasz:-(?A sama to całą noc siedziałaś;-).no to smigaj,,milego wyjazdu.../
Marta1981
Rodzyneczka
Stary włączył kasetę z małym Olem,takim roczniakiem,rewelka i niech się cmokną Ci którzy mówią,że Jul podobny.
E
Ewcia81
Gość
sorry,,,heheee,,,ja tylko tak sobiee..Już mnie wyganiasz:-(?A sama to całą noc siedziałaś;-).
NIe siedz ile chcesz,,do bolu,,hihi,jak my wczorajjj
E
Ewcia81
Gość
Bodzia sliczne,masz smykałke do tego super...
Mam pyt co dajecie dzieicom an snaidnaie,moj to niejadek i ja jjuz nie wiem co mu d awac???
on je jajecznice,bułki,chlebek,nalesniki,makaron,no i parowki,,i tyle jego sniadann
Mam pyt co dajecie dzieicom an snaidnaie,moj to niejadek i ja jjuz nie wiem co mu d awac???
on je jajecznice,bułki,chlebek,nalesniki,makaron,no i parowki,,i tyle jego sniadann
Dzień dbry wszystkim
My balowałyśmy a Bodzia scrapki robiła zamiast z nami Bodzia super
dzisiaj imieninki babci wię ctylko wpadłam się przywitać i muszę do tescu lecieć bo podobno jakaś gigant paka pampers4 w promocji od dziś i muszę to obadać i kupić żeby Masły miał co robić
a m. spał do dzisiaj i rano wstał do małego pierwszy raz w życiu a przed chwilą zrobił pyszne śniadanko
My balowałyśmy a Bodzia scrapki robiła zamiast z nami Bodzia super
dzisiaj imieninki babci wię ctylko wpadłam się przywitać i muszę do tescu lecieć bo podobno jakaś gigant paka pampers4 w promocji od dziś i muszę to obadać i kupić żeby Masły miał co robić
a m. spał do dzisiaj i rano wstał do małego pierwszy raz w życiu a przed chwilą zrobił pyszne śniadanko
reklama
Podziel się: