reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To jak Wy uciekłyście to i ja spadam :sorry2: Co tak sama będę :baffled:
No to do jutra, ale jutro to ja nie wiem, bo muszę się obkuć na tą poprawkę no i ogarnąć mieszkanko (rzygam już tymi ponad 100 metrami) :dry:. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Ale zajrzę na pewno, żebyście nie myślaly że nie zajrzę :-D

reklama
Inna Ty to mówisz?
pomyśl o tych co rano będą chciały nadrobić;-)
Ano właśnie:tak:

Byliśmy dziś w mc donaldzie i Madzia dostała zabawkę Obelixa. Wiecie jaki czad: gościu wyskakuje ze spodni:-D:-D:-D

Ja też chce takiego Obelixa co ze spodni wyskakuje :tak::tak::tak:

Ewcia :-D:-D:-D:-D:-D
To mogę podesłać,bo mam;-):-D.

pierdzielę trzy po trzy :baffled: ale wiadomo o co chodzi :-)

A tak w ogóle to mnie przed chwilą wywaliło z BB :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba pora kończyć:tak:.

Iwonka

Wszystkiego naj naj

w dniu urodzin,szczęścia,zdrowia,pociechy z męża dzieci,spokoju,wytrwałości oraz spełnienia marzeń życzy Ewcia I Matunio..

Dołączamy się
dobranocc

tylko nie buszowac za dlugo,bo kto to wsyztsko bedzie rano cyztał,,hih
ciekawe ile stron wyszlo,,,
Od mego ostatniego posta 32 stronki.:tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja tylko rzucić okiem chciałam jak tam imprezka poszła a tu hlańsko było że hoho:-D, nadziergane w kosmos i nawet połowy nie pamietam bo z 20 minut czytałam:tak::tak:
Jak będziecie grzeczne to może Marta jutro z rana coś na kaca zapoda:blink::blink:
Proszę bardzo
51_VIFON_Kurczak_curry_70g.jpg
Mojemu zawsze pomaga:tak:;-).

Witam zwariowane mamuśki:-):-):-)Widze,że impreza była barrrdzo udana
sikoreczka dla mnie 7:00 to srodek nocy, a 6:00 :szok::szok::szok: wieczór chyba :-D:-D:-D:-D
No wiecie co ja tak wstaje;-)

Właśnie wpadłam pod biurko:-D M obejrzał you can dance i stwierdził że jedzie na eliminacje do wawy.:szok: Ludzie chyba by go na sygnale do domu przywieżli:rofl2:
Oj będe trzymac kciuki i powiedz kiedy będzie chce obejrzeć:-D:-D

Dziękuję Wam bardzo za komplementy:-D:-D

inna co do moich lat to ostatnio jak poszłam z Amandą na spacer to zaczepiła mnie jakaś babka i się mnie zapytała patrząc do wózka czy mam siostrzyczkę czy braciszka :-D:-D :-D:-D:-D
w czerwcu skończę 22 ale fajnie że wyglądam na mniej :tak:
Aluśka ja niedługo 27 a mnie tez pytają czy to kuzynek;-)A niedwno przyszła pani i chciała tel zakładać i sie pyta czy rodziców zastała.Ja otworzyłam drzwi:rofl2:

Ewcia ale scrapy super
marnujesz się nad tą matmą
Potwierdzam:-)a scrapy superaśne:-D

Jedyna napalona w pobliżu to może być Fanta, nasza bernardynka :-D:-D:-D
Sikoreczka, jak go namówię to mu powiem, żeby o Was nie zapomniał :tak:.

Kutwa, nagrywarka nam się chyba popsuła... Przestała odtwarzać płyty......... Ja zapodaję płytkę a ta durna mi pisze, że "no disc", no durna jakaś, jak "no disc" skoro disc w środku :baffled:
Nagrywarka piffka chce, piffka

Inna Ty to mówisz?
pomyśl o tych co rano będą chciały nadrobić;-)
Jak ja na ten przykład;-);-);-);-)

dokladnie,,,przechlapane opuszczac imprezy naszeee

sikoreczka to rozumiem pilnuj swojego,,a ta pani to chyab przesadza,,,,moze ma skleroze i zapomina sie ubracccc:baffled:
:-):-):-):-):-)

kurcze ja nie mam mopa,,,a moze byc deska do krojenia,,,malo miejsca ale jedna nod\ga staneeee..albo decha klozetowa,,,miejsce siedzącee:-D:-D:-D
Umre ze śmiechu:-):-):-):-)
tiaa miejsce leżące,,,,:tak:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ide siuisu,,,mam nadzieje ze decha mnie nie wciagniee,,hmmm
No ja już nie moge, leże pod biurkirm....

to trzeba otworzyc punkt usługowy :wynajem desek transportowych :-D
Trzymajcie mnie, brzuch ze śmiechu mnie boli...

Iwonka2006

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni i każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
no i oczywiście szybkiego i bezbolesnego rozwiązania i pociechy z pociechy:tak:

yg1.gif
Dołączamy się:-):-):-):-)

A my mamy malutkie rodzinne święto dziś:-):-)Dwa lata temu zrobiłam tst ciążowy.POZYTYWNY:-):-)
No i teściowa ma urodziny....Mus jechać..Chciałam nie jechac ale nie umiem tak:dry::dry:

Dzien dobry..
Wszystkim Krystynkom,Bożenkom sto lat w dniu imeminin,.
No moja siora ma,dlatego pisze,,
dzwonila rano,zeby jej ciacho jakies zrobic,,no kutwa nie hce mi sie z abardzo,,mus cos wymyslec...

Bodzia okazja jest,,super,,sto lat i wiecej takich pozytywnych testów.

A ja śmigam ze starym do notariusza uregulować sprawę chałupki,bo już dawno wykupiona a nie ma księgi wieczystej i 750:szok: jak w mordę strzelił i za studia zapłacić,jutro takowe,może będę nocować w Lublinie:tak:

inna jak tam wilki cie nie dopadły,,hihi:baffled::-)

Alesta anstukały,,dobrze,ze ja nie musz etego czytać,,,bo posikałabym sie drugi raz,,,:-D:-D:-D

reklama
A ja śmigam ze starym do notariusza uregulować sprawę chałupki,bo już dawno wykupiona a nie ma księgi wieczystej i 750:szok: jak w mordę strzelił i za studia zapłacić,jutro takowe,może będę nocować w Lublinie:tak:
no to smigaj,,milego wyjazdu...

Dzięki;-)Może być więcej:-D:-DJuż mis się teśkni za bobaskiem;-)A przed chwilka mój bąbel obdarzył mnie takim uśmiechem...,że serce topnieje jak lód:-D:-D
no to na co czekacie,,zacznijcie sie strarac,,
a takw ogole to kiedy amcie zamiar zaczac??/

Do góry