reklama
sewa
mamuśka ;-)
uu sewa kiedys tez tak cie wyrzucalo,,to chyba znak,,,zebys szlaa spac
Noooo tak było :-)
E
Ewcia81
Gość
sewa
mamuśka ;-)
Oj, ja pamiętam jak dziś, jaki moja mama miała problem z moją siorką, prawie 3 lata miała i cycała, tak w domu to jeszcze luz, ale przy obcych siara na maksa - wiecie, prawie 3-letnie dziecko wbija i drze mordkę: "mama, cycy" i rozbiera .
Przez dwa lata mojego karmienia nigdy Jędrek nie zadarł mi bluzki do góry mówił, że chce cyca i jadł dopiero wtedy jak byliśmy sami gdzieś w ustronnym miejscu. Ale ja od urodzenia nie wywalalam cyca co chwilę. Jedrek jak się urodził jadł co 2 godz. I ja tak ustawiałam sobie spacery, żeby być na karmienie w domku. Nie mogę sobie wyobrazić, że miałabym go karmić w parku na ławce przy obcych ludziach
Dziecko można wszystkiego nauczyć, tylko trzeba silnej woli i konsekwencji. Ja taką mam i dlatego mój Jędrek jest dosyć ułożonym dzieckiem, bo od poczatku wie, co mu wolno, a na co kategorycznie ma zakaz.
Ale wywody walnęłam. Powymądrzałam się trochę wybaczcie
E
Ewcia81
Gość
SEwa to wcale nie jest wymadrzanie
Moja kuzynka tak robila do 4 lat,,szok,,,,,wywalała cyca,bo mała chciała i koniec,,w sklepie,w parku,,autobusie,,no wszedzie,,wstyd jak cholera i nie kulturalnie jak dla mnie,,,
Moja kuzynka tak robila do 4 lat,,szok,,,,,wywalała cyca,bo mała chciała i koniec,,w sklepie,w parku,,autobusie,,no wszedzie,,wstyd jak cholera i nie kulturalnie jak dla mnie,,,
E
Ewcia81
Gość
a mi skype pokazał,z emoja kumpela ma dizsiaj 30stke,,ło matko,,,mus zyczenia w dzien wyslac...
E
Ewcia81
Gość
dobra dziewczyny,ja tam sie wykruszam i ide spac,,,muli mnie przy tym kompie i dupa od siedzenia mnie boli,,pościagałam do scrapków multum rzeczy i moge iśc aaa,,,poimprezowałam,,wiec bede padnieta i szybko zasne,
a na kaca rano kawa,,zapraszammm
a na kaca rano kawa,,zapraszammm
E
Ewcia81
Gość
dobranocc
tylko nie buszowac za dlugo,bo kto to wsyztsko bedzie rano cyztał,,hih
ciekawe ile stron wyszlo,,,
sikoreczka79
Fanka BB :)
duuuużo Ja właśnie też miałam dobrej nocki życzyc bo jeszcze szybki prysznic i do wyreczka. Mam nadzieję że dadzą choc do 7 pospacdobranocc
reklama
Podziel się: