reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka:
Z okazji urodziń wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia, szybkiego i bezbolesnego porodu i spełnienia wszystkich marzeń życzy sewa

reklama
Iwonka

Wszystkiego naj naj

w dniu urodzin,szczęścia,zdrowia,pociechy z męża dzieci,spokoju,wytrwałości oraz spełnienia marzeń życzy Ewcia I Matunio..​

Oj, ja pamiętam jak dziś, jaki moja mama miała problem z moją siorką, prawie 3 lata miała i cycała, tak w domu to jeszcze luz, ale przy obcych siara na maksa - wiecie, prawie 3-letnie dziecko wbija i drze mordkę: "mama, cycy" i rozbiera :szok:.

Przez dwa lata mojego karmienia nigdy Jędrek nie zadarł mi bluzki do góry :no: mówił, że chce cyca i jadł dopiero wtedy jak byliśmy sami gdzieś w ustronnym miejscu. Ale ja od urodzenia nie wywalalam cyca co chwilę. Jedrek jak się urodził jadł co 2 godz. I ja tak ustawiałam sobie spacery, żeby być na karmienie w domku. Nie mogę sobie wyobrazić, że miałabym go karmić w parku na ławce przy obcych ludziach :szok::szok::szok:

Dziecko można wszystkiego nauczyć, tylko trzeba silnej woli i konsekwencji. Ja taką mam i dlatego mój Jędrek jest dosyć ułożonym dzieckiem, bo od poczatku wie, co mu wolno, a na co kategorycznie ma zakaz.

Ale wywody walnęłam. Powymądrzałam się trochę wybaczcie :zawstydzona/y:

SEwa to wcale nie jest wymadrzanie

Moja kuzynka tak robila do 4 lat,,szok,,,,,wywalała cyca,bo mała chciała i koniec,,w sklepie,w parku,,autobusie,,no wszedzie,,wstyd jak cholera i nie kulturalnie jak dla mnie,,,

dobra dziewczyny,ja tam sie wykruszam i ide spac,,,muli mnie przy tym kompie i dupa od siedzenia mnie boli,,pościagałam do scrapków multum rzeczy i moge iśc aaa,,,poimprezowałam,,wiec bede padnieta i szybko zasne,
a na kaca rano kawa,,zapraszammm

reklama
Ja też się będę zbierala, bo jutro mam trochę do roboty i pewnie będę tak padnięta, że nic mi się nie będzie chciało robić :baffled:

CieKawe, o której Jędrek mi zrobi pobudkę :baffled:

Do góry