reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Wciagnelo mnie ;)

reklama
Witam Kobitki :-D

Zaraz zmykam do fryzjera a potem do ortopedy z małą więc trzymajcie kciuki żeby już z bioderkami było wszystko w porządku :confused:
Pogoda dziś fatalna, trochę deszczyk pokapywał do tego ten chłodny wiatr brr... ale na spacerek i tak wyszłyśmy :blink:
Mnie chyba łapie jakieś chorubsko bo głowa mnie boli i złapałam katarek :no2: a w moim przypadku (karmię piersią)to chyba nic nie wolno brać na przeziębienie :huh: :baffled:

Cara śliczne zdjęcia :tak: masz uroczego synka :-D

Cara Adaś jest prześliczny:-):-):-)Tylko co całować:-D:-DOj będzie miał wzięcie;-)No i fajne fotki.
Lolo się bawi sorterem kształtów, klocki go nie interesują, próbował przed chwilką w otwotek na trójkąt wepchnąc heilkopter:-D:-D:-D
Ewcia jak Matuś????
Aluśka herbatke z miodem i cytrynką, maśc rozgrzewająca, mleko z miodem.

Ja się nie nadaje na matke:-:)-:)-(Za nerwowa jestem:-:)-:)-(
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....
Bodzinka dokladnie jakbym samą siebie słyszała:dry: :confused: Bodzia nie ma dla Karolka lepszej mamy od Ciebie;-)

Co do spania dzieci. Jędrek ma prawie trzy lata i ..... przychodzi godz. 20:00, a on mówi, że idzie spać. Kąpiel i ok. 20:30 już śpi :tak: tak jest nauczony i mam nadzieję, że tak mu już zostanie na długo :tak:
sewa ładnie wychowałaś synka tylko pogratulować :-);-)

3majcie mnie!!
Wyslalam M zyczenia urodzinowe, a ten pretensje ze oziebla jestem i mam go gdzies...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

NO kurfa co ja mialam slodki wierszyk z neta mu wyslac czy jak?! :angry::angry::angry:

Nie dosc ze czlowiek pamieta, to jeszcze pretensje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cara a on o Twoich urodzinach pamiętał ? ....takiemu to pewnie nigdy nie dogoda...:baffled:
inna_22fajnie wyglądałaś z tymi dredami:tak:

Na wspominki mi się zebrało...
Bodzinka jestem pod wrażeniem :tak:super wspominki:-)
Aluśka herbatke z miodem i cytrynką, maśc rozgrzewająca, mleko z miodem.
....a można bez miodu bo ja go strasznie nie lubię i mam odruch wymiotny na sam jego zapach...:baffled:

za Wami nadgonić nie możliwe prawie.
miałam wizytę teścia i strasznie mi skoczyło ciśnienie więc kawe odpuściłam.
Mały ma istanio fochy przyjedzeniu i obiad jemy od 30min do 1h wykorzystuj ę każd ą chwilę kiedy mały się na czymś skupi a ten polazł za nami i mi dziecko rozprasza w efekcie obiad jedliśmy przeszło godzine ale w końcu go wyprosiłam.
Cara mały jest świetny fotki też
Bodzia jesteś świetną mamą i strasznie zazdroszczę Ci zdjęć z usg ja nie mam :-:)-(
Anaconda trzymaj się i zdrówka dla Was obu
Marta dzięki za racuchy obiad z głowy;-)

reklama
Bodzia Matus juz dobrze,zjadł mi cąły obiad,czyli już buzia go nie boli,ale krostki ma,,,ale wazne z enie boli aone schodz apwooli,,

no my po obiadku,teraz kawucha chyba,,ktos preferujeeeeeeee

Do góry