reklama
Witam Kobitki
Zaraz zmykam do fryzjera a potem do ortopedy z małą więc trzymajcie kciuki żeby już z bioderkami było wszystko w porządku
Pogoda dziś fatalna, trochę deszczyk pokapywał do tego ten chłodny wiatr brr... ale na spacerek i tak wyszłyśmy
Mnie chyba łapie jakieś chorubsko bo głowa mnie boli i złapałam katarek a w moim przypadku (karmię piersią)to chyba nic nie wolno brać na przeziębienie
Cara śliczne zdjęcia masz uroczego synka
Zaraz zmykam do fryzjera a potem do ortopedy z małą więc trzymajcie kciuki żeby już z bioderkami było wszystko w porządku
Pogoda dziś fatalna, trochę deszczyk pokapywał do tego ten chłodny wiatr brr... ale na spacerek i tak wyszłyśmy
Mnie chyba łapie jakieś chorubsko bo głowa mnie boli i złapałam katarek a w moim przypadku (karmię piersią)to chyba nic nie wolno brać na przeziębienie
Cara śliczne zdjęcia masz uroczego synka
E
Ewcia81
Gość
mniammm..Proszę bardzo łasuchy Zobacz załącznik 70197
Kuźwa,wiercą na górze a młody lula
a u mnie śmierdzi farba,,,kurcze zeby tylko nas łeby nie bolały
sikoreczka super zrobione
cara sliczne foteczkiii
aluska nie kracz,z ebedziesz chora,,,
Cara Adaś jest prześliczny:-):-):-)Tylko co całowaćOj będzie miał wzięcie;-)No i fajne fotki.
Lolo się bawi sorterem kształtów, klocki go nie interesują, próbował przed chwilką w otwotek na trójkąt wepchnąc heilkopter
Ewcia jak Matuś????
Aluśka herbatke z miodem i cytrynką, maśc rozgrzewająca, mleko z miodem.
Lolo się bawi sorterem kształtów, klocki go nie interesują, próbował przed chwilką w otwotek na trójkąt wepchnąc heilkopter
Ewcia jak Matuś????
Aluśka herbatke z miodem i cytrynką, maśc rozgrzewająca, mleko z miodem.
Bodzinka dokladnie jakbym samą siebie słyszała Bodzia nie ma dla Karolka lepszej mamy od Ciebie;-)Ja się nie nadaje na matke:---(Za nerwowa jestem:---(
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....
sewa ładnie wychowałaś synka tylko pogratulować :-);-)Co do spania dzieci. Jędrek ma prawie trzy lata i ..... przychodzi godz. 20:00, a on mówi, że idzie spać. Kąpiel i ok. 20:30 już śpi tak jest nauczony i mam nadzieję, że tak mu już zostanie na długo
Cara a on o Twoich urodzinach pamiętał ? ....takiemu to pewnie nigdy nie dogoda...3majcie mnie!!
Wyslalam M zyczenia urodzinowe, a ten pretensje ze oziebla jestem i mam go gdzies...
NO kurfa co ja mialam slodki wierszyk z neta mu wyslac czy jak?!
Nie dosc ze czlowiek pamieta, to jeszcze pretensje!!!
inna_22fajnie wyglądałaś z tymi dredami
Bodzinka jestem pod wrażeniem super wspominki:-)
....a można bez miodu bo ja go strasznie nie lubię i mam odruch wymiotny na sam jego zapach...Aluśka herbatke z miodem i cytrynką, maśc rozgrzewająca, mleko z miodem.
za Wami nadgonić nie możliwe prawie.
miałam wizytę teścia i strasznie mi skoczyło ciśnienie więc kawe odpuściłam.
Mały ma istanio fochy przyjedzeniu i obiad jemy od 30min do 1h wykorzystuj ę każd ą chwilę kiedy mały się na czymś skupi a ten polazł za nami i mi dziecko rozprasza w efekcie obiad jedliśmy przeszło godzine ale w końcu go wyprosiłam.
Cara mały jest świetny fotki też
Bodzia jesteś świetną mamą i strasznie zazdroszczę Ci zdjęć z usg ja nie mam :--(
Anaconda trzymaj się i zdrówka dla Was obu
Marta dzięki za racuchy obiad z głowy;-)
miałam wizytę teścia i strasznie mi skoczyło ciśnienie więc kawe odpuściłam.
Mały ma istanio fochy przyjedzeniu i obiad jemy od 30min do 1h wykorzystuj ę każd ą chwilę kiedy mały się na czymś skupi a ten polazł za nami i mi dziecko rozprasza w efekcie obiad jedliśmy przeszło godzine ale w końcu go wyprosiłam.
Cara mały jest świetny fotki też
Bodzia jesteś świetną mamą i strasznie zazdroszczę Ci zdjęć z usg ja nie mam :--(
Anaconda trzymaj się i zdrówka dla Was obu
Marta dzięki za racuchy obiad z głowy;-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
Bodzia Matus juz dobrze,zjadł mi cąły obiad,czyli już buzia go nie boli,ale krostki ma,,,ale wazne z enie boli aone schodz apwooli,,
no my po obiadku,teraz kawucha chyba,,ktos preferujeeeeeeee
no my po obiadku,teraz kawucha chyba,,ktos preferujeeeeeeee
Podziel się: