reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A my uciekamy na mały spacerek, odwiedzę moją mamusię w szpitalu bo jej obiecywałam :tak:. Wprawdzie wieje troszkę, ale co tam, jeszcze nie pada, więc trzeba skorzystać
Do później

u nas dzisiaj standard raczej - krupniczek z ryżem a męż ma pizze od wczoraj, całą blachę zrobiłam to się ino jeszcze ostało :tak::-)
Przyznaj się tą moją swojemu zaserwowałaś;-):-D.
Jestem jestem ;-):tak:
zniknęłam na parę dni, bo mamy mały sajgon w domu - robimy częściowy remont. Synek będzie miał wreszcie swój pokój :)
My jak kupiliśmy Olkowi łóżko piętrowe(tak w razie najazdu Gości czy drugiego) to za 2 tygodnie okazało się,że rodzinka nam się powiększy:tak:.;-)

ohhhh jakie przyjemne uczucie... zobaczyć taki walec i teściową na jego drodze... ehhh.

A ja już na swoją teściową nie narzekam, bo z nią nie mieszkam:tak::tak::tak: Nawet nie wiecie ja mi ulżyło, od razu chce się żyć. A skoro Wy piszecie co wasze teściowe wyrabiają to ja napiszę co moja robiła jak Maja była malutka i leżała na łóżku. Otóż przychodziła z ogrodu (czyt. w niezbyt czystych ubraniach) i nawet nie patrzyła na co siada, tylko to swoje wielkie dupsko ładowała wprost na smoczek małej, albo na pieluszkę którą wycierałam Mai buzię lub oczka. Normalnie miałam wtedy ochotę ją zabić, a najlepsze jest to że potem się dziwiła jak mała dostała pleśniawek, a niby po czym dostała - po jej brudnych spodniach :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Podpisuje sie i dorzucam do walca:tak::-):-D

Aluśka ale się uśmiałąm:-D:-D
Anula ja zawsze myślałam,że jak posiadasz dzieci to nie jestę egositą przy takiej ilości wyrzeczń:confused::confused::confused::confused:
Właśnie była u mnie sąsiadka...5 miesiąc ciąży...^6dziecko....Ma zamiar zostawic w szpitalu bo nie da rady utrzymać...Powiedziałam jej tylko,żeby się władzy rodzicielskiej nie zapomniała zrzec...U niej taka bieda,że dziecku będzie lepiej jak ktoś je adoptuje...Najmłodszy w wieku Lola, najstarszy ma 11 lal a ona 28:szok::szok:

Ale dziewczyna:szok::szok::szok: no coments..

Jakby któraś chciała to mam książkę Susan Dazzo SUPER MAMA z różnymi pomysłami na zabawy i przepisami,pisać na GG lub PM co Was interesuje to prześlę.:tak:

Ja co.ś poproszę.....tak dla dwu latka

Ja się nie nadaje na matke:-:)-:)-(Za nerwowa jestem:-:)-:)-(
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....

dołanczam do ciebie Bodzia...ja też jestesm strasznie nerwowa....wsyztko byloby ok gdyby mi czasem ktos gebe zamknal zeby nie krzyczec! nie umiem sama w sobie tego zachamowac:no:i strasznie tego nie lubie u siebie:angry::angry::wściekła/y:

Kochane ja coraz zadziej do was zagladam bo coraz wiecej pracy mam i zapowiada sie ze bede miala jeszcze wiecej, z jednej strony si eciesze bo bedzie wiecej pieniazkow ale jakoś nie moge zyc bez bb:dry:

Wczorajszy śpiący królewicz Olo,w dzień nie spał i ok.19-tej zmogło go:tak::-D Zobacz załącznik 70145 Zobacz załącznik 70146
nio super sobie śpi:-)

Dzień dobry!

Melduję się :tak:

Podczytuję co u Was ale jakoś tak weny do pisania brak :zawstydzona/y: zresztą Jędrek mi się w niedzielę pochorował, dostał goraczki w poniedziałek doszły ekscesy żołądkowe. Same rozumiecie..... Podobno jelitówka :baffled: całe szczęście, że wczoraj już było ok.

Miłego dzionka wszystkim życzę.
miło że jesteś. Zdróweczka dla Jędrka:tak:

jasminka,przepisik na masę solną:
2 szl mąki
1 szk soli
1 szk wody
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka olej
można dodać barwnik spożywczy po wymieszaniu wszystkich składników.Wszystko razem zagnieść.Gotowe figurki zostawić do wyschnięcia w cieple lub na słońcu,pomalować farbami i polakierować.
można też podsuszyc w piekarniku: nagrzac piekarnik do 100 stopni i suszyc aż stwardnieje. My jeszcze nie doszliśmy bo młody chodzi do przedszkola a mnie nagrało na porządki świąteczne. No ale może w niedzielę cosik podziałamy:-D

Dzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y:, piszecie w takim tempie:szok:
biedactwa! Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka:blink:

A ja wcale nie mogę mówić, Maja się na mnie patrzy jak na jakiegoś wariata:szok::szok:
powtórzę się: do lekarza biegiem marsz!:sorry2:

a ja przecyztalam pomidorowa z kradizonymi kluskami??? :-D:-Djuz chcialam pytac co to z akluski SEwie ukradłas czy co,,hihi
miłych zakupkóww
:-D:-D:-D

Jestem jestem ;-):tak:
zniknęłam na parę dni, bo mamy mały sajgon w domu - robimy częściowy remont. Synek będzie miał wreszcie swój pokój :)
miło że jesteś! Super że mały będzie miał swój pokoik:-) Pewno się cieszy:happy2:
Bodzia chyba tam przyjadę i osobiście ci klapa w tyłek dam jak będziesz mówic że jesteś złą matką:wściekła/y: Jesteś najlepszą matką jaką Karolek może miec:tak: Scrapek wspominkowy śliczniusi:-)
A mój mężuś był już o 10 w domku. Padał deszcz to nie mieli co robic. I teraz leży maharadża i rozkazy wydaje. Zaraz go lutnę to siuę ruszy z kanapy:sorry2: Po południu jedziemy do reala. Własnie gadałam ze szwagierką i pochwaliła się że kupiła Madzi baby born:zawstydzona/y: Kurka mus teraz coś kupic jej małemu, w końcu to mój chrześniak. Już myślałam że mnie minie bo wyjeżdżają a tu masz:baffled: Kupiłam sobie glinianego baranka z materiałowymi nogami jako ozdobę na stół, ale chyba do świąt nie dotrwa:no: Mała go dorwała i wsadza go do garnuszka, usypia, całuje i rzuca nim o podłogę. Fajnie to wygląda:rofl2:
Idu obiada kończyc i zwlec tego mojego maharadżę z łóżka:-p

Moj maly z babcia pranie robi :-)...
M strzelił focha... nikt go nie szanuje... Powiedzialam mu, ze ma to na co zasluguje...
I foch ;)... Jestem zła, niedobra i go nie kocham, a on ma przeciez urodziny :-/...

Kit z tym ze 2 lata temu w moje urodziny grozil ze sie powiesi, a rok temu wyzywal mnie o krow i swin... :-/

reklama
ja juz ogarnęłma mieskznako
miala do mnie kumpela ze sredniej wpasc,a,le nie mzoe i w piatek na ploteczki damskie wpadnie
u mnie leje,,
ide robic obiadekk dla mnie i syniaaa

Do góry