reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzisiaj to już nie da rady iść do lekarza, bo jeszcze nie jesteśmy zapisani tu w Lublinie w przychodni a mąż pojechał autem do pracy i nie mam czym pojechać z małą do lekarza, ale już się zarejestrowałam na jutro, oby tylko Maja nie zaczęła bardzo gorączkować:-:)-:)-(

reklama
Jestem jestem ;-):tak:
zniknęłam na parę dni, bo mamy mały sajgon w domu - robimy częściowy remont. Synek będzie miał wreszcie swój pokój :)
Fajnie Cię widzieć.:tak::-) Cieszę się, że u Was wszystko w porządku.Nie zazdroszczę bałaganu,ale chyba warto.:tak: Natanielek chyba zadowony.:-)

My jak kupiliśmy Olkowi łóżko piętrowe(tak w razie najazdu Gości czy drugiego) to za 2 tygodnie okazało się,że rodzinka nam się powiększy:tak:.;-)
My też planujemy kupić piętrowe łóżko jak Grzesio dorośnie by spać w normalnym łóżku.:tak: Duża oszczędność miejsca.

A ja mam strasznego niechcieja.:baffled: Do tego mam nerwy.Aż sama nie mogę się zdzierżyć.:baffled: Grześ też marudny. Może to wszystko przez tą pogodę.:confused:

Ja idę rodzinkę pokarmic i po Adrianka. Potem na real to się pewno wieczorkiem ozwę:baffled:
Marta racuchy pychotki:tak:
A ja coś takiego sobie zrobiłam dzisiaj:
0152171328.jpg

Zmykam do póżniej;-)​

Marta daj przepis racuszków do ksiązki mi nigdynie wychodza:no: na patelni śliczne ale jak już sie ściągnie to oklapują i sa ochydne:baffled:
Zamęcze cie dziewczyno ........ sory

reklama
Widzisz wiedziałam,że o czymś zapomniałam:zawstydzona/y::sorry2:. Rozmawiałam i tak jak napisałam. Służba trwa 9 miesięcy. Po miesiącu jest przysięga i przed nią nie ma szans na przepustkę. Nie jest ustalone też ile przepustek ma mieć żołnierz. to zależy od przebiegu służby. Od zachowania jak często trzyma służbę wtedy też ma większe szanse:tak:. Nie słuchajcie też ludzi,którzy wam powiedzieli,że jest 750 brutto nieprawda. Jest 960 brutto ( niewiele więcej:no:),ale musi mieć tą decyzję od prezydenta czy burmistrza miasta,że jest jedynym żywicielem rodziny. Aha żołnierze też dostają " stałki" to jest takie wychodne np na dwie trzy godziny,ale jeśli twój M będzie daleko od was i nie zdąży do was przyjechać to nie jest to dla was pocieszające:-(. To tyle. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania to wal jak w dym:tak:
Dzięki.A ta kwota to jest już z góry uzgodniona? Słyszałam też coś o jakimś rozłąkowym czy coś w tym stylu...
Normalnie przeraża mnie ta kwota... 960zł brutto... załamka... na moje dziecko co miesiąc idzie 300 zł! i to bez żadnych ubrań! tylko mleko i pampersy...:confused::confused::confused:

Do góry