reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja idę rodzinkę pokarmic i po Adrianka. Potem na real to się pewno wieczorkiem ozwę:baffled:
Marta racuchy pychotki:tak:
A ja coś takiego sobie zrobiłam dzisiaj:
0152171328.jpg

Zmykam do póżniej;-)​
Aż wiosennie się poczułam:tak::-).Moje wszystkie chłopa w domu,te 2 mniejsze w zabawkach buszuję a duże przymila się do racuchów i poleciał po mleko.I forszmak zrobiłam:tak:.

reklama
ja z chwilę zostanę młodą wdową
mój m przepił gdzieś dokumentację fotograficzną życia Stasia uduszę go za chwilę
albo będzie łomot tylko jego durne płyty są

Cara fajny bąbel no i scrapki niezłe ;-):-)
Aluśka koniecznie pochwal się nową fryzurką, a na bioderkach na pewno wszystko dobrze będzie:tak::tak:. My w piątek idziemy. Co do sposobów na katar to chyba zostałabym przy mleku z masłem albo herbacie z cytryną bo ani czosnek ani miód przy karmieniu to nie bardzo:no:
Anula współczuję klimatów z teściem . Moja teściowa ostatnio mi się wpitoliła o 22 z wizytą domową bo ona wnusia w kąpieli chciała zobaczyć:angry::angry::angry::angry:. Mały zamiast się wyciszyć jak zwykle i świrować radośnie przed kąpielą, cały czas wył a potem do 2 w nocy go usypiałam :wściekła/y::wściekła/y:Szkoda gadać:-)
Ewcia fajnie , że Małemu już po woli przechodzi. Krostki pewnie wkrótce znikną ale najważniejsze że już go tak nie boli :tak:

Szymek bawoli w łóżeczku, ta burza go jakoś z rytmu poobiedniej drzemki wybiła :baffled:. Lecę go lulać bo łzy jak grochy lecą. Jabłuszko z marcheweczką wciągnął aż miło :-D

chciałam Wam pokazać mojego synusie jak był malutki ale ten *** gdzieś przepił płyty i nie mogę znaleźć i nie mogę go nawet obudzić żeby mi powiedział gdzie one są no wybuchnę dzisiaj kolacji nie będzie a obiad spaliłam wcześniej przez przypadek ale teraz się z tego cieszę.
w jego płytach już zrobiłam porządek hihi;-):zawstydzona/y:

ma szczęści znalazłam to moja kruszyna 2980 i 52 cm

Załączniki

• szpital1.JPG
    szpital1.JPG
    24,3 KB · Wyświetleń: 17
  • szpital2.JPG
    szpital2.JPG
    22,2 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Do góry