reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula współczuję klimatów z teściem . Moja teściowa ostatnio mi się wpitoliła o 22 z wizytą domową bo ona wnusia w kąpieli chciała zobaczyć:angry::angry::angry::angry:. Mały zamiast się wyciszyć jak zwykle i świrować radośnie przed kąpielą, cały czas wył a potem do 2 w nocy go usypiałam :wściekła/y::wściekła/y:Szkoda gadać:-)
Pod walec :tak:

chciałam Wam pokazać mojego synusie jak był malutki ale ten *** gdzieś przepił płyty i nie mogę znaleźć i nie mogę go nawet obudzić żeby mi powiedział gdzie one są no wybuchnę dzisiaj kolacji nie będzie a obiad spaliłam wcześniej przez przypadek ale teraz się z tego cieszę.
w jego płytach już zrobiłam porządek hihi;-):zawstydzona/y:
Też pod walec.
Widzicie - walec jest niezbędny :-D
Zaraz wrzucę fotki z wizyty u mojej mamy :tak:. Tylko najpierw je obejrzę, bo nie wiem jak wyszły ;-)

reklama
Na razie jedna fotka - moja kochana Mamusia i Oliwka próbująca rozwalić babci wózek ;-)

A u nas chwilę popadało, oczywiście jak wracaliśmy ze spaceru :baffled:, a teraz słońce świeci aż mnie wkurza, bo daje prosto w moje oczy :wściekła/y:

Dzisiaj tak jakoś Was laseczki na wspominki wzięło :tak:;-)to i ja się Szymkiem new born pochwalę:-D

Załączniki

• P1000533.JPG
    P1000533.JPG
    46,3 KB · Wyświetleń: 17
  • P1000540.JPG
    P1000540.JPG
    67,6 KB · Wyświetleń: 17
inna wszystkich możesz brać pod walec ale męża nie dam jeszcze możwe się przydać
a to lulek jak miał tydzień

Załączniki

• pierwsze dni w domu.JPG
    pierwsze dni w domu.JPG
    16,9 KB · Wyświetleń: 20
Nie teściowa a szwagierka:-:)-:)-:)-(W ogóle ma dzis jakiś płaczliwy dzien...Chyb pogoda...Jakieś spa by mi się przydało...No i zmiana fryzurki...A nie mam pomysłu na jką i nie chce za bardzo włosków ścinac...Och dobrze,że jesyeści Stasiek uroczy...

reklama
Bodzia, oszalałaś dzisiaj czy co ;-):confused: Najpierw kiepska matka, teraz pytanie z kosmosu :-p. Według mnie jesteś ładna i masz piękny uśmiech. A co się stało, ktoś Ci coś nagadał czy co :confused:
anula, spoko, spoko, o męża się nie bój, ale w razie czego jak Cię wkurzy to go zawsze możesz walcem postraszyć :-DBTW, Twój niuniek jest przecudowny :tak::-).
Madźka, Twój men też superancki.
Kurczę, dziewczyny, muszę być dla Was baaaaaardzo miła, to może któraś się zdecyduje wziąć mojego Potwora na swoją synową :rofl2::rolleyes:

Do góry