reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witaj Sewa.:-) Stęskniłyśmy się za Tobą.:tak:
Dużo zdrówka dla Jędrusia.

Jak to miło, że ktoś o mnie jeszcze pamięta i nawet tęski. Kochana jesteś :tak: Dzięki za życzonka zdrówka, mam nadzieję, że choroba poszła precz i już będzie lepiej.

Co prawda mały nie ma apetytu, ale po takiej chorbie to chyba normalne :baffled:

Bodzinka cieszę się, że moja zapiekanka Ci smakuje. Ja też ją uwilbiam. Jak będę miała polot to wkleję przepis na jeszcze jedną, podobną, ale trochę inną. Też pyszna.

Jestem jestem ;-):tak:
zniknęłam na parę dni, bo mamy mały sajgon w domu - robimy częściowy remont. Synek będzie miał wreszcie swój pokój :)

Jej tutaj o to tylko pozazdroscic maluchowi :-)... moj u nas w pokoju ma tylko lozeczko :(... nic wiecej nie idzie wstawic... Nie ma nawet gdzie sie rozlozyc z zabawkami... :(...

Jestem jestem ;-):tak:
zniknęłam na parę dni, bo mamy mały sajgon w domu - robimy częściowy remont. Synek będzie miał wreszcie swój pokój :)
No fajnie Leika :tak::-). My się powolutku rozglądamy za większym mieszkankiem albo domkiem:szok::confused::confused:. Bo jak ma się za jakiś czas pojawić Emilka to przestrzeni nam braknie :tak: Boshe ceny nieruchomości i działek w tej Łodzi powariowały noramalnie :angry::angry:

Ewcia, szybciorem dzwoń do męża i mu podziękuj że wybił Ci z głowy pomysł zrobienia dredów :tak:. Ja miałam i to 2 razy i teraz żałuję okropnie. Bo kiedyś miałam ładne i gęste włosy a teraz :baffled: - siano nie włosy i do tego podniszczone, no i ponad połowę mniej :-(. A tak wyglądałam :

Naprawdę nic fajnego, no chyba że masz czas i cierpliwość codziennie to dokręcać (a uwierz, że trzeba na to duuużo czasu), no i lubisz mieć mały syfek na głowie, bo jakby nie patrzeć - dokładnie głowy nigdy nie wymyjesz. Ja miałam aż skórę na głowie odparzoną :no:

Ja ide ogarnac mieskznako,,,wiecie kurze odkurzyc prnaie itp,,hehe
Ide najpierw powalczyc z odkurzaczem,bo znowu mi nie dizala,,znow kabelki drutami mus znitowac lao skrecic,,ahc ja to sie mam...

Dziewczyny, żeby juz nie było wątpliwości co do mojej łobuziary :

Nie dajcie się nabrać na jej słodki wygląd na niektórych fotkach :-D

reklama
U mnie nikomu sie nie chce 2 dan na obiad robic ;)
Mnie się też nie che.Robie z musu.M obiad je k.16 a do tego czasu Potworek by z głodu padł, więc robie szybką zupe na dwa dni:-)Pozatym Lolo woli zupe, drugim daniem się nie naje, chyba,że jest makaron:-D:-D
Wróciłam.Słoneczko świeci ale wietrzysko takie,że mało głowy nie urwioe, więc bardzo nieprzyjemnie na dworze.Młody padł:sorry2:

Do góry