reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

3majcie mnie!!
Wyslalam M zyczenia urodzinowe, a ten pretensje ze oziebla jestem i mam go gdzies...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

NO kurfa co ja mialam slodki wierszyk z neta mu wyslac czy jak?! :angry::angry::angry:

Nie dosc ze czlowiek pamieta, to jeszcze pretensje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
3majcie mnie!!
Wyslalam M zyczenia urodzinowe, a ten pretensje ze oziebla jestem i mam go gdzies...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

NO kurfa co ja mialam slodki wierszyk z neta mu wyslac czy jak?! :angry::angry::angry:

Nie dosc ze czlowiek pamieta, to jeszcze pretensje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyab na to liczył,,hehe

Wszystkiego naj naj dla M od nas....

Sewa dzieki

Zmykam,bo ja jeszcze w szlafroku siedzę,łóżka nie pościelone i nastawiłam czjanki na habatkę z prądem i deserek i zupkę odgrzewam Julowi.
Co do jego niejedzenia to już lepiej a Bebilon Pepti zasmakował mu;-).

Ja zaraz zmykam do Biedrony po skłądniki8 na Sewy zapiekanke z tuńczykiem:-)Na pierwsze mam wczorajszą pomidorową z kluseczkami kładzionymi:-D:-DHalny podobno wieje...To bym wiedziała czemu się jak dętka czuje...

Ja zaraz zmykam do Biedrony po skłądniki8 na Sewy zapiekanke z tuńczykiem:-)Na pierwsze mam wczorajszą pomidorową z kluseczkami kładzionymi:-D:-DHalny podobno wieje...To bym wiedziała czemu się jak dętka czuje...
a ja przecyztalam pomidorowa z kradizonymi kluskami??? :-D:-Djuz chcialam pytac co to z akluski SEwie ukradłas czy co,,hihi
miłych zakupkóww

Hejka.:-)
A ja dalej nie mam ciepłej wody.:wściekła/y: A głowie to mam dredy.:baffled: Już grzeje wodę na gazie. Och jak ja nie lubie tak się myć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień dobry!

Melduję się :tak:

Podczytuję co u Was ale jakoś tak weny do pisania brak :zawstydzona/y: zresztą Jędrek mi się w niedzielę pochorował, dostał goraczki w poniedziałek doszły ekscesy żołądkowe. Same rozumiecie..... Podobno jelitówka :baffled: całe szczęście, że wczoraj już było ok.
Witaj Sewa.:-) Stęskniłyśmy się za Tobą.:tak:
Dużo zdrówka dla Jędrusia.

I zapomniałam co miałam jeszcze pisać.:baffled::sorry2: Ale to dlatego, że za dużo było i ja czytałam z doskoku, bo co chwilę musiałam iść do Grzesia, bo marudzi. Chyba muszę go uśpić.

A ja wcale nie mogę mówić, Maja się na mnie patrzy jak na jakiegoś wariata:szok::szok:
Uciekaj do lekarza szybciutko:tak:

Ja się nie nadaje na matke:-:)-:)-(Za nerwowa jestem:-:)-:)-(
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....
Bodzia co ty gadasz - jak to się nie nadajesz mam cię op**:angry::angry:. Każda z nas chwilami traci nerwy do dzieci tak to już jest;-)

Nie chcę Ci jeszcze dokładać ale czy rozmawiałaś z swoim M???
Widzisz wiedziałam,że o czymś zapomniałam:zawstydzona/y::sorry2:. Rozmawiałam i tak jak napisałam. Służba trwa 9 miesięcy. Po miesiącu jest przysięga i przed nią nie ma szans na przepustkę. Nie jest ustalone też ile przepustek ma mieć żołnierz. to zależy od przebiegu służby. Od zachowania jak często trzyma służbę wtedy też ma większe szanse:tak:. Nie słuchajcie też ludzi,którzy wam powiedzieli,że jest 750 brutto nieprawda. Jest 960 brutto ( niewiele więcej:no:),ale musi mieć tą decyzję od prezydenta czy burmistrza miasta,że jest jedynym żywicielem rodziny. Aha żołnierze też dostają " stałki" to jest takie wychodne np na dwie trzy godziny,ale jeśli twój M będzie daleko od was i nie zdąży do was przyjechać to nie jest to dla was pocieszające:-(. To tyle. Gdybys miała jeszcze jakieś pytania to wal jak w dym:tak:

Sikoreczka super fotki:tak:
Inna twoja mała wygląda jak aniołek,a ty mówisz,że niegrzeczna,aż trudno uwierzyć:dry:;-):-p

Dzięki za zyczenia zdrowia - przydadzą się:tak:

u nas dzisiaj standard raczej - krupniczek z ryżem a męż ma pizze od wczoraj, całą blachę zrobiłam to się ino jeszcze ostało :tak::-)
Ty, Asiulinka, może zostaw te dredy, a nuż ostatni krzyk mody to na wiosnę będzie ?

reklama
Do góry