reklama
E
Ewcia81
Gość
chyab na to liczył,,hehe3majcie mnie!!
Wyslalam M zyczenia urodzinowe, a ten pretensje ze oziebla jestem i mam go gdzies...
NO kurfa co ja mialam slodki wierszyk z neta mu wyslac czy jak?!
Nie dosc ze czlowiek pamieta, to jeszcze pretensje!!!
Wszystkiego naj naj dla M od nas....
Sewa dzieki
Marta1981
Rodzyneczka
Zmykam,bo ja jeszcze w szlafroku siedzę,łóżka nie pościelone i nastawiłam czjanki na habatkę z prądem i deserek i zupkę odgrzewam Julowi.
Co do jego niejedzenia to już lepiej a Bebilon Pepti zasmakował mu;-).
Co do jego niejedzenia to już lepiej a Bebilon Pepti zasmakował mu;-).
Ja zaraz zmykam do Biedrony po skłądniki8 na Sewy zapiekanke z tuńczykiem:-)Na pierwsze mam wczorajszą pomidorową z kluseczkami kładzionymiHalny podobno wieje...To bym wiedziała czemu się jak dętka czuje...
E
Ewcia81
Gość
a ja przecyztalam pomidorowa z kradizonymi kluskami??? juz chcialam pytac co to z akluski SEwie ukradłas czy co,,hihiJa zaraz zmykam do Biedrony po skłądniki8 na Sewy zapiekanke z tuńczykiem:-)Na pierwsze mam wczorajszą pomidorową z kluseczkami kładzionymiHalny podobno wieje...To bym wiedziała czemu się jak dętka czuje...
miłych zakupkóww
Hejka.:-)
A ja dalej nie mam ciepłej wody. A głowie to mam dredy. Już grzeje wodę na gazie. Och jak ja nie lubie tak się myć.
Dużo zdrówka dla Jędrusia.
I zapomniałam co miałam jeszcze pisać. Ale to dlatego, że za dużo było i ja czytałam z doskoku, bo co chwilę musiałam iść do Grzesia, bo marudzi. Chyba muszę go uśpić.
A ja dalej nie mam ciepłej wody. A głowie to mam dredy. Już grzeje wodę na gazie. Och jak ja nie lubie tak się myć.
Witaj Sewa.:-) Stęskniłyśmy się za Tobą.Dzień dobry!
Melduję się
Podczytuję co u Was ale jakoś tak weny do pisania brak zresztą Jędrek mi się w niedzielę pochorował, dostał goraczki w poniedziałek doszły ekscesy żołądkowe. Same rozumiecie..... Podobno jelitówka całe szczęście, że wczoraj już było ok.
Dużo zdrówka dla Jędrusia.
I zapomniałam co miałam jeszcze pisać. Ale to dlatego, że za dużo było i ja czytałam z doskoku, bo co chwilę musiałam iść do Grzesia, bo marudzi. Chyba muszę go uśpić.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Uciekaj do lekarza szybciutkoA ja wcale nie mogę mówić, Maja się na mnie patrzy jak na jakiegoś wariata
Bodzia co ty gadasz - jak to się nie nadajesz mam cię op**. Każda z nas chwilami traci nerwy do dzieci tak to już jest;-)Ja się nie nadaje na matke:---(Za nerwowa jestem:---(
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....
Widzisz wiedziałam,że o czymś zapomniałam. Rozmawiałam i tak jak napisałam. Służba trwa 9 miesięcy. Po miesiącu jest przysięga i przed nią nie ma szans na przepustkę. Nie jest ustalone też ile przepustek ma mieć żołnierz. to zależy od przebiegu służby. Od zachowania jak często trzyma służbę wtedy też ma większe szanse. Nie słuchajcie też ludzi,którzy wam powiedzieli,że jest 750 brutto nieprawda. Jest 960 brutto ( niewiele więcej),ale musi mieć tą decyzję od prezydenta czy burmistrza miasta,że jest jedynym żywicielem rodziny. Aha żołnierze też dostają " stałki" to jest takie wychodne np na dwie trzy godziny,ale jeśli twój M będzie daleko od was i nie zdąży do was przyjechać to nie jest to dla was pocieszające:-(. To tyle. Gdybys miała jeszcze jakieś pytania to wal jak w dymNie chcę Ci jeszcze dokładać ale czy rozmawiałaś z swoim M???
Sikoreczka super fotki
Inna twoja mała wygląda jak aniołek,a ty mówisz,że niegrzeczna,aż trudno uwierzyć;-)
Dzięki za zyczenia zdrowia - przydadzą się
reklama
E
Ewcia81
Gość
asiulinka dredy masz,,no kurcze,,dlugo je masz,,ja kiedys chcialm miec,,ale m wybyl mi to szybkoz glowyy
Podziel się: