reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja się nie nadaje na matke:-:)-:)-(Za nerwowa jestem:-:)-:)-(
/quote]
Coś ty Bodzinka, dzieci tez nie aniołki i swoje za uszami mają :tak::tak:. Matka w pełni cierpliwa i nie dająca się wyprowadzić z równowagi ma zszargane nerwy:tak:Bo jej się kumuluje wszystko w srodku. Ty wiesz jak mnie szlag jasny czasem trafia, przy 5 miesięcznym łobuzie:confused::confused::confused: A co będzie potem...:baffled:Jesteś najlepszą mamą dla Lola ;-):-):-)

Dzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y:, piszecie w takim tempie:szok:

Nie chcę Ci jeszcze dokładać ale czy rozmawiałaś z swoim M???

jak tak Was czytam to myślę że moje dziecko jest wspaniałe o 19kąpanie potem kacha łóżeczko krokodyl i lulu o wpół do ósmej najpóźniej o ósmej śpi i to sam bez przytulania głaskania i ziuziania poprostu ideał
No więc - moja też jak miała 7 mieisecy to spała od 19:30, sama zasypiała w łóżeczku i spała bez jednej pobudki do 7 rano. A jak zaczęła wstawać i później chodzić to się zaczęło :sorry2:. Oczywiście - nie życzę Ci tego. Bo może akurat u Ciebie już tak zostanie z tym spaniem :tak:;-)

Ja też już dobrej nocki życzę:-) Uzupełniłam blogaski, troszkę w zdjęciach pobuszowałam więc można dołóżeczka ruszyc:tak: Qrcze Madzia się tak rzuca że przed chwilką glebówe zaliczyła:baffled: Ciekawe co jej się dzieje:confused:
21344613098.jpg

a tak moje chłopaki macza oglądali:-D
22360113098.jpg
Super fotki, zwłaszcza to jak faceci mecz oglądają :-D

Witam z rana
Tak mi gardło zawaliło,że wogóle nie mogę mówić, do tego Majce cieknie z nosa, chyba jutro pójdziemy do lekarza
Może jednak lepiej pójść dzisiaj :confused:

Wczorajszy śpiący królewicz Olo,w dzień nie spał i ok.19-tej zmogło go:tak::-D Zobacz załącznik 70145 Zobacz załącznik 70146
Super foty, Olo-dętka nie do podrobienia :-D

Dzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y:, piszecie w takim tempie:szok:
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak:

Ja się nie nadaje na matke:-:)-:)-(Za nerwowa jestem:-:)-:)-(
Bodzia, mam dla Ciebie propozycję - przyjedź kiedyś do mnie to zobaczysz co to znaczy być nerwową :sorry2:. I porównasz która z nas się nie nadaja na matkę. ;-)

Kurczę, pogoda jakaś dziwna u nas, najpierw się chmurzyło, teraz świeci słońce, ale już widać nadciągające okropne, ciemne chmury, więc pewnie będzie padać.:baffled:I jak ja mam z tym moim Potworem wyjść z domu :confused:

Dzien dobry..
My wstalismy po 8,a w sumie to sie o tej obudzilismy,a niedanwow stalismy,teraz kawa sie parzy is anidnako robi,musz emałemu zrobić makaronik na słodko,bo on miekki i moze zje,,bo zadnej bułki cy cos nie moze,bo go boli:baffled:

U mnie pogoda sie zepsula,,leje od rana i tak ma juz byc do konca tygodnia,,chyba wiosna uciekla,,hmmm

Dzien Dobry.
Ewcia pochwal się scrapkami i rzuć pare stronek plissss:happy2::happy2::happy2:
Leika, Vici, Sewa odwzwijcie się!!!!!!!!!!!!!!!!
rzuciłam stronkiz dodatkami tam w odpowiednim watku Bodziaa:tak:
Nie no szlag, wode zakręcili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mieszkanie remontuja i łaskawi nawet nie są przejść się po mieszkamncach i powiedzieć,że wode zakręcą.Niech ja tych robotników w swoje łapy dorwe:angry::angry::angry::angry:
o masz ci los,dobrze ze juz amsz wodeee

jasmina grad pwoiadasz,ło matko,,gdzie ta wiosna błądiz po lasach czy co:sorry2:

Kapeć mojego M właśnie wylądował w wiadrze do mycia podłóg.A rano go wąchał.Lolo kapeć...;-);-);-)

Bodzia co Ty opowiadasz..... jaka zła matka. Chcesz klapów w tyłek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja też z tych nerwowych, wydrę się na małego, a potem mam wyrzuty sumienia :-( Takie życie :sorry2:

Ewcia buziole dla Mateuszka

Inna ja to nie wiem.... Twoja Oliwka na fotach taki aniołek, a Ty tu mówisz, że ona taka mała łobuzica :tak: chyba coś nas kręcisz ;-):tak::-D

Co do spania dzieci. Jędrek ma prawie trzy lata i ..... przychodzi godz. 20:00, a on mówi, że idzie spać. Kąpiel i ok. 20:30 już śpi :tak: tak jest nauczony i mam nadzieję, że tak mu już zostanie na długo :tak:

reklama
No więc - moja też jak miała 7 mieisecy to spała od 19:30, sama zasypiała w łóżeczku i spała bez jednej pobudki do 7 rano. A jak zaczęła wstawać i później chodzić to się zaczęło :sorry2:. Oczywiście - nie życzę Ci tego. Bo może akurat u Ciebie już tak zostanie z tym spaniem :tak:;-)

Super fotki, zwłaszcza to jak faceci mecz oglądają :-D

Może jednak lepiej pójść dzisiaj :confused:

Super foty, Olo-dętka nie do podrobienia :-D

Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak:

Bodzia, mam dla Ciebie propozycję - przyjedź kiedyś do mnie to zobaczysz co to znaczy być nerwową :sorry2:. I porównasz która z nas się nie nadaja na matkę. ;-)

Kurczę, pogoda jakaś dziwna u nas, najpierw się chmurzyło, teraz świeci słońce, ale już widać nadciągające okropne, ciemne chmury, więc pewnie będzie padać.:baffled:I jak ja mam z tym moim Potworem wyjść z domu :confused:
Hej Kobitki:-) Zanim wszystko przeczytaam minely 2 godziny:szok:
Wszystkim chorym zdrowka zycze
Cos sie stalo i nie mam polskich liter:-(
Zdjecia super wszystkie, inna22 super mala a jaki nerwusek:-)
Ja tez nerwowa jestem:-) Ale wydaje mi sie to chyba normalne przy dwojce dzieci:-)
U nas tez pada i brzydko jest:-( Niestety dzis w domku siedzimy:-) Milego dnia wszystkim amamusiom zycze:-)
Caro Michal zaczal siedziec jak mial 8 miesiecy sam:-) A chodzil normalniejak mial rok i 4 miesiace a nie zauwazylam zeby byl inny od reszty dzieci, takze glowa do gory:-)

Do góry