Ja się nie nadaje na matke:---(Za nerwowa jestem:---(
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....
To witam w klubie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....
/quote]
Coś ty Bodzinka, dzieci tez nie aniołki i swoje za uszami mają . Matka w pełni cierpliwa i nie dająca się wyprowadzić z równowagi ma zszargane nerwyBo jej się kumuluje wszystko w srodku. Ty wiesz jak mnie szlag jasny czasem trafia, przy 5 miesięcznym łobuzie A co będzie potem...Jesteś najlepszą mamą dla Lola ;-):-):-)
Dzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić, piszecie w takim tempie
No więc - moja też jak miała 7 mieisecy to spała od 19:30, sama zasypiała w łóżeczku i spała bez jednej pobudki do 7 rano. A jak zaczęła wstawać i później chodzić to się zaczęło . Oczywiście - nie życzę Ci tego. Bo może akurat u Ciebie już tak zostanie z tym spaniem ;-)jak tak Was czytam to myślę że moje dziecko jest wspaniałe o 19kąpanie potem kacha łóżeczko krokodyl i lulu o wpół do ósmej najpóźniej o ósmej śpi i to sam bez przytulania głaskania i ziuziania poprostu ideał
Super fotki, zwłaszcza to jak faceci mecz oglądająJa też już dobrej nocki życzę:-) Uzupełniłam blogaski, troszkę w zdjęciach pobuszowałam więc można dołóżeczka ruszyc Qrcze Madzia się tak rzuca że przed chwilką glebówe zaliczyła Ciekawe co jej się dzieje
a tak moje chłopaki macza oglądali
Może jednak lepiej pójść dzisiajWitam z rana
Tak mi gardło zawaliło,że wogóle nie mogę mówić, do tego Majce cieknie z nosa, chyba jutro pójdziemy do lekarza
Super foty, Olo-dętka nie do podrobieniaWczorajszy śpiący królewicz Olo,w dzień nie spał i ok.19-tej zmogło go Zobacz załącznik 70145 Zobacz załącznik 70146
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówkaDzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić, piszecie w takim tempie
Bodzia, mam dla Ciebie propozycję - przyjedź kiedyś do mnie to zobaczysz co to znaczy być nerwową . I porównasz która z nas się nie nadaja na matkę. ;-)Ja się nie nadaje na matke:---(Za nerwowa jestem:---(
rzuciłam stronkiz dodatkami tam w odpowiednim watku BodziaaDzien Dobry.
Ewcia pochwal się scrapkami i rzuć pare stronek plissss
Leika, Vici, Sewa odwzwijcie się!!!!!!!!!!!!!!!!
o masz ci los,dobrze ze juz amsz wodeeeNie no szlag, wode zakręciliMieszkanie remontuja i łaskawi nawet nie są przejść się po mieszkamncach i powiedzieć,że wode zakręcą.Niech ja tych robotników w swoje łapy dorwe
Hej Kobitki:-) Zanim wszystko przeczytaam minely 2 godzinyNo więc - moja też jak miała 7 mieisecy to spała od 19:30, sama zasypiała w łóżeczku i spała bez jednej pobudki do 7 rano. A jak zaczęła wstawać i później chodzić to się zaczęło . Oczywiście - nie życzę Ci tego. Bo może akurat u Ciebie już tak zostanie z tym spaniem ;-)
Super fotki, zwłaszcza to jak faceci mecz oglądają
Może jednak lepiej pójść dzisiaj
Super foty, Olo-dętka nie do podrobienia
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Bodzia, mam dla Ciebie propozycję - przyjedź kiedyś do mnie to zobaczysz co to znaczy być nerwową . I porównasz która z nas się nie nadaja na matkę. ;-)
Kurczę, pogoda jakaś dziwna u nas, najpierw się chmurzyło, teraz świeci słońce, ale już widać nadciągające okropne, ciemne chmury, więc pewnie będzie padać.I jak ja mam z tym moim Potworem wyjść z domu