reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jasminka,przepisik na masę solną:
2 szl mąki
1 szk soli
1 szk wody
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka olej
można dodać barwnik spożywczy po wymieszaniu wszystkich składników.Wszystko razem zagnieść.Gotowe figurki zostawić do wyschnięcia w cieple lub na słońcu,pomalować farbami i polakierować.

Cara nic się nie martw. Zacznie chodzić i wtedy zatęsknisz za jego chwiejnymi kroczkami. Daj mu dużo ciepła a przedewszystkim bezpieczeńwa i zobaczysz zacznie sam wędrować bez strachu. Głowa do góry :tak:

[

Widzisz, u nas w domu wszyscy go pilnuja... Juz ponad miesiac temu biegał sam... No i zostal jednego dnia z moja babcia i mu sie odmienielo... Jak mial sam zrobic ze 2 kroczki to ryk :-/...
Podjerzewam ze jej sie wywalił i sie uderzyl..

Mlody znowu s[al cala noc... Ja nie ;-/... ale mnie mulilo no strasznie... Teraz kui juz od 7...
I wlasnie przepolowil mi tubke bobodent'u :-/... zdolny nie ma co...

Dzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y:, piszecie w takim tempie:szok:

Anaconda, pędź do lekarza, co Cię będzie tu jakieś choróbsko rozkładać? ;-)
Bodzinka, może u Ciebie z tą wodą te same majstry co u mnie z wanną:confused::confused::blink: Dzień dziecka sobie zrobicie z Lolem najwyżej a na obiad do Babci :-)
Anula, no to ładną i spokojna miałaś nockę a jaki przyjemny poranek:tak::happy2:
Marta, świetne fotki, Olo - dętka na kanapie:-p:-D. Przesłodkie:tak: No nareszcie koffana Tobie się nie chce:-D:-D
Sewa - tulaski dla Malucha, zdróweczka życzenia. No i uśmiechnij się troszkę...;-)
Iwonka- Wam też zdrowia i buziaczki przesyłam:tak::tak::-)

Nawet nie próbuję czegokolwiek nadrabiać:no::no: dzisiaj powrót do rzeczywistości po dniu totalnej rozpusty :-:)zawstydzona/y:. Nie ma lekko, łazienka czeka na szorowanie...Pogoda jakas taka nie wyraźna wieja strasznie ale temperaturka wysoka. Zobaczymy co ze spacerem:confused:. Moje spiochy jeszcze chrapią:tak:. Mam w łóżku odwróconych:-D:-Djedno na jednym skraju, drugie na drugim i dupki tylko złączone pleckami:-D:-D.

reklama
Do góry