reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia Lolek jest cudny
ja małego kładę tak o wpół ósmej i wejść nie mogłam już chciałam m. oghrzanić że rozwalił kompter ale wtedy weszło

No, ja aż z nerwów wyłączyłam kompa, co się nie zdarza, bo u nas zazwyczaj włączony 24 na dobę :-D. No, ale jak nie ma BB, to po co mi włączony komp ;-)
Idę zapalić i oglądać Na wspólnej

Bodzinka ale twoj Lolo zasuwa :-)

Moj sie wciaz boi sam chodzic :-/....
Bo on pierwsze kroki stawiał jak miał równo 9 miesięcy:-):-):-)Jak miał 10 to juz latał na całego:-)Po mojej mamie.Legenda rodzinna głosi,że ona nie siedziała ale chodziła....

Bo on pierwsze kroki stawiał jak miał równo 9 miesięcy:-):-):-)Jak miał 10 to juz latał na całego:-)Po mojej mamie.Legenda rodzinna głosi,że ona nie siedziała ale chodziła....

MOj jest do tylu przez chorobe i rehabilitacje...
Siedziec zaczal jak mial 7 miesiecy...

Raczkowac 10... no i chodzi za raczke od czasu jak ma roczek...

Ale sam sie wciaz boi i chwieje :-/

A Lolo to dziwnie, najpierw raczkował potem siedział.Wszyscy sie dziwili a on raczkował z brzucha, jak foczka:-)A Ty się nie mrtw bo znam zdrowe dzieci, które też mniej więcej jak Adaś robiły postępy.A jak w końcu pójdzie to za nim nie nadążysz...Ja czasem chciałabym zeby był bardziej statyczny:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry