Witam wszystkie panie:-) Ale miałam zalatany dziś dzionek
Rano dzieciarki wstały i stwierdziła że skoro Adriano nie smarka to ruszamy do przedszkola
Po drodze z przedszkola zobaczyłam że Madzi okropnie z noska leci i to taki bardzo brzydki katar, więc zaprowadziłam myszkę do lekarza. Oprócz katarku ma zawalone gardziołko, przepisał jej bactrim i nurofen. Mam nadzieję że szybko minie
Zrobiłam zakupki i szybko do domciu. Mała zasnęła to ja w biegu dwa okna machnęłam. Jedno mi się ostało, no tylko mężuś będzie mi musiał biurko przesunąc bo zawadza. Jutro firanki zrobię;-) Zaczęłam potem czytac co u was i mama mnie nawiedziła. Posiedziała zupkę zjadłyśmy i po Adusia ruszyłyśmy. Zawadziłam o szmatki no i poszło troszkę kaski
Kupiłam na Madzię trzy sukienki i trzy pary spodni i dostałyśmy gratis ślicznego słonika. Ale ciiiiii, bo męż nic nie wie;-) Z peckola wrócic nie mogłam, 2 godziny my szli
Po murkach, po krzakach i wogóle
No ale dziś pogoda supera więc mogły młode polotac
A tak wogóle to od rana mnie głowa boli a Adrian jak wścieknięty łazi i piszczy, krzyczy
buuuuu..... Mówi mi po drodze że dziś w przedszkolu na placu zabaw byli: ale wiesz mamo ja byłem nie grzeczny, bo nie wolno było na zjeżdżalni a ja zjeżdżałem
No gigant mały jeszcze się cieszy że nie grzeczny
Asiulinka, Bodzinka, Inna, Cara, Małgosiunia, Anula fotki super, a modele jeszcze cudowniejsze. Aż miło popatrzec
Ewcia, Agatka, Jasminka, Iwonka zdróweczka dla dzieciaczków i dla was
Madżka jak ja ci zazdroszczę takiego dnia wolnego. Mój to mi takiego nie chce urządzic
Bodzinka stęskniłaś się?;-) Och jak miło
a ta twoja sąsiadka to poprostu szok
Szkoda tylko tych dzieciaczków, oj jak szkoda:-(
Inna to co przyjmujesz zapisy na walcowanie
Sprzęcior troszkę drogi ale zawsze idzie otworzyc punkt usługowy : "Walcowanie osób szczególnie uciążliwych"
Moje wstręciuchy właśnie biegały na czworakach i bardzo głośno szczekały
Moja głowa......