reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czarna naj naj w 2 rocznice slubu i witajjjjjjjjjjjjj

ja pije kawe puszczalska z mlekiem,i nie mialam nic slodkiego,wiec wzielam malego kinderka,hehe,ma ich duzo,moze sie ze mna podizelic...hi

a on spi caly czas...:shocked2:

reklama
inna ale drogie te ubijanie tesciowejjj:szok::szok:

Bodzia wow co za sasiadka,,niech sie zabezpieczy,a nie robi bez glowyyy:no:

aluśka nie damy sie,,,

A my próbujemy nowe łóżko, jak na razie Mai się podoba.
A co do tej dziewczyny w ciąży z szóstym dzieckiem to ja nie rozumiem takiej niesprawiedliwości, ci co pragną dziecka nie mogą mieć a ci co nie chcą mają dzieci rok po roku, gdzie tu jest sprawiedliwość:baffled::baffled::baffled:

Witam wszystkie panie:-) Ale miałam zalatany dziś dzionek:szok: Rano dzieciarki wstały i stwierdziła że skoro Adriano nie smarka to ruszamy do przedszkola:tak: Po drodze z przedszkola zobaczyłam że Madzi okropnie z noska leci i to taki bardzo brzydki katar, więc zaprowadziłam myszkę do lekarza. Oprócz katarku ma zawalone gardziołko, przepisał jej bactrim i nurofen. Mam nadzieję że szybko minie:blink: Zrobiłam zakupki i szybko do domciu. Mała zasnęła to ja w biegu dwa okna machnęłam. Jedno mi się ostało, no tylko mężuś będzie mi musiał biurko przesunąc bo zawadza. Jutro firanki zrobię;-) Zaczęłam potem czytac co u was i mama mnie nawiedziła. Posiedziała zupkę zjadłyśmy i po Adusia ruszyłyśmy. Zawadziłam o szmatki no i poszło troszkę kaski:sorry2: Kupiłam na Madzię trzy sukienki i trzy pary spodni i dostałyśmy gratis ślicznego słonika. Ale ciiiiii, bo męż nic nie wie;-) Z peckola wrócic nie mogłam, 2 godziny my szli:szok: Po murkach, po krzakach i wogóle:cool2: No ale dziś pogoda supera więc mogły młode polotac:-D A tak wogóle to od rana mnie głowa boli a Adrian jak wścieknięty łazi i piszczy, krzyczy:dry: buuuuu..... Mówi mi po drodze że dziś w przedszkolu na placu zabaw byli: ale wiesz mamo ja byłem nie grzeczny, bo nie wolno było na zjeżdżalni a ja zjeżdżałem:szok: No gigant mały jeszcze się cieszy że nie grzeczny:-D
Asiulinka, Bodzinka, Inna, Cara, Małgosiunia, Anula fotki super, a modele jeszcze cudowniejsze. Aż miło popatrzec:tak:
Ewcia, Agatka, Jasminka, Iwonka zdróweczka dla dzieciaczków i dla was:blink:
Madżka jak ja ci zazdroszczę takiego dnia wolnego. Mój to mi takiego nie chce urządzic:no:
Bodzinka stęskniłaś się?;-) Och jak miło:-D a ta twoja sąsiadka to poprostu szok:szok: Szkoda tylko tych dzieciaczków, oj jak szkoda:-(
Inna to co przyjmujesz zapisy na walcowanie:rofl2: Sprzęcior troszkę drogi ale zawsze idzie otworzyc punkt usługowy : "Walcowanie osób szczególnie uciążliwych":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Moje wstręciuchy właśnie biegały na czworakach i bardzo głośno szczekały:-D Moja głowa......

Czarna
Róże są piękne, bo kwiaty mają.,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija.

kosz_i_kotek.gif

wiem też pół godziny wchodziłam czułam się jak alkoholik nerwy mi puszczały a ręcę sie trzęsły nie myślałam że aż tak to uzależnia

reklama
Do góry