reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też już dobrej nocki życzę:-) Uzupełniłam blogaski, troszkę w zdjęciach pobuszowałam więc można dołóżeczka ruszyc:tak: Qrcze Madzia się tak rzuca że przed chwilką glebówe zaliczyła:baffled: Ciekawe co jej się dzieje:confused:
21344613098.jpg

a tak moje chłopaki macza oglądali:-D
22360113098.jpg

Bodzinka zdjęcia rewelacyjne :-) Karolek na wszystkich foteczkach wygląda super :tak::-D.:-)

MOj jest do tylu przez chorobe i rehabilitacje...
Siedziec zaczal jak mial 7 miesiecy...

Raczkowac 10... no i chodzi za raczke od czasu jak ma roczek...

Ale sam sie wciaz boi i chwieje :-/
Cara87 mojej sąsiadki synek ma osiem miesięcy i jeszcze nie siedzi :confused: a lekarz im powiedział że wszystko jest w porządku i najważniejsze żeby dziecka nie sadzać jeżeli samo się na to nie zdecyduje bo można zaszkodzić :shocked2: Także Twój Adaś nie jest wcale do tyłu :tak:;-) Na każdego przyjdzie pora....zobaczysz jak zacznie biegać nie będziesz mogła za nim na dążyć i wspomnisz jeszcze te czasy .. :tak:

sikoreczka79 fajne foteczki :-)

Dzien Dobry
JA gotuje młodemu kisielek.
Sikoreczka cudne foteczki.
Ewcia pochwal się scrapkami i rzuć pare stronek plissss:happy2::happy2::happy2:
Cara toz to brak wyobrażni:no::no:Koleżnak mi napisała,że jej córa stoi, niecałe 7 miesięcy.No i pokazała mi fotke....No i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby mała stała w łóżeczku, albo przy meblach...Ale ona stała tyłem oparat, pleckami znaczy się o pufke...Nóżki takie powykrzywiane...No szok jak wyglądała:no:
U nas deszcz i straszny wiatr, a ponieważ mały pokaszlywał więc zaaplikowałam mu syropek i dziś tylko sklep i domek.
Leika, Vici, Sewa odwzwijcie się!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Nie no szlag, wode zakręcili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mieszkanie remontuja i łaskawi nawet nie są przejść się po mieszkamncach i powiedzieć,że wode zakręcą.Niech ja tych robotników w swoje łapy dorwe:angry::angry::angry::angry:

Do góry