reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Qurcze właśnie oglądałam pród i aż się poryczałam...Tak strasznie mi żal,że nie słyszałam pierwszego krzyku Lolka:-:)-:)-(

reklama
Boże tu to zawsze tak produkujecie że człowiek nie nadąża

Bodziank
no ja nie mogę 6 dziecko!!:szok:!!:szok:!!!:szok:!!!
Szkoda tylko że musie je oddać:-( i szkola że dziewczyna nie myśli
przecież jest tyle skutecznych zabezpieczęn
a właściwie moje zdanie jest takie że jeśli kobieta jest świadoma tego że nie chce mieć więcej dzieci i chciałaby mieć "spokój" powinni jej podwiązać jajniki na jej własne życzenie.
i tak na marginesie śliczne scrapy robisz dla Karolka:-):-)
anulak śliczne zdjęcie:tak:,co do koleżanki to się nie przejmuj-zdarzają się takie po...walone czasem:baffled:
inna śliczny Aniołek:tak::tak:
Małagosiunia21 super foteczki;-);-)

a my mamy dziś 2 rocznice ślubu,mąż w pracy,Dawidek z dziadkiem odkurzacz naprawia bo się nam zepsuł a ja ma troszkę czasu dla siebie wiec wpadłam do Was na chwilkę:))
A tak przy okazji to wie ktoś co się dzieję z Ania138????(chyba dobrze numerek napisałam-zawsze się mi to myli)

Czarna jak miło Cie czytać:-):-)Wszystkiego najlepszego, dużo miłości, radości, szczęścia i tyle maluchów ile chcecia;-);-)
rosliny07.gif

Szkoda,że je odda ale dla malucha może być lepiej..Ona tylko z alimantów, opieki i zasiłków zyje a jej chłop, drugi, właśnie robote stracił...​

Czarna, wszystkiego naj naj naj z okazji 2-giej rocznicy ślubu

Wiecie co, nie mogę się powstrzymać i wkleję jeszcze jedną fotkę. Mam nadzieję, że sie nie pogniewacie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Inna no strasznie;-);-);-);-)
Dawaj to Oliwianke:-)
Lolo leży na podłodze i gada sam do siebie.
Próbowałam go bez pieluchy pusić ale sikał co 5 min:-pA ja nie gdzie suszyć takiej ilości ubran.Niech sie tylko ciepło zrobi:sorry2::sorry2::sorry2:

Witam Mamusie, nie bylo mnie tydzien i nie wiem kiedy nadrobie zaległości, muszę sie pochwalic że Natalka zaczeła jeść, zjada caly jogurt 150g i wafle ryzowe do tego palaszuje 2-3 dziennie, czasem deserek jeszcze uda mi sie jej podac, wiec mam nadzieje ze koniec z niejadkiem.

Ewcia, inna 22, anaconda, Bodzinka dużo zdrowka Kobitki dla Was i Waszych dzieci :tak: Nie dajcie się chorobom :tak:

Ja krmie tak długo bo chce:-)Koleżanka karmiła do pół roku:-D
Mojej siostry synek niedługo skończy 2latka i też go jeszcze karmi cysiem a jak się do niej dobiera nie przeszkadza mu tłum osób w pobliżu .... :-DJa mam zamiar karmić minimalnie do roku a jak będzie zobaczymy :tak:
Aluśka ale się uśmiałąm:-D:-D
Anula ja zawsze myślałam,że jak posiadasz dzieci to nie jestę egositą przy takiej ilości wyrzeczń:confused::confused::confused::confused:
Właśnie była u mnie sąsiadka...5 miesiąc ciąży...^6dziecko....Ma zamiar zostawic w szpitalu bo nie da rady utrzymać...Powiedziałam jej tylko,żeby się władzy rodzicielskiej nie zapomniała zrzec...U niej taka bieda,że dziecku będzie lepiej jak ktoś je adoptuje...Najmłodszy w wieku Lola, najstarszy ma 11 lal a ona 28:szok::szok:
Bodzinka cieszę się ze poprawiłam Ci humorek:-);-)
Kurce co za kobieta taka młoda a tyle dzieci :szok:
Faktycznie lepiej będzie dla dziecka jak odda je do adopcji:tak: Według mnie powinna się wcześniej zastanowić nad tym ile chce mieć dzieci i na ile jej finanse pozwalają :confused: Tyle jest sposobów antykoncepcji że na pewno wybrała by odpowiedni dla siebie :hmm::oo2:

iiwka wszystkiego najlepszego dla Twojego Kacperka z okazji skończenia 8 miesiąca :-D:-D
1645sh5.gif

reklama
Czarna bo miałam cc w znieczuleniu ogólnym, odklejenie łożyska i zwolnienie tętna małego....Znowu zgubił kapcie:dry:

Do góry