reklama
czarna551
Fanka BB :)
Boże tu to zawsze tak produkujecie że człowiek nie nadąża
Bodziank no ja nie mogę 6 dziecko!!!!!!!!!!
Szkoda tylko że musie je oddać:-( i szkola że dziewczyna nie myśli
przecież jest tyle skutecznych zabezpieczęn
a właściwie moje zdanie jest takie że jeśli kobieta jest świadoma tego że nie chce mieć więcej dzieci i chciałaby mieć "spokój" powinni jej podwiązać jajniki na jej własne życzenie.
i tak na marginesie śliczne scrapy robisz dla Karolka:-):-)
anulak śliczne zdjęcie,co do koleżanki to się nie przejmuj-zdarzają się takie po...walone czasem
inna śliczny Aniołek
Małagosiunia21 super foteczki;-);-)
a my mamy dziś 2 rocznice ślubu,mąż w pracy,Dawidek z dziadkiem odkurzacz naprawia bo się nam zepsuł a ja ma troszkę czasu dla siebie wiec wpadłam do Was na chwilkę)
A tak przy okazji to wie ktoś co się dzieję z Ania138????(chyba dobrze numerek napisałam-zawsze się mi to myli)
Bodziank no ja nie mogę 6 dziecko!!!!!!!!!!
Szkoda tylko że musie je oddać:-( i szkola że dziewczyna nie myśli
przecież jest tyle skutecznych zabezpieczęn
a właściwie moje zdanie jest takie że jeśli kobieta jest świadoma tego że nie chce mieć więcej dzieci i chciałaby mieć "spokój" powinni jej podwiązać jajniki na jej własne życzenie.
i tak na marginesie śliczne scrapy robisz dla Karolka:-):-)
anulak śliczne zdjęcie,co do koleżanki to się nie przejmuj-zdarzają się takie po...walone czasem
inna śliczny Aniołek
Małagosiunia21 super foteczki;-);-)
a my mamy dziś 2 rocznice ślubu,mąż w pracy,Dawidek z dziadkiem odkurzacz naprawia bo się nam zepsuł a ja ma troszkę czasu dla siebie wiec wpadłam do Was na chwilkę)
A tak przy okazji to wie ktoś co się dzieję z Ania138????(chyba dobrze numerek napisałam-zawsze się mi to myli)
Czarna jak miło Cie czytać:-):-)Wszystkiego najlepszego, dużo miłości, radości, szczęścia i tyle maluchów ile chcecia;-);-)
Szkoda,że je odda ale dla malucha może być lepiej..Ona tylko z alimantów, opieki i zasiłków zyje a jej chłop, drugi, właśnie robote stracił...
Szkoda,że je odda ale dla malucha może być lepiej..Ona tylko z alimantów, opieki i zasiłków zyje a jej chłop, drugi, właśnie robote stracił...
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Inna no strasznie;-);-);-);-)
Dawaj to Oliwianke:-)
Lolo leży na podłodze i gada sam do siebie.
Próbowałam go bez pieluchy pusić ale sikał co 5 minA ja nie gdzie suszyć takiej ilości ubran.Niech sie tylko ciepło zrobi
Dawaj to Oliwianke:-)
Lolo leży na podłodze i gada sam do siebie.
Próbowałam go bez pieluchy pusić ale sikał co 5 minA ja nie gdzie suszyć takiej ilości ubran.Niech sie tylko ciepło zrobi
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Witam Mamusie, nie bylo mnie tydzien i nie wiem kiedy nadrobie zaległości, muszę sie pochwalic że Natalka zaczeła jeść, zjada caly jogurt 150g i wafle ryzowe do tego palaszuje 2-3 dziennie, czasem deserek jeszcze uda mi sie jej podac, wiec mam nadzieje ze koniec z niejadkiem.
czarna551
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny;-);-)za życzenia
Bodzianka a to dlaczego nie słyszałaś pierwszego krzyku Synka???
Inna wklejaj zdjęcia wklejaj;-);-)
Bodzianka a to dlaczego nie słyszałaś pierwszego krzyku Synka???
Inna wklejaj zdjęcia wklejaj;-);-)
Ewcia, inna 22, anaconda, Bodzinka dużo zdrowka Kobitki dla Was i Waszych dzieci Nie dajcie się chorobom
Kurce co za kobieta taka młoda a tyle dzieci
Faktycznie lepiej będzie dla dziecka jak odda je do adopcji Według mnie powinna się wcześniej zastanowić nad tym ile chce mieć dzieci i na ile jej finanse pozwalają Tyle jest sposobów antykoncepcji że na pewno wybrała by odpowiedni dla siebie
iiwka wszystkiego najlepszego dla Twojego Kacperka z okazji skończenia 8 miesiąca
Mojej siostry synek niedługo skończy 2latka i też go jeszcze karmi cysiem a jak się do niej dobiera nie przeszkadza mu tłum osób w pobliżu .... Ja mam zamiar karmić minimalnie do roku a jak będzie zobaczymyJa krmie tak długo bo chce:-)Koleżanka karmiła do pół roku
Bodzinka cieszę się ze poprawiłam Ci humorek:-);-)Aluśka ale się uśmiałąm
Anula ja zawsze myślałam,że jak posiadasz dzieci to nie jestę egositą przy takiej ilości wyrzeczń
Właśnie była u mnie sąsiadka...5 miesiąc ciąży...^6dziecko....Ma zamiar zostawic w szpitalu bo nie da rady utrzymać...Powiedziałam jej tylko,żeby się władzy rodzicielskiej nie zapomniała zrzec...U niej taka bieda,że dziecku będzie lepiej jak ktoś je adoptuje...Najmłodszy w wieku Lola, najstarszy ma 11 lal a ona 28
Kurce co za kobieta taka młoda a tyle dzieci
Faktycznie lepiej będzie dla dziecka jak odda je do adopcji Według mnie powinna się wcześniej zastanowić nad tym ile chce mieć dzieci i na ile jej finanse pozwalają Tyle jest sposobów antykoncepcji że na pewno wybrała by odpowiedni dla siebie
iiwka wszystkiego najlepszego dla Twojego Kacperka z okazji skończenia 8 miesiąca
reklama
Podziel się: