reklama
No dobra ja padam na pyszczek więc ide nyny.Dobranoc
Szkoda,że Lolo nie pada
To witam wklubie :-/... ja sie szybko nie poloze dzisiaj...
Do tego maly ma czkawke, a za chiny popic nie chce tylko pluje... :-/
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bosheeee... Czy to brak wyobraźni czy już skrajna głupota ????????????????Tak po za tym to trafilam na mamuske, ktora stawia swoje 4 miesieczne dziecko i ma problem - bo maluch chodzi do tylu... Kto mnie przy3ma bo padne :-/...
My też powoli zbieramy się do spania, Oliwka już marudna, kręci się, płacze, nie wie czego chce.Więc trzeba się położyć i ją utulkać
czarna551
Fanka BB :)
Bodzia Karolek rewelacja-śliczne zdjątka
Cara mi się nie wydaje że Synek twój późno chodzić zaczął;-)
dzieciaki koło roku chodzić zaczynają-jedne wcześnie,drugie poźniej
ja miałam 12 m-cy jak zrobiłam pierwsze kroki-a mój brat miał znowy 15 m-cy przez to że musiał chyba jakiś m-c w szpitalu leżeć:-(
anula mój Dawid jak miał 7 m-c to też chodził o 7 spać;-)ale potem się wszystko mu zmienilo i teraz chodzi miedzy 20-21 spać
,a dziś akurat dziadek go uspał-także miałam cały wieczór dla siebie
aż mi się nudziło
Cara mi się nie wydaje że Synek twój późno chodzić zaczął;-)
dzieciaki koło roku chodzić zaczynają-jedne wcześnie,drugie poźniej
ja miałam 12 m-cy jak zrobiłam pierwsze kroki-a mój brat miał znowy 15 m-cy przez to że musiał chyba jakiś m-c w szpitalu leżeć:-(
anula mój Dawid jak miał 7 m-c to też chodził o 7 spać;-)ale potem się wszystko mu zmienilo i teraz chodzi miedzy 20-21 spać
,a dziś akurat dziadek go uspał-także miałam cały wieczór dla siebie
aż mi się nudziło
E
Ewcia81
Gość
Bodzia super,,,
MOj amly jzu umyty,mikstrury podane wsyztskie amlemu i juz zalegnal,a mama na kompie...
MOj amly jzu umyty,mikstrury podane wsyztskie amlemu i juz zalegnal,a mama na kompie...
anaconda27
styczniówka2006
A ja mówię dobranoc, bo mnie strasznie gardło boli i musze się położyć, może rano trochę przejdzie
reklama
No doczytałam Was. Trochę mi to zajęło, bo robiłam przy tym pare innych rzeczy.;-)
A Ani, jak i innych dziewczyn (np.Sewy, Leiki, Vici) już dawno tu nie widziałam. Pewnie siedzą na zamkniętym.:-(
Anula Stasiu cudny.
Bodzinka super zdjęcia Karolka.
O kimś zapomniałam?
Jeszcze się pokręcę, ale jakbym już nie zajrzała mówię: dobranoc. Śpijcie dobrze.:-)
No i zdrówka życzę wszystkim a szczególnie chorowitkom.
Super! Oby tak dalej.Maly mnie wkurzyl...
Spiacy jak byk, poklada sie, ale usnac - NIE!
Wlozylam go do lozeczka, powojowal, cos tam ponucilam, poglaskalam go po ramieniu i plecach i usnal... uf...
Pierwszy raz od niepamietnych czasow usnał bez tulenia na rekach!!
Niezłe zdjęcie. Widać charakterek.
Ja też chce taki dzień. Ale fajnie.:-)jezuuuuu, ale nadziergałyście:-)ja tylko na chwilę bo mi męż dzień wolny zafundował i dzisiaj mam dzień pełen atrakcji normalnie byłam dzisiaj na zakupach i (nie kupiłam nic do jedzenia i nic dzieciowego ) i u fryzjera i na spacerze i jeszcze męż robi kolację i odkurza i Małym się zajmuje i gazetek mi naznosił i koktail jagodowy zrobiłnormalnie się czuję jakbym w ciąży była. Wpadnę do Was wieczoraskiem to ponadrabiam. a teraz czekam na psiapsiółę z liceum
Dziewczyny, musimy zrobić zrzutkę, może nazbieramy :
Walec dziobak Dynapac CA302PD (320407821) - motoAllegro
Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu. Abyście zawsze byli ze sobą szczęśliwi i abyście tęsknili za sobą nawet przy krótkiej rozłące.:-)a my mamy dziś 2 rocznice ślubu,mąż w pracy,Dawidek z dziadkiem odkurzacz naprawia bo się nam zepsuł a ja ma troszkę czasu dla siebie wiec wpadłam do Was na chwilkę)
A tak przy okazji to wie ktoś co się dzieję z Ania138????(chyba dobrze numerek napisałam-zawsze się mi to myli)
A Ani, jak i innych dziewczyn (np.Sewy, Leiki, Vici) już dawno tu nie widziałam. Pewnie siedzą na zamkniętym.:-(
Anula Stasiu cudny.
Bodzinka super zdjęcia Karolka.
O kimś zapomniałam?
Jeszcze się pokręcę, ale jakbym już nie zajrzała mówię: dobranoc. Śpijcie dobrze.:-)
No i zdrówka życzę wszystkim a szczególnie chorowitkom.
Podziel się: