reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tak po za tym to trafilam na mamuske, ktora stawia swoje 4 miesieczne dziecko i ma problem - bo maluch chodzi do tylu... Kto mnie przy3ma bo padne :-/...

Tak po za tym to trafilam na mamuske, ktora stawia swoje 4 miesieczne dziecko i ma problem - bo maluch chodzi do tylu... Kto mnie przy3ma bo padne :-/...
Bosheeee... Czy to brak wyobraźni czy już skrajna głupota ????????????????:no:
My też powoli zbieramy się do spania, Oliwka już marudna, kręci się, płacze, nie wie czego chce.Więc trzeba się położyć i ją utulkać :tak:

jak tak Was czytam to myślę że moje dziecko jest wspaniałe o 19kąpanie potem kacha łóżeczko krokodyl i lulu o wpół do ósmej najpóźniej o ósmej śpi i to sam bez przytulania głaskania i ziuziania poprostu ideał

Bodzia Karolek rewelacja-śliczne zdjątka:-D:-D
Cara mi się nie wydaje że Synek twój późno chodzić zaczął;-)
dzieciaki koło roku chodzić zaczynają-jedne wcześnie,drugie poźniej
ja miałam 12 m-cy jak zrobiłam pierwsze kroki-a mój brat miał znowy 15 m-cy przez to że musiał chyba jakiś m-c w szpitalu leżeć:-(
anula mój Dawid jak miał 7 m-c to też chodził o 7 spać;-)ale potem się wszystko mu zmienilo i teraz chodzi miedzy 20-21 spać
,a dziś akurat dziadek go uspał-także miałam cały wieczór dla siebie:tak:
aż mi się nudziło:-p:-p

reklama
No doczytałam Was. Trochę mi to zajęło, bo robiłam przy tym pare innych rzeczy.;-)

Maly mnie wkurzyl...
Spiacy jak byk, poklada sie, ale usnac - NIE!

Wlozylam go do lozeczka, powojowal, cos tam ponucilam, poglaskalam go po ramieniu i plecach i usnal... uf...
Pierwszy raz od niepamietnych czasow usnał bez tulenia na rekach!!
Super! Oby tak dalej.:tak:

Jeszcze jedno zdjęcie wam wrzucę - czarna rozpacz mojego dziecka ;-)
Niezłe zdjęcie.:tak: Widać charakterek.:sorry2:

jezuuuuu, ale nadziergałyście:szok::szok::-)ja tylko na chwilę bo mi męż dzień wolny zafundował i dzisiaj mam dzień pełen atrakcji:cool2::cool2: normalnie byłam dzisiaj na zakupach i (nie kupiłam nic do jedzenia i nic dzieciowego :-D) i u fryzjera i na spacerze i jeszcze męż robi kolację i odkurza i Małym się zajmuje i gazetek mi naznosił i koktail jagodowy zrobił:unsure::unsure:normalnie się czuję jakbym w ciąży była:-D:-D. Wpadnę do Was wieczoraskiem to ponadrabiam. a teraz czekam na psiapsiółę z liceum :tak::tak:
Ja też chce taki dzień.:sorry2: Ale fajnie.:-)

Dziewczyny, musimy zrobić zrzutkę, może nazbieramy :
Walec dziobak Dynapac CA302PD (320407821) - motoAllegro
:-D:-D:-D:-D:-D

a my mamy dziś 2 rocznice ślubu,mąż w pracy,Dawidek z dziadkiem odkurzacz naprawia bo się nam zepsuł a ja ma troszkę czasu dla siebie wiec wpadłam do Was na chwilkę:))
A tak przy okazji to wie ktoś co się dzieję z Ania138????(chyba dobrze numerek napisałam-zawsze się mi to myli)
Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu. Abyście zawsze byli ze sobą szczęśliwi i abyście tęsknili za sobą nawet przy krótkiej rozłące.:tak::-)
A Ani, jak i innych dziewczyn (np.Sewy, Leiki, Vici) już dawno tu nie widziałam.:tak: Pewnie siedzą na zamkniętym.:confused::-(

Anula Stasiu cudny.

Bodzinka super zdjęcia Karolka.

O kimś zapomniałam?:confused:

Jeszcze się pokręcę, ale jakbym już nie zajrzała mówię: dobranoc. Śpijcie dobrze.:-)
No i zdrówka życzę wszystkim a szczególnie chorowitkom.:tak:

Do góry