jezuuuuu, ale nadziergałyście:-)ja tylko na chwilę bo mi męż dzień wolny zafundował i dzisiaj mam dzień pełen atrakcji normalnie byłam dzisiaj na zakupach i (nie kupiłam nic do jedzenia i nic dzieciowego ) i u fryzjera i na spacerze i jeszcze męż robi kolację i odkurza i Małym się zajmuje i gazetek mi naznosił i koktail jagodowy zrobiłnormalnie się czuję jakbym w ciąży była. Wpadnę do Was wieczoraskiem to ponadrabiam. a teraz czekam na psiapsiółę z liceum
reklama
Aluśka ale się uśmiałąm
Anula ja zawsze myślałam,że jak posiadasz dzieci to nie jestę egositą przy takiej ilości wyrzeczń
Właśnie była u mnie sąsiadka...5 miesiąc ciąży...^6dziecko....Ma zamiar zostawic w szpitalu bo nie da rady utrzymać...Powiedziałam jej tylko,żeby się władzy rodzicielskiej nie zapomniała zrzec...U niej taka bieda,że dziecku będzie lepiej jak ktoś je adoptuje...Najmłodszy w wieku Lola, najstarszy ma 11 lal a ona 28
Anula ja zawsze myślałam,że jak posiadasz dzieci to nie jestę egositą przy takiej ilości wyrzeczń
Właśnie była u mnie sąsiadka...5 miesiąc ciąży...^6dziecko....Ma zamiar zostawic w szpitalu bo nie da rady utrzymać...Powiedziałam jej tylko,żeby się władzy rodzicielskiej nie zapomniała zrzec...U niej taka bieda,że dziecku będzie lepiej jak ktoś je adoptuje...Najmłodszy w wieku Lola, najstarszy ma 11 lal a ona 28
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dziewczyny, musimy zrobić zrzutkę, może nazbieramy :
Walec dziobak Dynapac CA302PD (320407821) - motoAllegro
Walec dziobak Dynapac CA302PD (320407821) - motoAllegro
potworek.pl
Ło matko, 28 lat i szóste dziecko w drodze . Nieźle. I może faktycznie będzie lepiej, jak ktoś maleństwo adoptuje i zapewni mu godne warunki do życia. Ale na litośc boską, nie może się ona porządnie zabezpieczać . Bo podejrzewam, że to nie ostatnia jej ciąża..................Właśnie była u mnie sąsiadka...5 miesiąc ciąży...^6dziecko....Ma zamiar zostawic w szpitalu bo nie da rady utrzymać...Powiedziałam jej tylko,żeby się władzy rodzicielskiej nie zapomniała zrzec...U niej taka bieda,że dziecku będzie lepiej jak ktoś je adoptuje...Najmłodszy w wieku Lola, najstarszy ma 11 lal a ona 28
Inna walec bombowyPre osób podrzuce na czele z moim byłymKochana jej żal na tabletki wydać ale na piffko już ma, o gumkach nie wspomne...Jedyna zabezpiecznie to stosunek przerywany..No widać jaka to pewna metoda
Marta1981
Rodzyneczka
Inna,super sprawa z tym walcem.
potworek.pl
anula, słodki bejbolek . Szkoda tylko, że zdjątka takie małe :-( i nie widać zbyt dobrze :-(
reklama
Podziel się: