reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jezuuuuu, ale nadziergałyście:szok::szok::-)ja tylko na chwilę bo mi męż dzień wolny zafundował i dzisiaj mam dzień pełen atrakcji:cool2::cool2: normalnie byłam dzisiaj na zakupach i (nie kupiłam nic do jedzenia i nic dzieciowego :-D) i u fryzjera i na spacerze i jeszcze męż robi kolację i odkurza i Małym się zajmuje i gazetek mi naznosił i koktail jagodowy zrobił:unsure::unsure:normalnie się czuję jakbym w ciąży była:-D:-D. Wpadnę do Was wieczoraskiem to ponadrabiam. a teraz czekam na psiapsiółę z liceum :tak::tak:

reklama
Aluśka ale się uśmiałąm:-D:-D
Anula ja zawsze myślałam,że jak posiadasz dzieci to nie jestę egositą przy takiej ilości wyrzeczń:confused::confused::confused::confused:
Właśnie była u mnie sąsiadka...5 miesiąc ciąży...^6dziecko....Ma zamiar zostawic w szpitalu bo nie da rady utrzymać...Powiedziałam jej tylko,żeby się władzy rodzicielskiej nie zapomniała zrzec...U niej taka bieda,że dziecku będzie lepiej jak ktoś je adoptuje...Najmłodszy w wieku Lola, najstarszy ma 11 lal a ona 28:szok::szok:

Właśnie była u mnie sąsiadka...5 miesiąc ciąży...^6dziecko....Ma zamiar zostawic w szpitalu bo nie da rady utrzymać...Powiedziałam jej tylko,żeby się władzy rodzicielskiej nie zapomniała zrzec...U niej taka bieda,że dziecku będzie lepiej jak ktoś je adoptuje...Najmłodszy w wieku Lola, najstarszy ma 11 lal a ona 28:szok::szok:
Ło matko, 28 lat i szóste dziecko w drodze :szok::shocked2:. Nieźle. I może faktycznie będzie lepiej, jak ktoś maleństwo adoptuje i zapewni mu godne warunki do życia. Ale na litośc boską, nie może się ona porządnie zabezpieczać :confused:. Bo podejrzewam, że to nie ostatnia jej ciąża..................

Inna walec bombowy:-D:-DPre osób podrzuce na czele z moim byłym:dry::dry:Kochana jej żal na tabletki wydać ale na piffko już ma, o gumkach nie wspomne...Jedyna zabezpiecznie to stosunek przerywany..No widać jaka to pewna metoda:baffled::baffled:

szczerze wnerwia mnie taka bezmyślność i nie odpowiedziałność niech weżmą szklankę wody zamiast potem domy dziecka załadowane a dzieciacki cierpią
a to jeszcze moja miłość największa

Załączniki

• 8 marca.JPG
    8 marca.JPG
    25,2 KB · Wyświetleń: 18
  • zbitka.JPG
    zbitka.JPG
    26,4 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Do góry