reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry. Ja tylko na chwilkę,bo zaraz z Natalką do lekarza pędzę, Młoda nadal gorączkuje:-(. Kuba też wyjątkowo marudny. Wczoraj byliśmy na zakupach i kupiliśmy sobie ciuchy na wesele.
Mnie nadal bolą oczy,ale już nie tak bardzo.
Miłego dnia dziewczyny.:-)

reklama
Witam
Wróciliśmy wczoraj wszyscy pochorowani, tzn. ja czuję się jak dętka a Maja coraz bardziej kaszle. Może macie jakiś dobry syropek bez recepty,który szybko działa?

Dzień dobry:-)
Anaconda ja zawsze daję w takiej sytuacji eurespal ale on na recepte jest:-( Zdróka dla Majki
Iwonka dla Natalki też dużo zdrówka:-)
Juz teściowa była czy nie chcę na rekolekcje iść na 10?? Chyba sie źle czuje ja powiedziałam Wojtka z nią już więcej nie zostawię. I koniec... Cholera wie co jej do głowy strzeli

Zdrówka choraskom,:tak::tak:
Małagosiunia całuski dla 5 miesięczniaka:tak:
Iwona ale się dobrze masz...Ja kupiłam na allegro kiecke na wesele kuzynki...Szwagierce z Irlandii:dry::dry::dry:
Ja myślałam,że kupic będe musiała tylko sukienke na wesele szwagierki i spodnium na poprawiny na oba wesela a tu klops.Nie mieszcze się w kiecke z ostatniego wesela:dry::dry::dry::dry:No i trzeba kupić dwie a nie ma nic ciekawego:-:)-(A schudnięcie nić nie da bo się w dojarach nie mieszcze:-p:-p:-p
No my jeszcze godzinka i jedziemy zrobic najazd na babcie, prababcie i praprababcie:cool2:Do Bytomia:tak:

Dzień dobry paniom:-) Oj widzę że chorutki:-( Dużo zdróweczka dla Natalki i Majki:tak: U nas już chyba lepiej. Adrianek już nie smarka, jak dziś będzie dobrze to jutro go do przedszkola poślę. Madzia i ja zakatarzone no nie jest żle. Tatuś też załapał:dry: Małe kończą jeśc płatki z mlekiem i mam cały stół do sprzątania:baffled: Wszędzie mleko :szok: Chyba dziś dopiero wieczorkiem zajrzę bo mam zamiar posprzątac i troszkę się z dzieciami pobawic. Obiecałam Adriankowi zabawe z masą solną. Mamay robic ozdoby na święta:-D

Ale dzisiaj jest sliczna pogoda!!!
Az mam ochote wyciagnac krotka spodniczke i leginsy do tego ;)...

Ale zostane lepiej przy spodniach ;)

Dzień doberek Kobitki :tak:

Witam Kobitki :tak:

Nocka minęła nam po prostu rewelacyjnie :-D
Wykąpaliśmy Amandę o 19.30 (pampers przebrał i nie było innego wyjścia jak wcze4śniejsza kąpiel :baffled:) potem po 20 amciu i lulu (z nami w łóżku) o 22 Przemek przełożył ją do swojego łóżeczka i spała bardzo grzecznie a o godz..6.30 obudziła się po raz pierwszy na amciu:tak: :-D:-D Amanda przeważnie w łóżeczku śpi maksymalnie 4 godziny a tu aż 8,5 godz. sobie grzecznie spała :tak: i na cysia obudziła się po 10 godzinach od poprzedniego karmienia :tak:
Super się wyspałam bo z nią w łóżku to trochę ciężko było bo strasznie się rozpycha ;-):sorry2:

Dużo zdrówka wszystkim Wam życzę :tak::-)

Witam,myślałam,że z 10 stronek będę musiała nadrabiać a tu zaledwie 3:szok:.Olo w pećkolu z cukierkami i balonami pomaszerował a w szmatkach kupiłam mu za 3 zł jasiek z Tomkiem.Jul na diecie(gotowana marchewka z jabłkiem i kleikiem) i o dziwo krosty schodzą i kopa normalna była:tak:.Mój wewnętrzny akumulator wczoraj padł,ale jeszcze narobiłam kluchów śląskich i potrawkę z kuraka i dziś mam spokój;-):-).Jeszcze skoczę na stronkę parafii bo rekolekcje a bardzo chciałabym pójść.

reklama
Do góry