reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wracając do wczorajszego dnia,mój M mnie przeprosił,dał tulipanka,zapewnił miły wieczór-było fajnie,szkoda tylko że tak szybko nie da się wymazać wcześniejszych jego słów....:-( ale niby jest ok:-) No i ja się cieszę bo nienawidzę się z nim kłócić... Ale to chyba ten gatunek tak ma:-D:-D:-D.

Kupiłam wkońcu fotelik dla Kacperka bo w nosidle się już nie mieścił,taki duży chłopak:-):-). No i przyjdzie może w środę (od zapłaty210zł).
Jutro jedziemy do Puław bo M m wezwanie do wojska:tak::tak:,ale raczej go nie wezmą. I szczerze mówiąc to ja też tego nie chcę by poszedł....:-:)-:)-(
zaraz zmykam bo mają wpaść Koledzy M z byłej klasy no i trzeba coś przygotować a tak mi się nie chce:baffled::baffled::baffled:.

reklama
Witam się:-)
Iiwkasuper że się pogodziliście:-)
Ewcia miłego objadania babci:-)
Bodzienka super bukiecik:-)
ja tez dostałam wczoraj różyczkę:-) Impreza była udana, wszystko mi sie udało i nic nie spaliłam:-D O 1 w nocy pojechaliśmy na impreze do Gdańska i było całkiem całkiem, tylko oczywiście nie moja muzyka:-( Ale co tam dobrze że się chociaż wyrwałam z domku:-) Wrócilismy o 4 a o 7 już pobudka... Jestem trochę niewyspana ale zadowolona:-)
Miłej niedzieli wszystkim życzę:-)

Dzień dobry dziewczynki! u nas słońce aż miło:-D Wygoniłam rodzinkę na spacerek. Ja nie poszłam, bo brzuch mnie boli. Chyba mi się @ szykuje. Pierwsza od urodzenia małej:baffled: Wcale za nią nie tęskniłam:no: No a poza tym to sobie obiadek gotuję i kuchnie sprzątam.
Dobrze że się z mężami pogodziłyście:tak:
Miło wiedziec o dniu mężczyzny. Muszę kupic coś tym moim facetom:-p
Zmykam do kuchni. Papa.;-)

Weekend mamy wiec na bb spokój i cisza;-) nie bedzi eduzo do nadrabiania a to wielki plus;-)

Popoudniu wybieramy si edo znajomych z wakacji, maja brzadac dwa miesiace mlodeszego od Igora wiec chlopcy mam nadzieje pobawia sie.

Dzien meżczyzny??:confused:

Witam:-)
U nas też piękne słoneczko mieliśmy iść na rower ale nie chce nam się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:M po tygodniu prcy zmęczony, więc tylko młodego na spcer po ciacha wezme.Paa do pozniej:-D:-D

no hej,,ja juz wrocilam
Bylismy na spacerkuw parku,obiadek zjedzony,smacnzy by,,,,a do lasu chcialam jeszcze isc,,ale maz bedzie na necie wiec wrocilma na chate...

Hej,,kurcze moj amly non stop plakal i mowil,z ebuzia go boli i boli,,a ja myslalam z ezmysla

a tym czasem ma cala bucie w czerwonych krostach,,na dziąsłach,podniebieniu,,na policzkach od wewnatrz,,to chyba plesniawki co?? jak myslicie??

nie chce jesc gadd,bo krzyczy ze go boliii,,,piecze,,szczypiee.....ło matkoooo.......ale czerwone pleśniawki..hmmmm

reklama
A ja wyszorowałam sobie cały przedpokój już na święta. Tylko podłogi do umycia zostały. Teraz się fryty robią, kurczak wpieczony i mniamac będziem:-p (oczywiście menu mojego syna;-))

Do góry