reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Wróciliśmy wczoraj wszyscy pochorowani, tzn. ja czuję się jak dętka a Maja coraz bardziej kaszle. Może macie jakiś dobry syropek bez recepty,który szybko działa?
Mnie się wydaje,że syrop prawoślazowy najlepszy. Ewentualnie Eurespal ale on tylko na receptę.

Widzę,że dużo chorasków:-(. Wszystkim życzę dużo dużo zdówka:tak:

Moja Natalka dostała antybiotyk:-(. Dziś piękna pogoda,a mnie głowa boli tak że szok:no: Nic mi się nie chce

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Znowu dzwonili z pećkola,tym razem ząb Olka bolał:no:,po drodze zajęłam kolejkę u dentysty a Olek to wystraszył się lusterka i rozwył się.musiałam jego nogi ścisnąć swoimi i w dodatku Jule w poczekalni się rozwył:angry:.Normalnie chyba pie****ca łapię.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Hej wam
ja mam wolne dzisiaj,dostalam L-4 na Mata,,ale tylko an dzisiaj,bo rnao do prayc bym nie zdazyla,,bo godiznie u lekarza bylam,,
Nie wie lekarz co mu,,w buzi ma jakies abkterie,ale nie plesniawki,,a na rekah ,nogach ta wysypka to nie wie od czegoo,,nie zapowiada sie na powaznie,,ale mam obserwowac malca,bo moze wystapic i przezucic sie ta wysypka..
A teraz maly ma goraczke,hmm,,,cos chyba go jendak bierze...
jakby co to mam przyjechac jutro albo pojutrze...

Ciekawe co u Reniferka i Klavell....Nie odzywają się juz starsznie długo....

Ja dzisiaj myślałam o Vici.... co się z nią dzieje? też długo jej tu nie widziałam

Witam
Wróciliśmy wczoraj wszyscy pochorowani, tzn. ja czuję się jak dętka a Maja coraz bardziej kaszle. Może macie jakiś dobry syropek bez recepty,który szybko działa?

Eurespal jest bardzo dobry ale na receptę.... ja daję jak jest mokry kaszel flegamine dla dzieci, ale niestety od razu nie pomaga.....trzeba około 3 dni ją podawać:dry:

Dzień doberek Kobitki :tak:

Witam Kobitki :tak:

Nocka minęła nam po prostu rewelacyjnie :-D
Wykąpaliśmy Amandę o 19.30 (pampers przebrał i nie było innego wyjścia jak wcze4śniejsza kąpiel :baffled:) potem po 20 amciu i lulu (z nami w łóżku) o 22 Przemek przełożył ją do swojego łóżeczka i spała bardzo grzecznie a o godz..6.30 obudziła się po raz pierwszy na amciu:tak: :-D:-D Amanda przeważnie w łóżeczku śpi maksymalnie 4 godziny a tu aż 8,5 godz. sobie grzecznie spała :tak: i na cysia obudziła się po 10 godzinach od poprzedniego karmienia :tak:
Super się wyspałam bo z nią w łóżku to trochę ciężko było bo strasznie się rozpycha ;-):sorry2:

Dużo zdrówka wszystkim Wam życzę :tak::-)

Grtauluje przespanej nocki

A mi właśnie Maja wylała kakao na dywan:angry::angry::angry:

uuuu trzeba szybko i bardzo dokładnie wyprać bo zostają strasze ślady, niestety wiem to ze swojego doświadczenia:no:

Może na pare dni.....Nawet bym chciała;-);-)
Anaconda spróbuj prawoślazowy syropek,Młodemu pomaga:tak::tak:

co to za syropek??? pierwszy raz słyszę:confused: maly ma kaszel wiec jeżeli jest w przystpnej cenie to sprobuje...

Ja też polecam syrop prawoślazowy :tak:.
Kurde, wiecie co?? Mój J. zapodział gdzieś 300 zł...Najgorsze jest to, że mam wrażenie, że według niego ja mu je zabrałam :-(. No, tak jakoś mi się wydaje, że on tak myśli. :-(. Tzn. nie powiedział wprost, ale skoro non stop mnie pyta, czy nie wiem gdzie są te trzy stówy to jak mam się poczuć ?? A ja wróżką nie jestem, i nie wiem :-(. Do dupy.
Idę się położyć, bo źle się czuję.

Nie przejmuje sie na pewno sie znajdzie..tylko jak nie bedziecie tego szukac i jak nie bedzie potrzebne;-)

Hej wam
ja mam wolne dzisiaj,dostalam L-4 na Mata,,ale tylko an dzisiaj,bo rnao do prayc bym nie zdazyla,,bo godiznie u lekarza bylam,,
Nie wie lekarz co mu,,w buzi ma jakies abkterie,ale nie plesniawki,,a na rekah ,nogach ta wysypka to nie wie od czegoo,,nie zapowiada sie na powaznie,,ale mam obserwowac malca,bo moze wystapic i przezucic sie ta wysypka..
A teraz maly ma goraczke,hmm,,,cos chyba go jendak bierze...
jakby co to mam przyjechac jutro albo pojutrze...

Duzo zdrowka ale Mateuszka, beidaczek, całusy od ciotki z daleka;-)

Witam

Byliśmy dzis na placu zabaw Igor sie wyszalal porzadnie teraz spi, ja poprasowalam rano, obiadek troszke od wczoraj, wiec mam jako tako wolne.
Wybraliśmy si ewczoraj do znajomych ktorzy maja brzdaca 2 miesiace mlodeszego od Igora i dzieciaki si etak cudowanie bawilize az milo bylo na nich patrzec:-D gonili is epo calym mieszkaniu chowali, zabawki sobie wyrywali;-) po porstu było super..........chyba Igorek potrzebuje rodzeństawa:happy2:

Ewcia zdrówka dla Matiego:tak:

Agatka syrop prawoślazowy jest dobry na początku infekcji, bez recepty i dość tani ok 6zl.

Ten moj to CHAM!!

Stoje z małym, z mama, ciocia i jej wnuczkiem... Podszedl... Lapy w kieszeni, mina jak by mu kto pol rodziny wybil.. I burknał do mnie czesc...:-/...

zero "dzien dobry" ani... wiecie jak idzie dalej to powiedzenie? :-/...

Mam go serdecznie dosc!!!

reklama
Do góry