reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry.:-)
Jak taka ładna pogoda za oknem, to aż chce się wstawać rano z łóżka.:tak:

Iwona, Anaconda zdrówka dla córek i dla Was.:tak:

Inna poprawy humorku życzę.:-)

Sikoreczka miłego sprzątania;-) i zabawy z dziećmi. A wieczorkim pochwal się co polepliście z Adriankiem.

reklama
witam wszystkich
Troszkę Was podczytywałam ale się nie udzielałam. Jakoś mało czasu miałam. Widzę że znowu jakieś choroby się przypałętały. U mnie też Dawidek dzisiaj obudził się z katarem. A wiecie co u niego oznacza katar :-(? Zaraz będzie miał oskrzela. Widzę że on ma te choroby równo co 5 tygodni. Trochę się niepokoję o niego. Do tego Jaśminka buczy i płacze od rana.... pewnie też będzie chora:-(.
Wczoraj byliśmy na basenie tj. tatuś pływał z Jaśminką a ja z Dawidkiem oglądaliśmy ich przez szybkę. Ojjj, Jaśmina szalała, pływać nie umie więc M ją uczył. Widziałam radość u tej małej złośnicy.

narazie piję drugą kawusię

Mam duży wybór godzin:11:30,14-ta,18-ta i 19:30.Zmykam bom głodna z deka:tak::-D

O jery... Ja to akurat jestem typo anty koscielny :-)...
Nie chodze do koscioła, a ksiezy nie toleruje :-)...
W szkole najwieksze klotnie bylu wlasnie z ksiedzem ;)...
Jeden dzieki naszej klasie zrezygnowal z uczenia w mojej szkole ;)

Ja wcinam herbatniczki, czekam aż pranko się skończy ubieramy się i jedziemy.Pogoda wymarzona an takie wypady:-D:-DBrat już na GG pisał, żebym gry mu przywiozła;-)Leń;-)
Mój M jedzie dziś do Rybnika na "delgacje".Nie jest to daleko ale teść, bo pracuja razem stwierdził,że on nie będzie dojeżdzał,natomisat Paweł jeszcze nie wiem czy zostanie na hotelu czy będzie wracał do domu.Wolałby wracać i rano dojedzać ale nie wiem czy w końcu lenistwo nie zwycięży i nie zostanie na miejscu:-p:-p

reklama
Ja też polecam syrop prawoślazowy :tak:.
Kurde, wiecie co?? Mój J. zapodział gdzieś 300 zł...Najgorsze jest to, że mam wrażenie, że według niego ja mu je zabrałam :-(. No, tak jakoś mi się wydaje, że on tak myśli. :-(. Tzn. nie powiedział wprost, ale skoro non stop mnie pyta, czy nie wiem gdzie są te trzy stówy to jak mam się poczuć ?? A ja wróżką nie jestem, i nie wiem :-(. Do dupy.
Idę się położyć, bo źle się czuję.

Do góry