reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Darujecie ze nie dalam rady wszystkiego doczytac??

Ja dzisiaj pojechalam na poprawke z matmy...
Oczywiscie nic nie umialam...
Oczywiscie wstała jako pierwsza z pustymi kartkami ta sama trojka co ostatnio - Michał, Hania i ja...
Oczywiscie oddalismy puste kartki...
...
Oczywiscie narobilismy najwiecej szumu w bufecie ;)

W koncu odreagowalam ostatnie dni :-) nasmialam sie na calego I w koncu poczulam sie dobrze w czyims towarzystwie :-)

Ja wczoraj dostalam bukiet z tulipanow, i pyszna pizze ;d...
Jeszcze tulipanki od meza kuzynki :)

Wczoraj z M jechalismy i widze plakat promoujacy koncert FEEL... I tak sobie westchnelam glosno...
I co dzisiaj mi Michal zakomunikowal? ZE KUPIŁ BILETY ...

reklama
Iiwka super że się pogodziliście
widzisz Cara nie jest tak źle może jednak Wam się ułoży
Ewci jak go tak boli i piecze i szczypi to to mogą być afty straszne paskudztwo
załapałam się na obiadek u rodziców pychaaaaaaaaaa
odzwiedziliśmy z małym moich dziadków bo Dziadzio choruje i z tej niespodzianhi ccudownie ozdrowiał niestety tylko na chwilę miłego wieczorku bo chyba dzisiaj nie pokłócę się z m.;-)

Witam wieczorkiem:-)
Ewcia no to nie dobrze:-( Może coś zjadł i to jakieś uczulenie?? Zreszta nie znam się:-( Pleśniawki to raczej białe są:confused: Ale napewno nie zaszkodzi iśc do lekarza bo to przecież nie jest normalne:-) Oby to nie była ospa jak mówisz:-)
Caro super że się naśmiałaś i dobrze bawiłaś:-) Na koncert Feel tez bym sobie poszła:-)
Ja oglądam taniec z gwiazdami:-) Mój M oświadczył mi że moge sobie zafundować sesję masarzy antycellulitowych:-) Huraaa Tak się cieszę:-)
ja już wykąpana a M śpi:-( Chyba nic znów nie będzie... hihi a może i lepiej bo w sumie to zmęczona jestem:-)
Dobranoc mamuśki:-) Wszystkim wyspania życzę..

Witajcie.:-)
Widać, że to niedziela, bo nie musiałam za dużo nadrabiać. Dziękuje Wam dziewczynki.:-D
asiulinka jak tam kaca masz,hihih,,,na pewno sobie odbijeszzz
Kaca na szczęście nie miałam;-). Duuużo zdrówka dla Mateuszka. Obawiam się, że to może być ospa.:baffled: A swędzą go te krostki? Może to i lepiej, jakby teraz ją przeszedł. Tylko szkoda Ciebie. Tulę Was mocno.:blink:

Iiwka cieszę się, że pogodziłaś się ze swoim M.:tak:

Cara fajnie, że miałaś przyjemną sobotę. A egzamin, to tylko egzamin i zawsze będzie jeszcze poprawka.;-):-p

Małgosiunia zazdroszę Ci tych masarzy.:tak:

Witam Kobitki :tak:

Wyjazd do rodziców bardzo udany chociaż wczoraj wieczorem strasznie zaczęła płakać więc zapodałam jej viburcol i się jakoś uspokoiła:tak: pewnie nowe miejsce tak na nią podziałało, za dużo wrażeń jak na jeden dzień :confused: ale ogólnie było super :tak:

anulka833 gratulację nowych osiągnięć Stasia :tak: :tak:
Darujecie ze nie dalam rady wszystkiego doczytac??

Ja dzisiaj pojechalam na poprawke z matmy...
Oczywiscie nic nie umialam...
Oczywiscie wstała jako pierwsza z pustymi kartkami ta sama trojka co ostatnio - Michał, Hania i ja...
Oczywiscie oddalismy puste kartki...
...
Oczywiscie narobilismy najwiecej szumu w bufecie ;)

W koncu odreagowalam ostatnie dni :-) nasmialam sie na calego I w koncu poczulam sie dobrze w czyims towarzystwie :-)

Ja wczoraj dostalam bukiet z tulipanow, i pyszna pizze ;d...
Jeszcze tulipanki od meza kuzynki :)

Wczoraj z M jechalismy i widze plakat promoujacy koncert FEEL... I tak sobie westchnelam glosno...
I co dzisiaj mi Michal zakomunikowal? ZE KUPIŁ BILETY ...
Cara super że wieczór miałaś udany oby tak dalej :-D:-) a egzamin zdasz następnym razem;-)

do tego wysypka na dloniach,nogach,,superr
oby nie ospa,,bo ja nie mialam,,
rano lece od lekarza przed praca ,bo mam na 10 do pracy,,
zmykam,,papaa
Ewcia biedny Mateuszek ,szybkiego powrotu do zdrówka życzę :tak:;-)

Kolorowych snów Kobitki :-D

pimbolischlafyz7.gif

Hej witam rankiem.
Ja sprzątam mieszkanko bo po leniwej niedzieli wyglada:szok::szok::szok:
Ciekawe co u Reniferka i Klavell....Nie odzywają się juz starsznie długo....

reklama
Do góry