reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie.
Oj widzę, że dzis humorki nie dopisywały. No i chłopy sie nie spisali.:no:
Życzę wszystkim dobrych nastrojów.:tak::-) I dobrej nocki.

Sikoreczka duuużo zdrówka dla Was szystkich.

Marta dzięki za życzenia na NK.

Bodzinka dzięki za kwiaty i posłańca.;-)

Ewcia dziękuje za małe co nieco. Szkoda, że tylko wirtualne, ale jak skonczę karmić to sobie odbije.:tak: Pewnie jednym łykiem piwa się upije.:-D:cool2:

No to dobranoc dziewczęta. Śpijcie dobrze, wyśpijcie się i wstańce w dobrych humorkach.:blink:

Dzien dobry..
Ja nie moglam na BB wejsc od pol godziny,,w koncu mi sie udalo..
U nas wyszlo dzisiaj slonko i wybieramy sie na obiad do mojej babci,sama dzwonila nas zaprosic,,,juz gloqwe umylam,,kawke spijam.,.
Kolo 11 jade do babci na niama,,,

asiulinka jak tam kaca masz,hihih,,,na pewno sobie odbijeszzz

Dzień dobry dzisiaj zaczął się zupełnie nowy dzień.Staś obudził sie o wpół siódmej a nie jak zwykł ostatnio o 4 i czuję się jakbym spała do 11 m. jednak wczoraj wrócił z kwiatkiem i zdziwiony że mam pretensje.facet... jutro jest dzień mężczyzny:baffled: odbiję sobie;-) życzę wszystkim udanej niedzieli

anulka super ze sie wyspalas,,a maz nono widzisz jednak pamietal i przyniosl kwatka..
a jutro dzien meczyzny??? hmm,,,ja myslalam ze 30 wrzesnia jest dzien chlopaka i tyle.....tak nawet mam w kalendarzu,,,

anula faktycznie 10 marca jest dzien mezczyzny,,pamietajcie o tym laski,,hmm,,bo ja bym nie wiedziala,,dzikei anulaaa

gdzieś w internecie znalazłam że jest już osobny dzień mężczyzny 10 marca co pewnie jest wymysłem tej samej osoby co wymyśliła dzień teściowej ale niech już im będzie.
Ewcia życzę smacznego obiadku ja mam nadzieję jechać do rodziców bo m. znów w pracy a janie lubię sama niedzieli spędzać

reklama
Do góry