reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.po dlugiej przerwie,choc i tak przelotem.......Duzo mam mnie nie zna,bo i ja sie dlugo nie odzywalam ale witam was serdecznie!!!! No i z okazji dnia kobiet zycze wam wszystkiego co najlepsze!!!

U mnie nie ciekawie mam kolejny pogrzeb w rodzinie,to juz 5 w srod rodziny i znajomych w tym roku! Chyba wystarczy!
Caluje was mocno :)
bo096-d.jpg

reklama
A mnie mój małż zaskoczył, bo niedawno przyszedł do domciu i dał mi bukiet róż i bombonierkę-serduszko z Milki :szok:. Oliwka dostała od tatusia tulipanka i też czekoladki z Milki :-D. No i teść też był z życzeniami i różą :tak:. Fajny ten dzień :-D. Idę się kąpać, więc do wieczora, bo chyba wcześniej nie dam rady zajrzeć do Was

Dzień dobry.:-)
Ja siedzę sama z Grzesiem, bo M z Maciusiem pojechali na zakupy i kupić kwiatuszki.:-)

Make custom Glitter Graphics
Dzień doberek kobietki! Od Adrianka najlepsiejsze życzonka:tak:
Dziękuję Adriankowi.:biggrin2:

Iwonka witaj. Właśnie dziś znowu się zastanawiałam się jak się czujesz?:-) I ogronmie mi przykro, z powodu kolejnego pogrzebu.:-( Trzymaj się kochniutka.

Wszystkiego najlepszego z okazji kobiet. Dużo słoneczka i dobrego humoeru każdego dnia.
001.gif

Witam.po dlugiej przerwie,choc i tak przelotem.......Duzo mam mnie nie zna,bo i ja sie dlugo nie odzywalam ale witam was serdecznie!!!! No i z okazji dnia kobiet zycze wam wszystkiego co najlepsze!!!

U mnie nie ciekawie mam kolejny pogrzeb w rodzinie,to juz 5 w srod rodziny i znajomych w tym roku! Chyba wystarczy!
Caluje was mocno :)

Jejku współczuję. A jak się czujesz??? Dzidzi bardzo rozrabia???

A co do dzisiejszego dnia to już mam go dosyć! Źle się czuję,wszystko mi się wali na łeb!!! Mam dość męża i to bardzo poważnie mam go dość... Jak się Kacper obudzi to biorę samochód i jadę do siostry,wrócę późnym wieczorem(może). I tak mu już powiedziałam że odchodzę....:confused::confused::confused::confused: nie wiem co mam robić... Załamka na całego... już osłuchałam się jaka to ja nie jestem i że dzieckiem nie potrafię się zająć i że jestem taka i owaka. Siedzę sobie i ryczę....
Sorry że Was tak zanudzam ale musiałam sie komuś wygadać... :-:)-:)-(
Lżej mi troszkę...

Help...
Mały spal 2 GODZINY W NOCY!!!
I teraz kusi od 6.... :(... tzn obudzil sie o 4.40, ale po 6 usna... na 20 minut :(...

Ja dostaje w lep...

wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Kobiety
ja dostałam cudowny prezent od pierworodnego nauczył się siedzieć w końcu bo już nie mogłam się doczekać pozdrawiam gorąco

A co do dzisiejszego dnia to już mam go dosyć! Źle się czuję,wszystko mi się wali na łeb!!! Mam dość męża i to bardzo poważnie mam go dość... Jak się Kacper obudzi to biorę samochód i jadę do siostry,wrócę późnym wieczorem(może). I tak mu już powiedziałam że odchodzę....:confused::confused::confused::confused: nie wiem co mam robić... Załamka na całego... już osłuchałam się jaka to ja nie jestem i że dzieckiem nie potrafię się zająć i że jestem taka i owaka. Siedzę sobie i ryczę....
Sorry że Was tak zanudzam ale musiałam sie komuś wygadać... :-:)-:)-(
Lżej mi troszkę...
iiwka trzymaj się i pamiętaj że oni są z innej planety i coraz częściej mi się wydaje że mówią innym językiem ajak wrócisz od siostry to spojrzysz na to inaczej powodzenia i głowa do góry

Dzieńdoberek kobitki:-)
Niby dziś nasze święto no a dzień jak codzień nić nadzwyczajnego przynajmniej u mnie.Zamówiłam sobie u M storczyka a on nadal w domu siedzi i do sklepu mu się niechce ruszyć:angry::tak:

IIWKA nic się nie martw ja też tak czasem mam póżniej to mija no ale faceci tak mają że nam graja na nerwacz a jeszcze te teściowe tragedia:wściekła/y::wściekła/y:
CARA oj współczuje to nieżle ci daje popalić twój synio ale może padnie w końcu i uśnie:confused:

reklama
A dziekuje czuja sie nawet dobrze,choc brzuszek mam juz duzy jak mialam do porodu z Vanesska.Nie moge sie doczekac maja........ Dziecko kopie mnie tak mocno ze za czasami za stekne :) Chyba bedzie nie zly lobuziaczek z tej mojej drugiej corci.A kilka majoweczek ma klopoty ze zdrowkiem swoim i dzieciaczkow,zle sie dzieje.Jadna urodzila juz w lutym ,druga dzis miala cesarke i czekamy na wiesci,Jednej dzidzia ma stwierdzona wade serduszka:(((((( jednej tez podejrzewaja hipotrofie u plodu,kilka dziewczym musi lezec i tylko lezec.Ach jakie te zycie jest okrutne.

Iwka Trzymaj sie! U nas tez nie zawsze jest rozowo i slodko,tez mialam juz zamiar zostawic meza itd ale jakos sie wszystko na razie uklada i jest lepiej,a nawet dobrze :)

Do góry