potworek.pl
Potworkowa Mama :)
iiwka, 3maj się kochana. Może Twój mąż potrzebuje wstrząsu i tego, żebyś zniknęła z jego życia na jakiś czas?? Bo wiesz, doceniamy dopiero to, co straciliśmy...Nie wiem, o co dokładnie u Was chodzi, ale wiem, że terapia wstrząsowa wiele daje, a jeśli nie daje, to znaczy, że ten ktoś nie jest nas wart.
Cara, według mnie to nie jest normalne, aby dziecko tak mało spało . Nawet dorosły człowiek po 2 godzinach snu źle się czuje, a co dopiero taki maluch. A może on po prostu w ciągu dnia ma zbyt wiele bodźców, które go pobudzają?? Spróbuj wieczorem go wyciszyć, zero tv, zero radia, poczytaj mu książeczkę, zrób mu długą kąpiel cieplutką, po kąpieli nasmaruj jakimś balsamem, przy okazji go troszkę pomasujesz. Może jakieś delikatne kołysanki w tle. Spróbowałabym też herbatki z melisy...Nie wiem...
A może potrzebny jest dobry specjalista, który małego przebada porządnie??
Ja już po kąpieli, czekam na J., jadę po niańkę i pędzimy do Opola :-)
Cara, według mnie to nie jest normalne, aby dziecko tak mało spało . Nawet dorosły człowiek po 2 godzinach snu źle się czuje, a co dopiero taki maluch. A może on po prostu w ciągu dnia ma zbyt wiele bodźców, które go pobudzają?? Spróbuj wieczorem go wyciszyć, zero tv, zero radia, poczytaj mu książeczkę, zrób mu długą kąpiel cieplutką, po kąpieli nasmaruj jakimś balsamem, przy okazji go troszkę pomasujesz. Może jakieś delikatne kołysanki w tle. Spróbowałabym też herbatki z melisy...Nie wiem...
A może potrzebny jest dobry specjalista, który małego przebada porządnie??
Ja już po kąpieli, czekam na J., jadę po niańkę i pędzimy do Opola :-)