reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mały dzisiaj jakby się wściekł non stop marudzi i ryczy wniebogłosy wyłączyli nam prąd i firany oiątą godzinę się piorą,kablówka nawaliła,internetu nie mogłam uruchomić a M. do 20 siedzi w pracy i ma wszystko gdzieśStasiu zaraz doprowadzi mnie do ostateczności nie ma co super święto

No mój się postarał :tak: Przynioósł mi winko i wielkiego aniołka:-D
Od rana nic zrobic nie mogę bo woda leci jak krew z nosa i wiecie co:confused: Znalazłam przyczynę: Adrianek mi zawór przykręcił:dry::dry::dry::dry: A ja czekam jak głupia. Aha synio się obraził na tatę, bo mu kazał kwiatka kupic, a tato nie kupił:sorry2:
Kurcze Madzia nie chce spac:baffled: Zwykle koło 12 odpada, a już drugi dzień walczy. Wczoraj padła o 14 dziś nadal nie. Mam nadzieję że nie odleci o 18 bo chyba mnie północ zastanie:dry: Lecę kobietki porządeczki jakieś robic, bo to tylko dwa tygodnie zostały:baffled:

Stasiu wziął butlę z herbatką i próbuje sam pić wychodzi mu to trochę niezdarnie więcej rozlewa niż wypija ale to jego drugi krok do samodzielności dzisiaj i nie przeszkadzam bo choć na chwilę czymś się zajął nawet fakt że zaraz trzeba będzie go umyć i przebrać nie psuje mi radości z tego jak on mnie dziś zaskakuje.niech jeszcze powie mama i zwariuję ze szczęścia

anula gratki dla Stasia..
sikoreczka no maz sie postarał,,ale synio chcial kwaitka,ihihh

A moje spi,a ja na kompie,,szukam jakiegos elementarza dla chrzesniaka,,bo on lubi sie ucyc(chyba po chrzesnej)hahaa

Ewciu Stasiu dziękuje bardzo a ja mam cichą nadzieje że maluduś nie spocznie na laurach i będzie robił następne kroki.
jak po chrzestnej to dużo jeszcze przed nim książek ale życzymy mu powodzenia.
ja szukam zająca dla małego ma upatrzony prezent ale szukam najtańszej oferty

Anula gratki dla synka:-) Widzisz jaki samodzielny:-)
Iiwka biedactwo współczuję i trzymam kciuki oby sie wszystko ułożyło po Twojej myśłi:-)
Ewcia no tak jak po chrzesnej to faktycznie musi się jeszcze wiele nauczyć...
Caro nie mam pojęcia co z tym Twoim synem:-( Ale to aż niemożliwe:-( iedak może mu coś nie pozwala spać??
Ja dziś zapitalam przy garach bo M impreze robi urodzinową:-) Robi dobrze powiedziane... Kura przyprawiona klopsiki zrobione ciacho już gotowe, jeszcze zostało mi posprzatać i wsio:-( Ale jakoś nie mam siły:-(
M mi życzenia w drodze do Biedronki złożył jak usłyszał w radiu że dzień kobiet dziś:-D Dobre co hihi
Wszystkim kobitkom spełnienia marzeń w naszym dniu:-)

anula no ja wlasnie dla mojwego chrzesniaka cos do zabawy i naukiw jednym szukam,bo on lubi takie cacka....

malagosia no to serdeczne zyczonka dla twojego m,,a ty nie anrob sie za wiele,bo twoje swieto dzisiajt ez jest...

Wiecie co dziewczyny mój M stwierdził że ja jędza i na nic nie zasługuje no i poszedł grać mecz nieżle:tak: a niech spada on też nie lepszy tylko bałagan i syf robi a jak mu co powiem to ja jędza-och te chłopy:angry::no:
Mała padła i śpi a miałyśmy iść sąsiadke odwiedzić:baffled: no cóż

MAŁGOSIUNIA udanej imprezki życzę do rana
ANULA jak narazie to szykuj sie na corazto nowsze niespodzianki ze strony synia bo wszystko jeszcze przed nim:tak::tak:;-)
EWCIA no widze że dzień to super ci się zaczą brakuje jeszcze żeby M się pojawił co?:-)Dużo zdrówka dla Matunia.

reklama
Do góry