reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

glitteryourway-d141d442.gif

89.gif

reklama
Dzień Doberek wszystkim Paniom :-)
Oliwka jeszcze śpi, ale ja stwierdziłam, że nie będę się wylegiwać długo, bo muszę jeszcze mieszkanko ogarnąć, bo przed 12 mój ukochany zabiera mnie do Opola (kino+zakupy) z okazji Dnia Kobiet ;-).Miłe to z jego strony, tylko ja musiałam kogoś do dziecka znaleźć, bo on sobie takimi sprawami nie zawraca głowy :baffled:. No, ale jest mu wybaczone :-D
Kurczę, przeczytałam wszystko, ale nie wiem co komu miałam napisać :zawstydzona/y:.

W każdym bądź razie miłego dzionka życzę i uśmiechu też, no i mile widziany prezencik od męża :tak:. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET :-)

Domek posprzątany, Lolo oglada "Epoke lodowcową".Jak skończy to uciekamy.Mężuś w pracy i jak zawsze zapomnieł mi złożyć życzenia.......

Mój kupił w prezencie 5 pomarańczy:-D.Soczek nastawiony,tort przybrany(fotka później),jajak do majonezu się gotują,stary poleciał po kuraka na rosół i przy okazji na sałatkę amerykańską,jedno mięcho już się marynuje a do drugiego przyprawy zbrakło_Olo się wydarł i zbudził Jula,bo pokrywka na jajkach zaczęła skakać:-D

A ja sobie w piżamce siedzę:-p No ale się trzeba ubrac, włoski umyc i na zakupki pomykac:tak: Mam mega katara a w nocy i Madzię dopadło:wściekła/y: Całe szczęście że Z Adriankiem już lepiej:-) Ja dzisiaj nawet prania nie mogę zrobic bo takie słabe ciśnienie wody, że pralka nie ciągnie:baffled:
A mój synuś rano oglądał Hugo i tam mówili o dniu kobiet. Zaraz złożył mi życzenia i ... zadzwonił do taty że po pracy ma z nim iśc do kwiaciarni kupic kwiatki:-D

Wszystkiego najlepszego kobiety!!!

Dzień dobry.
U nas w domu choroba. Natalka ma zapalenie gardła i ciągle goraczkuje,a ja mam zapalenie spojówek i suchość oczu.
Z tego powodu też mniej siedzę przy kompie.
Życzę wam miłego dnia obfitego w kwiaty i prezenty. :tak:

reklama
Do góry