reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień Doberek wszystkim Paniom :-)
Oliwka jeszcze śpi, ale ja stwierdziłam, że nie będę się wylegiwać długo, bo muszę jeszcze mieszkanko ogarnąć, bo przed 12 mój ukochany zabiera mnie do Opola (kino+zakupy) z okazji Dnia Kobiet ;-).Miłe to z jego strony, tylko ja musiałam kogoś do dziecka znaleźć, bo on sobie takimi sprawami nie zawraca głowy . No, ale jest mu wybaczone
Kurczę, przeczytałam wszystko, ale nie wiem co komu miałam napisać .
W każdym bądź razie miłego dzionka życzę i uśmiechu też, no i mile widziany prezencik od męża . WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET :-)
Oliwka jeszcze śpi, ale ja stwierdziłam, że nie będę się wylegiwać długo, bo muszę jeszcze mieszkanko ogarnąć, bo przed 12 mój ukochany zabiera mnie do Opola (kino+zakupy) z okazji Dnia Kobiet ;-).Miłe to z jego strony, tylko ja musiałam kogoś do dziecka znaleźć, bo on sobie takimi sprawami nie zawraca głowy . No, ale jest mu wybaczone
Kurczę, przeczytałam wszystko, ale nie wiem co komu miałam napisać .
W każdym bądź razie miłego dzionka życzę i uśmiechu też, no i mile widziany prezencik od męża . WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET :-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Marta1981
Rodzyneczka
Mój kupił w prezencie 5 pomarańczy.Soczek nastawiony,tort przybrany(fotka później),jajak do majonezu się gotują,stary poleciał po kuraka na rosół i przy okazji na sałatkę amerykańską,jedno mięcho już się marynuje a do drugiego przyprawy zbrakłlo się wydarł i zbudził Jula,bo pokrywka na jajkach zaczęła skakać
sikoreczka79
Fanka BB :)
A ja sobie w piżamce siedzę No ale się trzeba ubrac, włoski umyc i na zakupki pomykac Mam mega katara a w nocy i Madzię dopadło Całe szczęście że Z Adriankiem już lepiej:-) Ja dzisiaj nawet prania nie mogę zrobic bo takie słabe ciśnienie wody, że pralka nie ciągnie
A mój synuś rano oglądał Hugo i tam mówili o dniu kobiet. Zaraz złożył mi życzenia i ... zadzwonił do taty że po pracy ma z nim iśc do kwiaciarni kupic kwiatki
A mój synuś rano oglądał Hugo i tam mówili o dniu kobiet. Zaraz złożył mi życzenia i ... zadzwonił do taty że po pracy ma z nim iśc do kwiaciarni kupic kwiatki
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Coś mi łypie i nie mogę wlepić fotki,ten komp ma chyba mnie dosyć:-(
Podziel się: