reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczór:-) no mała śpi , M się kąpie a ja na bb:-D
Ale się dzisiaj umęczyłam cały dzień goście goście goście-ufffffffffffffffffffffffffff:-p
CARA oj bidulko nic się nie martw masz przecież synia i już nigdy nie będziesz samotna-głowa do góry:tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo dla niego musisz się śmiać i cieszyć a nie smucić:tak:
MARTA1981 niezła jesteś z tymi obowiązkami nonstop coś robisz i w międzyczasie na bb jesteś nieżle ja to najpierw muszę wszystko porobić a dopiero potem przyjemności:-p bo chyba by mi nie dało siedzieć na kompie i myśleć że jeszcze kupa roboty przedemną:-D:-D:-D.Ach chyba Juli kupie tą butle dzięki:-)

reklama
Ja już zmykam. Słabo się coś czuje i w głowie mi się trochę kręci. -Przedtem mnie coś przeczyściło.:baffled: Ciekawe po czym to. No i mam nadzieję, że to tylko przejściowe.:tak:

Dobranoc dziewczęta. Śpijcie dobrze.:-)

Cara głowa do góry;-) nie przejmuj:tak: mamajuli ma rację nigdy nie będziesz samotna bo pustkę w serduszku zapełnił Twój uroczy synek :tak: i teraz masz jeszcze nas :-)

Kobitki kolorowych Snów Wam życzę i udanego weekendu:-D:-D:-D

"zobaczymy" się dopiero w poniedziałek albo w niedzielę wieczorem bo jedziemy w końcu do moich rodziców także Babeczki wrzucić na luz i nie pisać dużo :-D;-)

reklama
dobranoc koffaniutkie. może zajrzę jutro o poranku na chwilunię ale potem to dopiero późnym wieczorkiem podczytam co tam u Was bo jadziem jutro do moich rodziców na wiochę ;-);-). Pogoda ma być, humorki też:-)

Do góry